Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاکرمی، معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تشکل های کارگری و کارفرمایی اصفهان از تشکل های پیشرو و اثر گذار در تصمیمات ملی هستند.

حاتم شاکرمی گفت: تشکل های استان در حل مشکلات به جای تنش دنبال راهکار هستند و این هماهنگی و همدلی بین دولت، تشکل های کارگری و کارفرمایی، استان اصفهان را شاخص کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با قرار گرفتن در شرایط تحریم و شیوع ویروس کرونا  فقط با همکاری و هماهنگی تشکل های کارگری و کارفرمایی توانستیم  شعار جهش تولید را محقق کنیم  و در حفظ نیروی کار برابر شیوع  ویروس کرونا موفق باشیم.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: در حوزه تشکل های کارگری و کارفرمایی دو سیاست "احترام و حفظ حرمت استقلال تشکل ها" و"توسعه تشکل ها" دنبال می شود.

شاکرمی با اشاره به تصویب سند کار شایسته تأکید کرد: معاونت روابط کار در امور تشکل ها مداخله ای ندارد.

وی در رابطه با توسعه تشکل ها گفت: در سال ۱۳۹۲ تعداد تشکل ها  ۸ هزار تشکل بود امسال این تعداد  به ۱۳ هزار و ۷۳۲ واحد رسیده است که حدود ۷۳ درصد رشد داشته و نشان دهنده عزم دولت در حفظ استقلال و توسعه تشکل هاست و امیدواریم بتوانیم این سیاست را دنبال کنیم.

معاون روابط کار ضمن قدردانی از نگاه کانون کارفرمایان استان اصفهان نسبت به دغدغه معیشتی کارگران و افزایش بهره وری آنان افزود: با توجه به این متغیرها کمیته مزد  تاکنون ۸ نشست برگزار کرده است تا همه دیدگاه ها را بررسی و بهترین تصمیم را بگیرد.

شاکرمی، ضمن ابراز امیدواری برای افزایش حقوق کارگران در جهت حفظ تولید و اشتغال، از نمایندگان تشکل های کارگری و کارفرمایی خواست با در نظر گرفتن شرایط  بنگاه های اقتصادی و موضوع معیشت کارگران به دلیل تورم ناشی از تحریم  به دولت کمک کنند تا مزد قابل قبولی برای سال جاری تعیین شود.

 وی با بیان این که موضوع مزد منطقه ای در قانون کار دیده شده و دو ویژگی توجه به معیشت و تورم که از عوامل مهم تصمیم گیری در تعیین مزد است برای آن لحاظ شده، گفت: تعیین حداقل مزد نمی تواند عاملی اثر گذار در توسعه مناطق محروم باشد و مشکل کارفرمایی  نیز با تعین مزد منطقه ای مرتفع نخواهد شد.

 معاون روابط کار  وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی  در خصوص اصلاح قانون کار گفت: زمانی که قانون کار تصویب شد، اقتصاد دیجیتال وجود نداشت، بنابراین تنظیم روابط کارگر، کارفرما برای اقتصاد دیجیتالی نیازمند قانون جدید است.

شاکرمی با بیان این که  ابزارهای بررسی دعواهای کارگری و کارفرمایی در مراجع حل اختلاف،   دستور کار، مکان کار و حضور در محل کار است و در اقتصاد دیجیتال معنا ندارد افزود: شرایط نوین کار ما را مجبور کرده به سراغ اصلاح قانون تنظیم روابط کار برویم.

وی  در خصوص  ایجاد سامانه های الکترونیک گفت: "شفافیت در رابطه کارگر و  کارفرمایی"، "سلامت کار"،   "سرعت خدمات" مزایای  الکترونیک کردن خدمات  در حوزه روابط کار است که  در سامانه جامع روابط کار ۵۳ زیر سامانه  تعریف شده است.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: به دنبال اجرای کامل سامانه جامع روابط کار هستیم، تاکنون ۲۴ زیرسامانه برای آن ایجاد شده  و با حمایت های وزیر محترم مسائلی که بر سر راه تکمیل زیرساخت های الکترونیکی این فرایند بوده  رفع شده است.

تحلیل بازار/

برچسب ها: شاکرمی ، وزارت تعاون ، الکترونیک لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NKD

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شاکرمی وزارت تعاون الکترونیک تشکل های کارگری و کارفرمایی کار و رفاه اجتماعی معاون روابط کار وزارت تعاون تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۲۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: زمینه و شاه کلید تولید، توسعه و اقتصاد در جامعه، کارگران هستند.

سید جواد هاشمی مهر در نشست هم‌اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی استان کهگیلویه و بویراحمد با مسئولان به مناسبت هفته کار و کارگر افزود: تمام مشکلاتی که بیان شد مشکلات به جایی هستند و این قول را ‌می دهیم که جلسه‌ای با حضور استاندار با تشکلات کارگری و کارفرمایی را ترتیب بدهیم. 

وی اظهار کرد: موضوعی که تشکل های صنفی باید پیگیری کنند اینست که شرکت های خدماتی برابر با مفاد قرارداد با کارگران رفتار نمی کنند و این موضوع نیازمند نظارت دقیق از سوی دستگاه های متولی است. 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تشدید نظارت ها در شرکت ها، ادارات و کارخانه ها موضوع مهمی است و باید تیم های نظارتی تشکیل شوند تا حقوق کارفرمایان رعایت شود و در حق کارگران ظلم نشود. 

هاشمی مهر تصریح کرد: برای رسیدگی به درخواست ها و مطالبات کارگران به این یک هفته اکتفا نکنیم چرا که دغدغه هایی که کارگران با آن دست و پنجه نرم می کنند در کل طول سال است.

وی ادامه داد: مهر ماه هر سال در زمینه ایاب و ذهاب و جابجایی دانشجویان و دانش آموزان استان بخصوص شهر یاسوج با مشکل مواجهیم که با پیگیری های صورت کرفته قرار شد ۵۰ دستگاه اتوبوس به استان اختصاص داده شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با نبود شعبه ای از بانک رفاه در شهرستان بهمئی عنوان کرد: فعالیت بانک رفاه در این شهرستان برای خدمات دهی به جامعه کارگری را پیگیری خواهم کرد.

هاشمی مهر بیان کرد: با ورود مجموعه استانداری و برخی دستگاه‌ها بخشی از مطالبات کارگری استان را تامین کردیم که شاهد نگرانی و تجمع کارگران نباشیم. شرکت های خدماتی نظارت کنند که حقوق کارگران‌شان به موقع پرداخت شود و باعث مسایل و مشکلاتی نشود.

فعالیت ۵۷ تشکل کارگری در کهگیلویه و بویراحمد 

نوذر شبرنگ، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: کارگران محور اصلی جهش تولید و ستون فقرات تولید هستند.

وی با اشاره به تعداد تشکلات کارگری و کارفرمایی در سطح استان کهگیلویه بویراحمد افزود: در سطح شهرستان بویراحمد ۱۵ انجمن کارگری و دو انجمن کارفرمایی، در شهرستان گچساران ۳ انجمن کارگری و یک انجمن کارفرمایی، در شهرستان کهگیلویه ۶ انجمن کارگری و یک انجمن کارفرمایی، در شهرستان بهمئی، یک انجمن کارگری، در شهرستان دنا دو انجمن کارگری، در شهرستان باشت یک انجمن کارگری و در شهرستان چرام یک انجمن کارگری فعالیت دارند.

شبرنگ اظهار کرد: در شهرستان بویراحمد ۶ کانون کارگران بازنشسته و در سطح استان یک کانون کارگران بازنشسته داریم که جمع کل تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در سطح استان ۵۷ تشکل هستند. 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از روز پنج اردیبهشت ۱۴۰۲ برنامه‌هایی شامل برگزاری جلسات هماهنگی و هم‌اندیشی برای اجرای ویژه برنامه‌های هفته کارگر، عطرافشانی گلزا شهدا و تجدید پیمان با آرمان والای شهدا در همه شهرستان ها، دیدار تعدادی از کارگران با مقام معظم رهبری در تهران، دیدار با ائمه جمعه شهرستانها و پیگیری مسائل و مشکلات کارگری و دعوت از ائمه جمعه برای سخنرانی در مورد کار و کارگر در خطبه های نماز جمعه، برگزاری جشن کارگری در کارخانه سیمان و مجتمع شرکت کشاورزی و دام پروری یاسوج و تجلیل از کارگران را برگزار کردیم.

عادل اردشیری، رئیس انجمن صنفی کارگران حمل و نقل کشور نیز در این نشست گفت: با توجه به نامگذاری امسال به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم، مشارکت مردم به معنای اهمیت دادن به مردم و تعامل و همکاری با بخش خصوصی است، اکثریت سال‌ها از سوی مقام معظم رهبری هم سو با زحمات کارگران نامگذاری شده است.

وی افزود: کارگر و کارفرما لازم و ملزوم هم هستند و تعامل بین آنها مهم است اما متاسفانه در این استان همکاری خوبی با بخش خصوصی نیست.

رئیس انجمن صنفی کارگران حمل و نقل کشور مهم ترین مطالبات کارگران را عدم سهمیه بیمه اجتماعی برای کارگران ساختمانی و بنایی، پرداخت به موقع حقوق و بیمه شغلی کارگران، مسکن کارگران، راه‌اندازی کارخانه جات و کارگاه‌های واقع در شهرک‌های صنعتی که طی سال‌های گذشته تخلیه شده‌اند و تسهیلات کم بهره برای کارگران عنوان کرد. 

شیدایی، رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی شهرستان بویراحمد نیز در این نشست گفت: با وجود اصلاح ماده ۵ بیمه ساختمانی باز هم مشکلاتی در این زمینه وجود دارد. همچنین کارگران ساختمانی استان نیازمند دستگاه‌های گچ پاش هستند که البته این دستگاه‌ها حدود یک میلیارد تومان هزینه می‌برند تا وارد استان شوند.

وی اظهار کرد: جایگاه کارگران ساختمانی نیز موضوعی است که نیاز بسیاری به پیگیری دارد چرا که تجمع کارگران در خیابان معضل مهمی هم برای کارگران و هم برای شهروندان ایجاد کرده است. 

به گزارش ایسنا در پایان این نشست از کارگر نمونه، کارفرمای نمونه و موسسه کاریابی نمونه استان کهگیلویه و بویراحمد تحلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی کهگیلویه و بویراحمد
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی استان
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • توجه همزمان به حقوق و مطالبات کارگری و کارفرمایی در نظام اسلامی
  • کارگران سربازان بی‌ادعای جبهه اقتصادی‌اند
  • صدور حکم ۷۰۰۰ پرونده کارگری و کارفرمایی در کرمانشاه
  • تعداد تشکل‌های کارگری در استان بوشهر ۳۵ درصد افزایش یافت
  • کاهش ۲۲ درصدی تعداد حوادث ناشی از کار در زنجان