Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه گفت: عبارت مصطلحی در فرهنگ‌سازمانی شهرداری مطرح بود و هست که سازمان‌ها حیاط خلوت شهرداری هستند. با این ساماندهی ما به دنبال پایان دادن به حیات این حیاط خلوت‌ها هستیم. در پرونده آقای شریفی که هیچ‌کدام از ابعاد آن هنوز هم برای ما به‌عنوان نمایندگان مردم روشن نیست و هنوز نمی‌دانیم چه مقدار از حق‌الناس و حقوق شهرداری تضییع‌شده است، یکی از بسترهای بروز این تخلف آیین‌نامه مالی و معاملاتی سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، در دویست و هفتاد و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران و در جریان لایحه اساسنامه‌های ۱۹ سازمان وابسته به شهرداری تهران و آیین‌نامه‌های مالی و معاملاتی واداری و استخدامی سازمان‌ها موضوع ماده‌واحده و بند ج ماده ۹ اساسنامه نمونه ضمیمه مصوبه اصلاحیه مصوب اساسنامه نمونه سازمان‌های وابسته به شهرداری تهران سید حسن رسولی نائب رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر تهران گزارش کمیسیون برنامه بودجه را قرائت کرد.
رسولی گفت: دوره پنجم شورای شهر تهران از ابتدای تشکیل خود به دنبال ساماندهی وضعیت سازمان‌های وابسته به شهرداری تهران بود. به این منظور در تاریخ ۱۲ آبان ماه سال ۹۸ اساسنامه‌ای واحد که ارکان سازمان‌ها را تعیین تکلیف می‌کند به تصویب رسید و مراحل تائید خود را طی کرد. بر اساس بندهای این ماده‌واحده همه سازمان‌های وابسته به شهرداری تهران بایستی به لحاظ انجام مأموریت‌ها و وظایف با مأموریت‌های تخصصی پنج‌گانه شهرداری تهران تطابق پیدا کنند؛ یعنی باید در حوزه شهرسازی، عمرانی، خدمات شهری، محیط‌زیست، فرهنگی و اجتماعی و حمل‌ونقل و ترافیک باشند.
رسولی افزود: بند بعدی مصوبه این بود که آن دسته از سازمان‌هایی که وظایف و مأموریت‌های مشابه انجام می‌دهند در یکدیگر ادغام شوند. بر این اساس شهرداری تهران پیشنهادی را در تاریخ  ۲۵ شهریورماه امسال به شورا ارائه داد که به تصویب نرسید.

ویادامه داد: پس‌ازآن عدم تصویب، جلسات مختلفی با کمیسیون‌ها و شهرداری داشتیم. آنچه امروز ارائه می‌شود نکاتی است که در عمل به بند "ب" آن ماده‌ واحده یعنی درباره حذف یا ادغام و همچنین آیین‌نامه‌های اداری، مالی و استخدامی این سازمان‌ها است که باید صحن شورا درباره آن‌ها تصمیم‌گیری کند.
خزانه‌دار شورا افزود: عبارت مصطلحی در فرهنگ‌سازمانی شهرداری مطرح بود و هست که این سازمان‌ها حیاط خلوت شهرداری هستند. با این ساماندهی ما به دنبال پایان دادن به حیات این حیاط خلوت‌ها هستیم. برای بار چندم یادآوری می‌کنم که در پرونده آقای شریفی که هیچ‌کدام از ابعاد آن هنوز هم برای ما به‌عنوان نمایندگان مردم روشن نیست و هنوز نمی‌دانیم چه مقدار از حق‌الناس و حقوق شهرداری تضییع‌شده است، یکی از بسترهای بروز این تخلف آیین‌نامه مالی و معاملاتی سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران بود.
نائب رئیس کمیسیون برنامه‌ و بودجه افزود: ما سه تیپ آیین‌نامه برای این سازمان‌ها مدنظر داریم. سازمان‌هایی که کمترین گردش مالی را دارند، سازمان‌هایی که حد متوسط را دارند و سازمان‌هایی که مثل سازمان نوسازی یا سازمان سرمایه‌گذاری بالاترین گردش مالی را دارند. آیین‌نامه‌هایی برای آن‌ها تنظیم‌شده است و درباره آن‌ها به توافق رسیده‌ایم.

به گفته رسولی، برخلاف موضوعی که مصطلح شده است ما در کمیسیون برنامه‌ و بودجه و در کمیته تشکیلات و منابع انسانی به‌ هیچ‌ عنوان به دنبال حذف و کوچک‌سازی نیستیم، بلکه به دنبال متناسب‌سازی هستیم.


رسولی در حوزه ساماندهی سازمان‌ها افزود: در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک و حوزه معاونت عمرانی ما سازمان‌هایی داریم که مثل سازمان پایانه‌ها بلاوجه تشکیل‌شده‌اند. بلا وجه بودن آن ازاین‌جهت است که شهرداری تهران در حوزه حمل‌ونقل بین‌شهری بر اساس اسناد بالادستی فاقد مسئولیت و اختیار است ولی یک سازمان عریض و طویلی به نام سازمان ترمینال‌ها و پارک‌سوارها دارد. درعین‌حال کمیسیون حمل‌ونقل و ترافیک هم تائید کرده حسب ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها برخلاف حوزه حمل‌ونقل بین‌شهری صفرتا صد مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر در داخل شهر بر عهده شهرداری تهران است و ساختار سازمانی شهرداری ما سازمان و واحدی برای انجام این مسئولیت ندارد.
نائب رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه ادامه داد: پیشنهاد اولی که به‌عنوان گزارش عرض می‌کنم این است که سازمان پایانه‌ها تغییر نام و تغییر وظیفه و مأموریت پیدا کند. بر این اساس با شهرداری و کمیسیون حمل‌ونقل هم هماهنگ کرده‌ایم که این به نام سازمان حمل‌ونقل بار و پایانه‌ها تغییر یابد. درواقع پایانه‌ها آخرین حوزه مأموریتی این سازمان است آن‌هم در حد مدیریت اموال غیرمنقولی که در اختیارداریم.
رسولی در ادامه افزود: پیشنهاد دوم مربوط به سازمان فنی و عمرانی شهر تهران و سازمان عمران مناطق شهر تهران است. این دو سازمان به نمایندگی از شهرداری مدیریت پیمان‌سپاری و انجام مطالعات پروژه‌های عمرانی را بر عهده‌دارند. عیناً وظایف آن‌ها متجانس و از یک جنس است. پیشنهاد ما این است که این دو سازمان که مأموریت‌های مشابه دارند در یکدیگر ادغام شوند و به‌عنوان سازمان فنی و مهندسی شهر تهران تغییر نام پیداکرده که تمامی امور طراحی و نظارت فنی و مدیریت پیمان‌سپاری را بر عهده داشته باشند.
رسولی ادامه داد: ما برای مدیریت امور بازنشستگان شهرداری یک سازمان امور بازنشستگی و یک صندوق بازنشستگی داریم. شهرداری تهران‌ همانند راه‌آهن، هواپیمایی و برخی دیگر از سازمان‌ها تابعی از سازمان‌های استخدامی فعلی مثل لشگری، کشوری و یا تأمین اجتماعی نیستند و خودشان دارای صندوق خاص هستند. درعین‌حال در این حوزه امور اداری مربوط به تبدیل وضعیت کارکنان ثابت شهرداری از شاغل به رسمی همانند سایر سازمان‌های بازنشستگی در این حوزه انجام می‌شود. پیشنهاد ما این است که بخش اداری امور بازنشستگان ‌همچنان در امور معاونت برنامه‌ریزی باشد و بخش صندوق آن‌که ماهیت اقتصادی دارد به حوزه معاونت مالی و اقتصاد شهری بیاید.
عضو شورای شهر تهرانگفت: در دوره‌ای که نعیمی پور ریاست هیات مدیره متروی را برعهده داشتند ماه‌ها کار و تلاش به‌منظور استفاده از منابع ارزی و توان فنی برای تولید واگن ملی اساسنامه‌ای انجام شد. آقای نعیمی پور رفتند اما محصول این شرکت به بار نشسته و امروز هم آقای شهردار آن را اعلام کردند که این هم پیشنهاد پنجم ما است.
رسولی افزود: پیشنهاد ششم با موافقت مناف هاشمی معاون حمل و نقل  و ترافیک شهرداری تهران و محمد علیخانی رئیس  کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر تهران است. این پیشنهاد ادغام حوزه معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با سازمان حمل‌ونقل و ترافیک است. ایراد حقوقی درباره این ادغام توسط آقای علیخانی مطرح شد که ما آن را بررسی کردیم. ایراد این بود که نکند یک نفر دارای دو شغل باشد. بر اساس بررسی انجام شده، معاون شهردار و رئیس سازمان حمل‌ونقل حمل و ترافیک شهرداری هر دو یک پست سازمانی است یعنی پست اول حذف می‌شود و مشمول قانون تصدی بیش از یک شغل نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران شهرداري تهران نائب رئیس کمیسیون برنامه وابسته به شهرداری تهران حمل ونقل و ترافیک شورای شهر تهران سازمان هایی مأموریت ها سازمان ها حیاط خلوت آیین نامه پایانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش آنلاین میوه و تره‌بار در میادین پایتخت

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران جزییات فروش آنلاین میوه وسبزیجات را در شهر تهران را تشریح کرد.

قیمت فروش آنلاین با قیمت خرید حضوری از میادین یکسان است

به گزارش مهر، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با اشاره به اینکه قیمت فروش آنلاین با قیمت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران یکسان است، ادامه داد: هزینه ارسال برای هر سبد کالایی بین ۲۰ تا ۳۰ کیلوگرم (۱۰ قلم کالا) ۲۴ هزار و پانصد تومان است.

امکان مرجوعی میوه و سبزیجاتی که از نظر کیفیت مشکل دارند، وجود دارد

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین و میوه و تره بار شهرداری تهران با بیان اینکه در حال حاضر بدون تبلیغات، حدود ۸۰۰ سبد کالا در ماه برای شهروندان ارسال می‌شود، گفت: در صورتی که میوه‌ای برای شهروندان ارسال شد و کیفیت قابل قبولی نداشت و از نظر کیفیت مشکل داشت، امکان مرجوعی وجود دارد.

بختیاری‌زاده ادامه داد: در صورتی فروش آنلاین در منطقه‌ای تحت پوشش نبود، شهروندان می‌توانند از طریق سامانه شهرزاد اطلاع دهند.

فروش آنلاین فرآورده‌های پروتئینی، محصولات بازرگانی و لبنی؛ نیمه اول امسال

وی در ادامه با اشاره به اینکه فروش آنلاین در حال حاضر مختص میوه، سبزی و صیفی جات است، تصریح کرد: فروش آنلاین فرآورده‌های پروتئینی، محصولات بازرگانی و لبنی هم در ۶ ماهه ابتدای سال آغاز خواهد شد.

بختیاری زاده تاکید کرد: میانگین اختلاف محصولات میوه و تره بار شهرداری تهران با سطح بازار ۴۲ درصد و این اختلاف در سبزیجات ۲۹ درصد است.

زمان ارسال در فروش آنلاین بین ۳۰ دقیقه تا ۹۰ دقیقه است

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با اشاره به اینکه میانگین زمان ارسال در فروش آنلاین بین ۳۰ دقیقه تا ۹۰ دقیقه است، ادامه داد: زمان و ساعت کاری ارسال فروش آنلاین سازمان میادین در روز‌های شنبه تا چهار شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۷ بعد از ظهر، روز پنجشنبه ۸ صبح تا ۱۲ و در روز‌های تعطیلی رسمی سفارش گیری برای فروش آنلاین وجود ندارد. همچنین سفارش‌هایی که بین ساعت ۱۳ تا ۱۵، ثبت شود بین ساعات ۱۵ تا ۱۷ ارسال خواهند شد. شهروندان تهرانی می‌توانند با نصب سوپر اپلیکیشن شهرزاد و مراجعه به بخش میوه و تره بار، درخواست خود را خرید ثبت کنند.

گفتنی است یکی از مزایای خرید آنلاین از سازمان میادین و میوه و تره بار شهرداری تهران صرفه‌جویی در وقت و همچنین کاهش ترافیک برای شهروندان خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • حیات طیبه در خودنمایی نسیت، بلکه در اخلاص و پاکی است
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • شهرداری‌ها در انتظار سهم خود از مالیات
  • ◄ پیدا کنید خروجی جلسات کمیسیون ایمنی راه ها را !
  • طرح « زوج و فرد » حذف شد؟
  • طرح «زوج و فرد» حذف شد؟
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • فروش آنلاین میوه و تره‌بار در میادین پایتخت