Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-معاون استاندار مرکزی گفت: وضعیت آسیب‌های اجتماعی استان مرکزی در ۱۰ سال اخیر بهبود پیدا نکرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، بهروز اکرمی ظهر امروز در کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به اینکه سبک و سیاق کارها باید تغییر کند، اظهار داشت: ارائه تغییری در نحوه مواجهه با مسائل و حل آنها الزامی است و اگر همه به این جمع‌بندی برسند همه مسائل برطرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر برنامه‌ها و اهداف مد نظر طبق روال انجام نشده، نیاز است تا شکل مواجه با آن را تغییر دهیم و دست از اهمال‌کاری باید برداشت و علمی‌تر و دقیق‌تر حرکت کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان اینکه فلسفه برگزاری جلسات ایجاد هماهنگی برای حل یک مشکل است، تصریح کرد: اقدامات ما تنها به صحبت و برگزاری جلسات خلاصه شده اما تاکنون چه میزان از معضلات حاشیه شهر رفع شده است؟ اگر یک روش برای حل مسئله جواب نمی‌دهد پس باید روش دیگری را جایگزین کرد.

اکرمی خاطرنشان کرد: بدون شک با افزایش حساسیت و مشارکت‌ها نسبت به معضلات اجتماعی می‌توانیم به رفع مشکلات کمک کنیم و همه ما در یک کشتی سکونت داریم که وارد شدن یک آسیب به این کشتی منجر به تهدید همه مسافران می‌شود و به همین دلیل باید با دقت و حساسیت بیشتری به مشکلات بپردازیم.

وی با اشاره به دستاورد اندک جلسات عنوان کرد: همه اعضایی که در جلسات حضور پیدا می‌کنند باید نسبت به موضوع جلسه آگاه باشند چراکه آنها به عنوان نماینده یک دستگاه باید در حل مسائل همفکری کنند و جلسات برای حل مسائل و تصمیم‌گیری برگزار می‌شود و بنده به عنوان یک مسئول نمی‌توانم نسبت به موضوعات اطراف خویش بی‌تفاوت باشم بلکه به صورت شفاف و صریح واقعیت‌ها را عنوان می کنم.

کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند همکاری و همگرایی مردم و بخش‌های تاثیرگذار است‌تشکیل هیئت تخصصی برای حل آسیب‌های اجتماعی در استان فارس؛ طرح خانواده متعالی در آستانه اجرا قرار دارداقدامات پیشگیرانه آسیب‌های اجتماعی در زنجان کافی نیست

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: در سال آینده باید روند فعالیت دبیرخانه کارگروه و اعضای حاضر در جلسه تغییر پیدا کند زیرا جلسات باید دستاورد داشته باشند.

اکرمی با اشاره به اینکه طی 10 سال گذشته وضع آسیب‌های اجتماعی استان بهبود پیدا نکرده است، بیان کرد: در مسائل اجتماعی باید یک تصمیم‌گیری خوب اجتماعی نیز اتفاق بیفتد زیرا مسائل چندوجهی است و اگر دستگاه‌ها و کارگروه‌ها روی یک مدار حرکت نکنند، مسائل نه تنها حل نمی‌شود بلکه سایر آسیب‌های اجتماعی مطرح می‌شوند.

انتهای پیام/712/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی اجتماعی استان برای حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد

«عنوان بصری» دربرگیرنده بیانات آیت‌الله سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی در شرح حدیث عنوان بصری مروی از امام صادق(ع) است که به صورت موضوعی منتشر می‌شود.

جلد ششم کتاب عنوان بصری به تازگی منتشر شده که مولف در این جلد، به شرح فقره «ولا یُدبّر العبدُ لنفسه تدبیراً» از این حدیث نورانی پرداخته و موضوع تدبیر در امور اجتماعی و حکومت را بسط و توضیح داده است.

آیت‌الله طهرانی در مجالس نوزده‌گانه این کتاب در توضیح مختصات مکتب الهی و حکومت اسلامی و تفاوت آن با سایرین، محوریت توحید را شاخصه اصلی حکومت اسلام بیان داشته و آثار و تبعات آن را برمی‌شمرند. وی با تاکید بر اهمیت انتخاب تعابیر و کیفیت شعارِ در حکومت اسلام، توجه به توحید و اخلاص در عمل را محور حرکت حاکم اسلام مطرح کرده و با بیان جریاناتی از تاریخ معصومین و اولیای الهی به تبیین مطلب می‌پردازد.

نویسنده در بخشی دیگر از کتاب، با تبیین کلام امام صادق(ع) در حدیث شریف که به عدم تدبیر عبد نسبت به خویش اشاره دارند، اصطلاح مشورت و تدبیر اجتماع و جایگاه و اهمیت آن در اسلام را شرح و تفصیل داده و مسئله تعهد و تخصص را از زوایای مختلف واکاوی و تشریح می‌کند.

برخی از دیگر موضوعات این اثر عبارتند از: «بنای عالم تکوین و خلقت بر توحید»، «نظام تربیتی انسان از منظر اسلام»، «وظایف فردی و اجتماعی سالک در شبانه‌روز»، «اتقان و استحکام عمل در سیر و سلوک إلی‌ الله»، «اهمّیت تعهّد و وجوب التزام به آن»، «اهمّیت بینش عرفانی در مسائل فقهی و اجتماعی»، «لزوم تامین امنیت اخلاقی برای تمام اقشار جامعه در حکومت اسلام».

در پشت جلد کتاب چنین می‌خوانیم: «آن کسی که در انجام امور نسبت به مسائل إتقان و إحکام ندارد، نسبت به مسائل سلوکی هم هیچگونه پیشرفتی ندارد! آن کسی که نسبت به تعهدات اخلاقی و شرعی‌اش بین افراد احساس وظیفه نمی‌کند و یا نسبت به قراردادهای مابین طرفین احساس وظیفه‌ای ندارد و خدا را جدای از این مسائل فیمابین می‌داند، در وادی سلوک و حرکت هم بیش از یک مدّعی نیست و یک سانت هم به جلو نمی‌رود! سلوک به معنای انطباق نفس با واقعیت‌ها و با مسائل فطری است نه اینکه یک سری کارهایی را انجام دادن و نمازی را خواندن و اورادی را گفتن و بعد به هر کاری دست زدن و به هر عمل خلافی اشتغال پیدا کردن و هر ارزشی را زیر پا گذاردن.»

گفتنی است مجموعه «عنوان بصری» از دوره علوم و مبانی اسلام و تشیع منتشر می‌شود که جلد ششم در ۶۲۰ صفحه توسط انتشارات مکتب وحی روانه بازار نشر شده است. دیگر موضوعات این دوره عبارتند از: «جلد اول: ولایت و هدایت»، «جلد دوم: حقیقت ذکر»، «جلد سوم: حقیقت علم»، «جلد چهارم: تزکیه و تهذیب»، «جلد پنجم: حقیقت عبودیت».

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • ۱۱۷ کیلومتر از راه‌های شمال و شرق استان و ۱۷۰ دهانه پل در سیل اخیر آسیب دید
  • جزییات ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • فقط ۱۰ ثانیه فرصت دارید تا کاکتوس پنهان را پیدا کنید+ پاسخ