Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@15:03:29 GMT

مدرس دانشگاه: چندصدایی در سیاست خارجی به صلاح نیست

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۳۹۶۹۳

مدرس دانشگاه: چندصدایی در سیاست خارجی به صلاح نیست

ناصر بهمنی یکشنبه در گفت و گوبا ایرنا اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در ساختار قانونی از شورای عالی امنیت ملی، وزارت امور خارجه و تیم دیپلماسی قوی و صاحب نام در دنیا برخوردار است و باید به مسیر دیپلماسی که هم اینک بر مبنای یک راهبرد منطقی و عقلانی در حرکت است، فرصت دهیم با قوت و جدیت ادامه یابد.
وی با اشاره به این جمله که هر سخن جایی دارد و هر نکته مکانی و در سخنان و گفتار بزرگان ، علما و فضلا و متون دینی ما نیز بسیار بر روی آن تاکید شده است ، گفت: اگر صحبت از مذاکره در میان باشد، باید این موضوع در سازوکارهای مربوطه در کشور پیگیری شود چرا که دیپلمات‌های ایرانی آشنا به فنون مذاکره هستند و می‌دانند هر مبحثی را در چه زمانی مطرح کنند تا منافع ملی کشور تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این فعال سیاسی استان فارس با بیان اینکه هم نوایی و یکپارچگی و فهم مشترک در سیاست خارجی و دیپلماسی، ضرورتی اجتناب ناپذیر است، گفت: اظهارات نسنجیده و خلاف مصلحت ملی و منطق، بهانه ای به دست دشمن می‌دهد و از این رو، صاحبان تریبون باید در این زمینه هوشیار باشند.
وی تصریح کرد: اگر قرار هست دیدگاهی در حوزه دیپلماسی و امور خارجه داشته باشیم، باید از مسیر منطقی آن رفت و در این راستا نیز باید کاملا هوشیارانه، با هماهنگی و با ظرافت عمل کرد.
بهمنی ادامه داد: اینکه از هر تریبونی، سخنانی را مطرح کنیم که به جایگاه، عزت و وزانت سیاسی کشور لطمه وارد شود، باید پاسخگو باشیم.
این مدرس دانشگاه معتقد است: امروزه وزانت سیاسی و اقتدار و جایگاه یک کشور به این گونه هیاهوها و حتی مسایل و پیشرفت‌های علمی آن نیست، بلکه به دیپلماسی و منطق قوی و انسجام و یکپارچگی داخلی آن کشور و یک صدایی در سیاست خارجی آن است.
وی اظهار داشت: امروزه شاهدیم که تعداد کثیری از بزرگان و نخبگان و سازمان های مردم نهاد ونهادهای مدنی در کشور آمریکا به دولت خود توصیه می کنند که با ایران همنوایی کنند و حتی به برخی تحریم های ضدایرانی نیز معترض و خواهان کمک به ایران در شرایط شیوع کرونا هستند.
بهمنی ابراز داشت: این گونه اعتراض ها و رفتارها از متن جامعه آمریکا به یکباره و فی البداهه به وجود نیامده بلکه در اثر همین رفتارهای عقلانی و گفتمان منطقی و عالمانه جمهوری اسلامی و از ناحیه تیم دیپلماسی قوی کشورمان این راه و مسیر تازه در کشور آمریکا به وجود آمده است.
وی گفت: این تیم دیپلماسی ایران است که توانسته آنها را متقاعد کند و با روشنگری و آگاهی بخشی به ملل های آزاده دنیا ثابت کند که حرف جمهوری اسلامی منطبق بر منطق و معیارهای بین‌المللی است.


محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با نشریه فاینشنال تایمز گفته بود حاضر به مذاکره با آمریکا بر سر برجام در صورت دریافت سیگنالی مشخص مبنی بر رفع تحریم ها در کمتر از یک سال هستیم.
سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در واکنش به اظهارات او، نظرات مطرح شده در این مصاحبه را شخصی تلقی کرد و در توییتر نوشت: عرصه سیاسی ایران پویاست و مقامات نظرات متنوعی مطرح می‌کنند اما آن نظرات نباید با سیاست رسمی دولت اشتباه گرفته شود.
 

برچسب‌ها وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا لارستان محسن رضایی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا لارستان وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا لارستان محسن رضایی فارس اخبار کنکور امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۳۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است

در ادامه سفر هیئت بلندپایه فرهنگی کشورمان به ارمنستان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و درباره گسترش دیپلماسی فرهنگی میان دو کشور به گفت وگو پرداختند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار علاوه بر مباحث فرهنگی مشترک بین دو کشور، مسائل مهم بین‌المللی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور در این دیدار، با ارائه تحلیلی از وضعیت فعلی منطقه غرب آسیا و به‌ویژه اتفاقات اخیر غزه، بر ضرورت تلاش برای برقراری صلح پایدار در منطقه با کمک کشورهای همسایه تأکید کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب، ارمنستان را همسایه‌ای نجیب و مورد احترام خواند و رویکرد شفاف ایران را در دفاع از تمامیت ارضی کشورها و تلاش‌ها برای برقراری صلح منطقه‌ای را تبیین کرد.

ایمانی‌پور به اشتراکات فرهنگی و تمدنی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: این سفر فرصتی را فراهم آورده است تا دیدگاه عمیق‌تری نسبت به کشور ارمنستان به دست آوریم. 

رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین تاکید کرد: همکاری‌های فرهنگی و افزایش سطح روابط بین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان باید دنبال شود. 

ایمانی‌پور همچنین به نقش رسانه‌ها در ترویج دانش و آگاهی میان مردم دو کشور اشاره کرد و خواستار همکاری متقابل دو کشور در این زمینه شد.

همچنین در این نشست، معاون وزیر خارجه ارمنستان ضمن استقبال از هیئت بلندپایه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که امضای سند مبادلات فرهنگی به تقویت روابط دوجانبه ایران و ارمنستان منتهی شود.

وی تصریح کرد که ارمنستان همواره به ایران به مثابه یک کشور دوست و همسایه مطلوب نگاه کرده است. 

طی این دیدار که با حضور سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان و اسدی موحد، رایزن فرهنگی کشورمان نیز برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • حمله گازانبری طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • حمله گازانبری امارت طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه میشیگان/ پلیس آمریکا به دانشگاه ویرجینیا یورش برد
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است