Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- دهقان دهنوی گفت:تقاضای ما از مجلس شورای اسلامی این است که در بحث خرید و فروش رمز ارز‌ها ورود پیدا کنند.

دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در برنامه رونمایی از معاملات اوراق آتی نقره و عرضه سنگ آهن گفت:ما باید از ادبیات سیاسی دوری و از طریق علمی بازار را هدایت کنیم، اکنون ۶۲ میلیون سهامدار در بازار سرمایه حضور دارند و مسئولان خودشان را در رابطه با سهامداران مسئول می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: بازار سرمایه یک محل تخصصی است به همین سبب ما باید از روش سنتی عبور و ابزار‌هایی را تقویت کنیم تا ریسک کمتر شود.

دهقان دهنوی گفت:سرمایه گذاری در بازار سرمایه در اقتصاد کشور سبب افزایش تولید و شفافیت می شود.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: از مجلس توقع داریم فرمولی ارائه دهد تا دیگر در صنایع مختلف شاهد دگرگونی‌ها نباشیم.

او بیان کرد: ظرفیت‌های بازار سرمایه بسیار زیاد است و ما در ابعاد دیگر این بازار نتوانستیم پیشرفت کنیم به طور مثال بورس کالا می‌توان اقدامات خوبی انجام داد.

دهقان دهنوی گفت: درست است که امروز قرار که اوراق آتی سکه در بورس کالا معامله شود اما باید نتیجه آن را در صنعت صنعت نقره رصد کنیم.

او بیان کرد:در بازار اوراق بهادار نیاز به توسعه داریم، نهاد‌های مالی ما اگر در گذشته ۲یا ۳ میلیون خدمات ارائه می کردند اکنون تعدادشان چند برابر شده است نا گفته نماند که تعداد شرکت‌های تامین سرمایه ما بسیار کم است.

او بیان کرد: من به شرکت‌های تامین سرمایه اعلام کرده ایم که به سمت شرکت‌های تولیدی بروند.

دهقان دهنوی گفت: ما در سازمان بورس با تمام قوا روی بازار نظارت می کنیم اما این کار صدرصد نیست و در دنیا شاهد هستیم که کشف تخلفات بیشتر از سمت مردم انجام می شود.

او بیان کرد: فضای بازار سرمایه برای سهامدارانی که می‌خواهند از روش درست سرمایه گذاری کنند، آرام است .

دهقان دهنوی گفت: نیرو‌های انسانی و سیستم‌های نظارتی باید افزایش یابد تا عمق بازار افزایش پیدا کند.

او بیان کرد: قرار است برای سهامداران خرد کانونی را تعیین کنیم تا در رابطه با تصمیم هایی که برای حمایت از سهامداران خرد گرفته می شود، مشارکت کنند.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت:تقاضای ما از مجلس شورای اسلامی این است که در بحث خرید و فروش رمز ارزها ورود پیدا کنند، این امر تخلف بوده و کانالی است که منجر به خروج سرمایه از کشور می شود. نوسانی که در بازار سرمایه ایجاد شد در سایر بازارها هم بود اما بازارهای موازی بورس پس از اصلاح بازگشتند اما بورس نه. باید اعتماد را به سهامداران بازگردانیم.

 باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار سرمایه اوراق بهادار سازمان بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۸۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، روز معاملاتی گذشته برخی سهامداران درصدی به شرکت‌ها ورود و برخی از شرکت‌ها خارج شدند. در این مطلب قصد داریم به معرفی این ورود و خروج‌ها بپردازیم. نکته مهم ورود و خروج سهامداران درصدی این بود که در روز معاملاتی گذشته ورود و خروج هایی بود که در فهرست سهامداران عمده ودی اتفاق افتاد. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000Iwm

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد