Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: به یک دیده‌بان در عرصه بین الملل نیازمند هستیم تا تحولات آمریکا را به خوبی رصد کند.

به گزارش ایسنا، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی ظهر امروز در نشست با ابراهیم متقی تحلیل‌گر مسائل بین‌الملل به توان موشکی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و با بیان اینکه قطعا توان و ابزار موشکی کشورمان روی هژمونی آمریکا تاثیرگذار است، اظهار داشت: تحلیل‌گران مسائل دیپلماتیک ایران اسلامی باید هژمونی دیپلماتیک ایالات متحده را شناسایی کنند تا اینکه ما روی آنها فشار وارد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رییس مجلس تاکید کرد: به یک دیده‌بان در عرصه بین الملل نیازمند هستیم تا تحولات آمریکا را به خوبی رصد کند تا واکنش‌های مناسبی در این عرصه داشته باشیم؛ ضمن اینکه واکنش‌ها هم نباید فقط به محکوم کردن خلاصه شود؛ چرا که جامعه به چنین موضوعی حساسیت نشان خواهد داد و در حقیقت بایستی اقدامات راهبردی را انجام دهیم.

در ادامه این نشست ابراهیم متقی بیان کرد: ما باید روی نقاط ضعف آمریکا سرمایه گذاری کنیم تا به یک نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از خانه ملت، این کارشناس مسائل بین الملل گفت: دیپلماسی جمهوری اسلامی باید تجزیه کننده باشد و دیپلمات‌های کشورمان این مهم را می‌بایست سرلوحه کار خود قرار دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران و آمریکا مجلس یازدهم برنامه موشکی ایران توان موشکی ایران بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۲۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیئت مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار داشت: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم ایران در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گرانقدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های هما بیان‌داشت: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد،‌ گفت: هما با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پرواز‌ها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تاثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

بذرپاش یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف هما شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات هما است و ارتقای خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از همه ظرفیت‌های هما برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیرو‌های متخصص و متعهد باید سیستمی به‌منظور به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طراحی شود.

وی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکار‌های سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکلات  موجود در صنعت حمل و نقل هوایی پیدا کرد.

وی با اشاره به ایجاد ۲ واحد نیروگاهی در سمنان، خاطرنشان کرد: در همین راستا ۲ اقدام صرفه جویانه حداکثری بهره وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در بخش خصوص را دنبال می‌کنیم تا ظرفیت بیشتری ایجاد شود، ضمن اینکه دولت نیز در حوزه تامین انرژی اقداماتی انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دنیا از توان نظامی ایران متحیر شده است
  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • «کارگران» تلاشگران عرصه اقتصادی کشورمان هستند
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری