Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه همدان با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در راستای حفاظت از منابع طبیعی و توسعه فضای سبز در همدان، عنوان کرد: در این حوزه یکی از ضرورت‌ها، توجه به مسئله فرهنگ سازی در جامعه است و لازم است که حفاظت از محیط زیست را به عنوان یک دغدغه اصلی در بین مردم تبیین کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان، آیت الله حبیب الله شعبانی، نماینده ولی فقیه در استان همدان عصر روز گذشته در دیدار با مدیران منابع طبیعی استان، با بیان اینکه دین اسلام بر محافظت از منابع طبیعی بسیار تاکید دارد اظهار داشت: روایاتی که از پیامبر گرامی اسلام و اهل بیت (علیهم السلام) در رابطه با موضوع درختکاری و محیط زیست وجود دارد، همه آنها تاکید بر توجه دین اسلام به محافظت از این نعمت الهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه از منظر اسلام میزان تصرف در اموال طبیعی تنها در حالت ضروری باید صورت گیرد، مطرح کرد: تا جایی که امکان دارد و اولویتی وجود ندارد، نباید به منابع طبیعی آسیب وارد شود.

امام جمعه همدان با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در راستای حفاظت از منابع طبیعی و توسعه فضای سبز در همدان، عنوان کرد: در این حوزه یکی از ضرورت‌ها، توجه به مسئله فرهنگ سازی در جامعه است و لازم است که حفاظت از محیط زیست را به عنوان یک دغدغه اصلی در بین مردم تبیین کنیم.

وی با بیان اینکه تصرف بی رویه در طبیعت آسیب‌هایی را با خود به همراه دارد، گفت: همانند موقوفه‌ای که در دستان ما قرار دارد و باید از آن مراقبت کنیم، منابع طبیعی نیز امانت الهی در نزد ما است و باید ضمن مراقبت، آن را در اختیار نسل‌های آینده قرار دهیم و فراموش نکنیم که اگر این امانت تخریب شود، حق دیگران و نسل‌های آتی از بین رفته است.

نماینده ولی فقیه در استان همدان در ادامه با اشاره به طرح تفصیلی شهر همدان، اظهار داشت: زمانی که بحث توسعه شهری را مطرح می‌کنیم، نباید به سمتی حرکت کنیم که منابع موجود از بین برود، بلکه می‌توان در شهر همدان زمین‌های ارزان قیمتی را در محدوده شمال شرقی در اختیار شهروندان قرار داد و مانع از بین رفتن باغ‌های مناطق دیگر همدان شویم.

وی با گلایه از تبدیل زمین‌های منابع طبیعی به منزل مسکونی، مطرح کرد: اسلامی که حتی اجازه قطع یک درخت را به این سادگی نمی‌دهد، چگونه می‌توانیم در مقابل از بین رفتن محیط زیست و منابع طبیعی بی تفاوت باشیم.

شعبانی تصریح کرد: البته بخشی از مسائل مربوط به حفاظت از منابع طبیعی، با فرهنگ سازی اتفاق نمی‌افتد و نیازمند وجود قوانینی در این حوزه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مراقبت از الوند به عنوان شناسنامه همدان بسیار ضروری است، عنوان کرد: گاهی از موارد اقداماتی صورت می‌گیرد که در ظاهر قانونی است، اما در اصل در حال ضربه زدن به منابع طبیعی موجود است و لذا باید مراقب چنین مسائلی به صورت جدی باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: منابع طبیعی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۰۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت و اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است و امیدواریم با این روند شاهد کاهش فرایند زباله‌سوزی در کشور باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، اظهار کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم.

وی افزود: لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ‌سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد، گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند، همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان‌دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 750043

دیگر خبرها

  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • آبگیری سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی در پی بارندگی‌های بهاری
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل