Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ ادامه بررسی لایحه «ادغام دو معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری» در جلسه امروز شورای شهر مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدا زهرا نژاد بهرام عضو هیت رئیسه شورای شهر با ارائه پیشنهادی گفت: در تبصره هفت با توجه به اینکه مرکز مطالعات یک مرکز عمومی است و زیر مجموعه معاونت جدید قرار می گیرد، ما مراکز پژوهشی در معاونت های تخصصی داریم و برای عدم هم پوشانی این مراکز و مرکز مطالعات، درخواست حذف بخشی از تبصره را دارم تا مراکز تخصصی معاونت ها سر جای خود باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس حسن رسولی خزانه دار شورای شهر گفت: فسلفه وجود این تبصره پرهیز ساختاری از انجام مطالعات مشابه در واحدهای مشابه شهرداری و سپس اتلاف منابع شهرداری در مطالعات است. خانم اروین قبلاً پیشنهادی داشتند مبنی بر اینکه این عبارت تبدیل شود به اینکه واحد های دیگر شهرداری زیر نظر واحد مطالعات فعالیت کرده و همه عناوین این پروژه ها در سامانه شفافیت پروژه ها ثبت شود.

وی افزود: این پیشنهاد هم همانند صحبت خانم نژاد بهرام است. با این روند دست نهادها بسته نمی شود و مسئله حل می شود.

احمد مسجد جامعی در موافقت با این پیشنهاد گفت: در برنامه دوم اعتبارات پژوهشی افزایش یافته و اداره کل پژوهش به معاونت تبدیل شد. اما پژوهش یک مشترک لفظی است و حداقل دارای سه شاخه اصلی است. ما کسی را نداریم در همه زمینه ها پژوهش و تخصص داشته باشد لذا هر بخشی نیاز به علم و پژوهش خاص خود را دارد.

این عضو شورای شهر ابراز داشت: اگر این بند منجر به حذف پژوهش در معاونت ها شود، امر پژوهش در این دوره شورا، بیش تر از قبل آسیب می بیند.

رسولی با اعلام نظر کمسیون برنامه و بودجه عنوان کرد: ما نباید مانعی برای انجام مطالعات کاربردی برای سایر واحد های شهرداری ایجاد کنیم. انجام این مطالعات باید با هماهنگی نهاد متولی باشد و نوع پژوهش ها از نوع مطالعات کاربردی و عملیاتی است. لذا عناوین این مطالعات باید در سامانه شفافیت ثبت شود تا موجب دوباره کاری نشود.

سپس نماینده شهرداری گفت: ما به دنبال این هستیم که پژوهش های شهرداری کاربردی باشد و اگر هر حوزه‌ای به صورت مجزا برای خودش کار پژوهشی کند، اهداف اولیه این اصلاح ساختاری نقض می شود.

ابراهیم امینی نایب رئیس شورای شهر نیز درباره پیشنهاد نژاد بهرام عنوان کرد: در حال حاضر بودجه‌ای که سازمانهای شهرداری برای کارهای پژوهشی دریافت میکنند، چندین برابر مرکز مطالعات است و این مرکز تحت شعاع مراکز پژوهشی شهرداری است و این امر نباید رخ دهد.

در نهایت پیشنهاد نژآد بهرام با ۱۰ موافق به تصویب رسید.

سپس رسولی پیشنهادی مبنی بر انجام مطالعات پر کابرد توسط سایر واحدهای شهرداری، پس از هماهنگی با مرکز مطالعات شهرداری و با درج عناوین پژوهش ها در سامانه شفافیت را ارائه داد.

حجت نظری عضو شورای شهر در تذکری نسبت به این پیشنهاد ابراز داشت: این پیشنهاد قابل طرح نیست چراکه با پیشنهاد قبلی وحدت موضوع دارد و بر این اساس پیشنهاد قبلی نسخ می شود.

احمد مسجد جامعی نیز گفت: ما باید مدیریت پژوهش های کاربردی را پیش بینی کنیم و هر معاونت یک مرکز پژوهش های کاربردی داشته باشد. به علاوه پژوهش نیازی به اعتبار خاصی ندارد و نیاز به اشاره به اعتبارات پژوهش ها آن هم به این میزان نیست.

شهربانو امانی عضو شورای شهر نیز در این باره تصریح کرد: پس دانشگاه ها برای چه وجود دارند و چرا حلقه وصل دانشگاه ها با نهادها متصل نیست و شاهد خرید خدمت از دانشگاه ها نیستیم. این همه پژوهش در این کشور انجام شده اما کدام یک به نتیجه رسیده است. لذا لازم نیست ما حتی مرکز پژوهش ها داشته باشیم چراکه باید از ظرفیت دانشگاه ها استفاده کرد.

این پیشنهاد نیز با ۱۴ رای موافق به تصویب رسید.

سپس مجید فراهانی در پیشنهادی، تشکیل دفتر پایش برنامه، مدیریت پروژه و اطلاعات عملکرد ذیل معاونت جدید برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری تهران را مطرح کرد.

این پیشنهاد با ۱۵ رای موافق تصویب شد.

در نهایت کل لایحه با اصلاحات انجام شده با ۱۵ رای موافق به تصویب رسید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1090627 برچسب‌ها شورای شهر تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شورای شهر تهران معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری تهران برنامه ریزی و توسعه انسانی شهرداری مرکز مطالعات دانشگاه ها معاونت ها شورای شهر پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک

شهردار منطقه ۳ تهران جزئیات جدیدی از سه طبقه کردن میدان ونک را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، حمید جوانی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک گفت: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهار راه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می شود.

شهردار منطقه ۳ تهران در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز  مطالعات نهایی نشده است. جلسه ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران را داشته است،  ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است. کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می شود یا خیر؟ اظهار کرد: اگر امسال مطالعات و زیرساخت ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی عصر این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیر گذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات
  • جزئیات جدید از ۳ طبقه کردن میدان ونک
  • اعلام جزئیات جدید از سه طبقه کردن میدان ونک
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است