Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، کلیات لایحه بودجه ۷ هزار و ۳۴۷ میلیارد و ۴۱۹ میلیونی تومانی شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۰ پس از بحث و بررسی توسط اعضا شورای اسلامی شهر تبریز تصویب شد.

 محمدباقر بهشتی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز گفت: بودجه شهرداری از دوره های قبل مورد بررسی قرار می گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همان طور که می دانیم در دوره اول شورا روشی برای بررسی بودجه وجود نداشته است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز تصریح کرد: در شورای اول پرسنل شهرداری توانمندی های بسیاری در راستای بررسی بودجه داشته اند به طوری که در سطح کشور الگو شده بود.

بهشتی تاکید کرد: در شورای پنجم شهرداری نسبت به تغییر بررسی بودجه اقداماتی انجام داد و کمیته های متعدد کارشناسی را تشکیل داد.

وی با بیان اینکه گروه های کارشناسی در تحقیق و تفحص بودجه داریم که بی نظیر است گفت: ما ابتدا بر روی روش کار اقداماتی و تصمیماتی گرفتیم که ۱۲۷ میلیارد کاهش منابع نتیجه این کار بود و بعد به بودجه رسیدیم و سپس به سه گروه تقسیم شدیم و طی جلسات مکرر با روش کار بودجه را مورد بررسی قرار دادیم.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز اضافه کرد: ۶ گروه تشکیل دادیم و به موضوع بررسی و تحقیق پرداختیم  و بعضی اعضای شورا نیز در جلسات حضور یافته اند.

بهشتی تصریح کرد: بیش از ۵۰ جلسه برای تحقیق و بررسی بودجه تشکیل شده و لایحه بودجه شهرداری بررسی شد.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز اضافه کرد: شهرداری به ما لایحه داده  و ‌ما بر اساس آن تحقیق و ‌بررسی کردیم ۷۵درصد از سهم شرکت خانه سازی آذربایجان مختص شهرداری است که باید برای این شرکت نیز بودجه از سوی شهرداری تهیه  شود.

وی اضافه کرد: در لایحه شهرداری بودجه مرکز و مناطق ۴۹۳۷ میلیارد تومان است که در بررسی ها ۳۴ میلیارد ۳۴۹ میلیون تومان به آن اضافه شد.

بهشتی ادامه داد: بودجه سازمان‌ها 21 هزار و 760 میلیارد و 700 میلیون ریال  بوده و ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان کاهش داده شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز اضافه کرد: این اعداد بدون ارقام تکراری است که رقم تکراری آن ۱۳۳۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان  است و ۵۸۰۰ میلیارد تومان بدون ارقام تکراری است.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه سرانه هر شهروند تبریز حدودا  ۳ میلیون و 500 هزار تومان است گفت: از نظر تعداد پرسنل انواع پرسنل در شهرداری شاغل است رسمی پیمانی بیمه ای و کار معین که از فصل اول بودجه حقوق دریافت می کنند و شهرداری مرکز و مناطق ۱۹۷۳ نفر ، سازمان‌ها ۱۳۵۴ نفر و مجموع آن ۳۳۲۷ نفر کل کارمندان کارمعین رسمی پیمانی و بیمه ای شهرداری است.

وی افزود: تامین نیروهای شاغل در مرکز و مناطق ۲۱۳۱، سازمان ها ۱۵۲۹ نفر و مجموع تامین نیروها ۳۶۶۰ نفر است و در مجموع شهرداری ۶۹۸۷ نفر شاغل دارد. که ۴۱۰۴ نفر در مرکز و مناطق و ۲۸۰۳ در سازمان‌ها شاغل هستند.

 انتقاد از عدم هماهنگی و نبود آمار دقیق از کارکنان 

وی ضمن انتقاد از عدم هماهنگی و نبود آمار دقیق از کارکنان گفت: برای جمع آوری این آمار با مشکلات عدیده ای همراه بودیم و در نهایت به این آمار دست یافتیم که مورد تایید  معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری تبریزاست.

بهشتی تصریح کرد با بیان اینکه از مجموع ۴۹۷۱ میلیارد تومان بودجه، ۱۵۷۱ میلیارد تومان بودجه جاری و ۳۴۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی است افزود: شهرداری سه محل درآمد دارد که هرکدام بخشی از درآمدها را به عهده دارند.
 
رییس مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر تبریز اظهار داشت: ۵۰۰ میلیارد تومان فروش اوراق برای قطار شهری در این آمار و ارقام لحاظ نشده است.

وی گفت: پیش بینی پرداخت‌ حقوق پرسنل شهرداری در مرکز و مناطق باید به درستی انجام شود، چرا که بر روی موضوع پرداخت حقوق های پرسنلی حساسیم و معتقدیم باید به موقعه پرداخت شود.

محمد باقر بهشتی ادامه داد: متاسفانه شهرداری در خصوص نیروی برنامه ریزی و مالی با ضعف بسیار زیادی همراه است و در بررسی بودجه خصوصاً در مناطق به مشکلات بسیاری در خصوص ارقام برخوردیم و توصیه می کنم شهرداری در خصوص تربیت نیروی توانمند در این حوزه اقدامات انجام دهد.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: در شورای دوره اول، توانمندی کارمندان شهرداری برای تدوین بودجه، بیش از امروز بود. وی ادامه داد: لایحه‌ای که شهرداری ارایه کرد، در واقع اسم لایحه داشت، لایحه نبود. بررسی دقیقی روی این موضوع صورت گرفته است. کاری اساسی انجام دادیم که مورد تحسین آیندگان قرار خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: تیم کارشناسی حرفه‌ای را جمع کرده‌ایم که بهترین‌ها در این حوزه هستند.

وی اظهار داشت: هزینه تمام شده هر کارمند برای شهرداری در سال۱۴۰۰ در کل شهرداری ۱۰میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در ماه بوده اما دولت بخشنامه ای با افزایش ۲۵درصدی حقوق صادر کرده است.

بهشتی گفت: کل اعتبارات هزینه ای تملک، دارایی های سرمایه ای و مالی به صورت دقیق بررسی شده است، در تبصره مکانیزم اجرایی را نوشته و در تبصره آورده‌ایم.

انتهای پیام/60001
 

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری تبریز بودجه حقوق خبرگزاری فارس فارس تبریز شورای شهر تبریز شهرداری تبریز تملک مکانیزم بودجه عمرانی حقوق بگیر میزان افزایش حقوق کار معین کارمند رسمی پیمانی تامین اجتماعی تحقیق و تفحص میلیارد تومان مرکز و مناطق بررسی بودجه سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۲۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد گفت: ایجاد موج جدیدی از خدمت با تکیه بر همدلی و همراهی همه مدیران مناطق و واحدهای ستادی شهرداری یزد مورد انتظار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر یزد، محمدمهدی نیکونژاد خطاب به مدیران و معاونین شهرداری در یک سال پایانی شورا، ایجاد موج جدیدی از خدمت با تکیه بر همدلی و همراهی مدیران مناطق و واحدهای ستادی شهرداری یزد مورد انتظار است.

وی با اشاره به مأموریت اصلی شهر که ارتقا وضعیت نگه داشت شهر توسط مدیران شهری است افزود: در جریان بارندگی‌های اخیر به دلیل اقدامات اساسی و زیر بنایی مناسبی که در سال گذشته انجام شد، کم‌ترین آسیب به شهر و شهروندان وارد شد.

نیکونژاد ادامه داد: مأموریت دیگر تکمیل طرح‌های متوقف، نیمه تمام یا در حال اجرای شهرداری شده است که باید با نیت خیرخواهانه و جهت خدمت به مردم با سرعت و دقت و بدون نقص مدنظر قرار گیرد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: اکنون که در ابتدای سال قرار داریم باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که تا قبل از ورود به فصل سرد سال بخش قابل توجهی از پروژه‌های عمرانی به مرحله پایانی رسیده باشد و انرژی، اعتبار همچنین نیروی انسانی را در همین راستا متمرکز کرده و به کار گرفته شود.

کد خبر 750175

دیگر خبرها

  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • پایانی بر حواشی بودجه شهرداری کرمانشاه در شورای شهر
  • شیراز میراث‌دار فرهنگ غنی و شهر انسان‌های معتدل است
  • ارتقا وضعیت نگهداشت شهر یزد با تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در سال پایانی شورای شهر یزد
  • تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری