Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان جنوبی بر تکمیل پروژه های با بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان دولت تأکید کرد.

به گزارش برنا خراسان جنوبی، خراسان جنوبی؛ ملانوری با تأکید بر این مطلب در هفتمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان خاطرنشان کرد: ۵۲۲ پروژه نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد در سطح دستگاه های استان داریم که باید تا پایان دولت تکمیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی متذکر شد: فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی نیز باید در توزیع اعتبارات، پروژه های با درصد پیشرفت بالا را در اولویت قرار دهند تا زودتر تعیین تکلیف شوند.
استاندار با اشاره به ۲۰۰ پروژه ملی و استانی که مانده اعتبار دارند، تصریح نمود: بر اساس مصوبه جلسه امروز، دستگاه ها مکلفند با همراهی معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری به عنوان دستگاه ناظر، روند اجرای این پروژه ها را شتاب ببخشند و گزارش پیشرفت پروژه ها را اعلام نمایند.
ملانوری با تأکید بر این که شورای برنامه ریزی و توسعه، از جایگاه مهم و حساسی برخوردار است، گفت: آن چه در این جلسه مطرح می شود، برپایه نیازهای استان است و می تواند اساس حرکت های نو در دستگاه های اجرایی باشد.
وی بر حضور شخص مدیر و برگزاری منظم و بدون وقفه شورای برنامه ریزی و توسعه نیز به جهت اهمیت موضوع تأکید کرد.
استاندار با اشاره به تأکیدات صورت گرفته در جلسات مختلف اظهار داشت: بحث مولدسازی و فروش املاک مازاد دستگاه ها باید بر اساس کار کارشناسی و با رعایت صرفه و صلاح استان و نیاز دستگاه ها در افق بلند مدت صورت گیرد .
ملانوری گفت: دستگاه ها باید با دقت کامل نسبت به اعلام مازاد بودن املاک خود اقدام نمایند و وقتی این اتفاق افتاد، اجازه کوتاهی در بحث برگزاری مزایده و فروش ملک را ندارند.
وی با اشاره به این که از حوزه بازرسی استاناداری می خواهیم این موضوع را ملاک ارزیابی مدیران قرار دهد، افزود: ما مکلف به اجرای قانون هستیم لذا املاکی که مصوبه دارند باید توسط دستگاه ها عرضه شوند و سازمان مدیریت و برنامه ریزی و امور اقتصادی و دارایی نیز باید این موضوع را پیگیری کنند که اعتبارات حاصل از فروش این املاک برای تأمین زیرساخت های استان جذب شوند .
استاندار با تشکر از اقدامات مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان، از سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خواست؛ طی نشستی با محوریت معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری درخصوص استفاده بیشتر از ظرفیت مرکز تحقیقات در انجام پروژه ها بحث و بررسی نمایند.
ملانوری با تأکید بر این که اگر کار بر اساس اصول علمی و پژوهش محور انجام شوند، توفیق بیشتری حاصل خواهند کرد، متذکر شد: طرح های توسعه ای، پروژه های عمرانی و اقتصادی و ...باید بر مبنای کار پژوهشی باشند.
وی بر سوق دادن پایان نامه های دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتر به سمت نیازهای استان نیز تأکید کرد.
استاندار در بخش دیگری از صحبت هایش دستگاه ها را مکلف به جذب اعتبارات ملی کرد و گفت: دستگاه ها باید در جذب منابع مالی و اعتبارات ملی تلاش بیشتری نمایند، پیگیری در تحقق این موضوع و جذب اعتبارات ملی برای مدیران امتیاز آور است.
ملانوری از فعالیت دستگاه های معین در چهار شهرستان مرزی استان گفت و بر همراهی دستگاه ها با این نهادها در راستای شتاب بخشی به روند اجرای کار در پروژه ها تأکید کرد.
وی با اشاره به فراز و نشیب اعتبارات دولتی، اظهار داشت: پروژه های برای دستگاه های معین باید به گونه ای تعریف شوند که معطل اعتبارات دولتی نمانند.
استاندار در ادامه از مصوبه دو جلسه قبل شورای برنامه ریزی و توسعه گفت و تصریح نمود: ما دستگاه ها را مکلف کردیم که مشترک نشریه های استان شوند و با هماهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و خانه مطبوعات، گزارش عملکرد سالانه خود را تا پایان سال در روزنامه های استان ارائه نمایند.
ملانوری با بیان این که این موضوع در راستای حمایت از نشریات، شفاف سازی خدمات دولت و اطلاع رسانی در زمینه اقدامات دستگاه ها مورد تأکید قرار گرفته، گفت: منظور ما اشتراک رایگان نیست بلکه دستگاه ها باید نسبت به خرید نشریه اقدام نمایند.
وی در پایان ضمن تشکر از رسانه ها در پوشش خبری آتش سوزی در گمرک ابونصر فراهی افغانستان در همجواری گمرک ماهیرود، از تلاش های نیروهای امدادی و آتش نشانان در اطفای حریق و مدیریت شرایط سپاساسگزاری کرد.
به گفته وی؛ این حادثه به حوزه سرزمینی ما خسارتی وارد نکرد اما ضعف هایی در مجموعه داریم که باید در مرز که محور توسعه است، رفع گردد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پایان دولت دوازدهم شورای برنامه ریزی توسعه استان شورای برنامه ریزی و توسعه دستگاه ها دستگاه ها تا پایان پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۰۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبر‌ها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر

اکبر مهری اظهار داشت: مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح ایستگاه‌های پمپاژ «جایدر» و «چم مهر» شهرستان پلدختر نیاز است.

وی تأکید کرد: تکمیل شبکه آبیاری «جایدر» و ایستگاه پمپاژ «چم مهر» از مصوبات سفر اول رئیس‌جمهور به استان لرستان بود.

مدیر منابع آب پلدختر، افزود: در این سفر به‌طورکلی مبلغ ۱۰۰ میلیارد به ترتیب ۵۰ میلیارد تومان توسط سازمان برنامه‌وبودجه کشور، ۲۰ میلیارد تومان توسط وزارت نفت و مبلغ ۳۰ میلیارد تومان وزارت نیرو و اعتبارات استانی به نسبت مساوی در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای شبه آبیاری ایستگاه «جایدر» اختصاص یافت.

تشریح آخرین وضعیت ایستگاه پمپاژ «جایدر»

مهری، بیان داشت: پروژه ایستگاه پمپاژ «جایدر» با ۱۲۱.۱۳ میلیارد تومان از سازمان برنامه‌وبودجه و ۱۰ میلیارد تومان اعتبار استانی در مجموع با تخصیص ۱۳۱.۱ میلیارد تومان و با پیشرفت فیزیکی ۷۹.۵ در حال تکمیل و بهره‌برداری است.

وی ادامه داد: در حال حاضر از هزار ۹۰۰ هکتار شبکه ایستگاه پمپاژ «جایدر» مقدار هزار و ۵۰۰ هکتار شبکه با ۹۵ درصد پیشرفت ساختمانی و تجهیزاتی برقی و مکانیکی ایستگاه اصلی احداث شده است.

مدیر منابع آب پلدختر، عنوان کرد: ایستگاه فرعی یک این پمپاژ نیز ۱۰۰ درصد و ایستگاه فرعی پنج و چهار آن ۸۰ درصد پیشرفت دارند که در مجموع هزار و ۵۰۰ هکتار شبکه امکان بهره‌برداری موقت توسط زارعین را دارد.

مهری، گفت: عملیات باقیمانده پمپاژ «جایدر» شامل تکمیل شبکه‌ها و ایستگاه‌های فرعی است که تکمیل آن نیازمند ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار است.

آخرین خبر‌ها از ایستگاه پمپاژ «چم مهر»

وی به شرح مصوبه ایستگاه پمپاژ «چم مهر» پلدختر اشاره کرد و افزود: مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل این ایستگاه توسط سازمان برنامه‌وبودجه کشور در سال ۱۴۰۱ اختصاص یافت.

مدیر منابع آب پلدختر، بیان داشت: عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ «چم مهر» با تخصیص ۱۷.۸ میلیارد تومان از اعتبارات سفر اول رئیس‌جمهور به لرستان توسط سازمان برنامه‌وبودجه دارای ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی است که اتاق پمپاژ آن تکمیل و تجهیزات برقی و مکانیکی نیز در حال نصب است.

مهری، به اقدامات صورت‌گرفته پمپاژ «چم مهر» اشاره کرد و افزود: خط برق تا محل ایستگاه پمپاژ اصلی به طور کامل اجرا، خط پمپاژ و شبکه اصلی آبیاری و زهکشی به طول چهار کیلومتر برای ۶۵۰ هکتار نیز انجام شده است.

وی افزود: ساخت مجدد ایستگاه پمپاژ آسیب‌دیده از سیل «چم مهر» شامل ساختمان و خرید تجهیزات برقی و مکانیکی با پیشرفت ۷۵ درصد شامل عملیات قسمت بتن‌آرمه ساختمان، تهیه و نصب سوله ساختمانی، تهیه پمپ‌ها و ساخت تابلو‌های برق به طور کامل و تهیه بخش عمده‌ای از کابل‌ها از اقدام‌های انجام شده برای راه‌اندازی این ایستگاه است.

مدیر منابع آب پلدختر، تصریح کرد: انجام بخشی از سازه آبگیر و فعالیت برای انجام کامل آن، تهیه شیرآلات و اتصالات موردنیاز، اجرای یک کیلومتر خط فولادی ابتدای خط پمپاژ نیز از دیگر اقدامات برای تکمیل و راه‌اندازی پمپاژ «چم مهر» است.

مهری، گفت: عملیات باقیمانده ایستگاه «چم مهر» شامل تکمیل خط انتقال به طول ۳۰۰ متر، نصب و راه‌اندازی الکتروپمپ‌ها و تکمیل حوضچه شیرآلات شبکه اصلی است که در این راستا مبلغ ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تصفیه خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • آخرین خبر‌ها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در زنجان
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید