Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری شهر، محمدنادر محمدزاده اضافه کرد: «بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که میان شهرداری تهران و سازمان ثبت اسناد امضا شد، اموال و املاک عمومی و اختصاصی شهرداری مستندسازی می‌شود. قوانین و مقررات بالادستی اجازه خرید و فروش اموال عمومی را نداده و شهرداری فقط وظیفه صیانت، ساماندهی و نگهداری این اموال را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین سنددار شدن بخشی از بزرگراه همت و یا میدان آزادی که بخشی از پلاک طرشت هستند، در جهت حفاظت و جلوگیری از خسارت‌های آتی است که اهمیت پیدا می‌کند.»

او به سند پلاک طرشت اشاره کرد و گفت: «این پلاک بزرگترین پلاک شهر تهران با حدود ۴ هزار هکتار مساحت است که سال‌های گذشته این اراضی تشخیص نوعیت شده و بیش از نیمی از آن، اراضی موات تشخیص داده شده؛ بر اساس قوانین، زمینی موات است که سابقه هیچ اقدام عمرانی و کشت و زرع در آن وجود نداشته باشد، در واقع این زمین مرده است. اراضی موات هم انفال بوده و به عنوان یک حق عامه به دولت و یا شهرداری متعلق است.»

مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران ادامه داد: «متاسفانه از گذشته‌های دور در جهت مستندسازی این اراضی به اندازه کافی اقدام نشده و مورد توجه سودجویان قرار گرفت. به طوری که در این اراضی خسارت‌های زیادی به بیت‌المال، دولت و شهرداری وارد شده و اتفاقا برخی افراد با ادعای مالکیت خسارت‌هایی هم از دولت و شهرداری دریافت کرده‌اند. مثلا سند فرودگاه مهرآباد که چیزی در حدود ۶۰۰ هکتار مساحت دارد به نام دولت صادر نشده بود در حالی این زمین‌ها از ابتدا موات بودند، اما تا پیش از سنددار شدن، مجموعه‌های فرودگاهی مجبور به پرداخت خسارت می‌شدند.»

او با بیان اینکه میدان آزادی هم به دلیل آنکه سندش به نام دولت و یا شهرداری نبود، خسارت‌های زیادی متحمل می‌شد، توضیح داد: «برای همان زمینی که متعلق به دولت و شهرداری بوده از سوی اشخاص سندهایی گرفته و خسارت از دستگاه‌های مختلف گرفته شده بود. اما با تشکیل شورای حفظ حقوق بیت‌المال یکی از پیچیده‌ترین پلاک‌های شهر تهران به نام شهرداری تهران سند خورد.»

محمدزاده گفت: در کل تهران قرار است این کار انجام شود و بزرگراه ها و خیابان و میادین در اولویت هستند؛ اما پلاک طرشت به دلیل ویژگی‌ها و آسیب‌ها اولویت پیدا کرده و اسناد این بخش‌ها جاهایی که مربوط به دولت است از سوی وزارت راه و شهرسازی و آن جاهایی که در بخش خیابان و معابر توسط شهرداری است مستندسازی می‌شود. البته همه معابر و پارک‌ها به نام شهرداری سند زده نمی‌شود. مثلا پارک پردیسان بخشی از پلاک طرشت است که به نام دولت است؛ اما فضاهای سبز بر اساس قوانین و با حفظ مالکیت دولت به صورت رایگان در اختیار شهرداری قرار می‌گیرند.»

بهمن امسال بود که سند مالکیت بخشی از بزرگراه شهید همت به عنوان نخستین سند صادر شده برای معابر به مساحت حدود ۷۰ هزار متر مربع به نام شهرداری تهران صادر شد؛ پس از آن هم  بخشی از میدان آزادی به نام شهرداری تهران سند خورد.

کد خبر 589345 برچسب‌ها شهرداری خیابان تهران شهر مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری خیابان تهران شهر مدیریت شهری نام شهرداری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۲۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی عباسی در خصوص وضعیت ساخت و سازهای صورت گرفته در اطراف باغ گیاه‌شناسی گفت: باید تدبیری اندیشیده شود تا آسیبی به باغ وارد نشود. البته این وضعیت به این معنا نیست که تعاونی‌ها واحدهای آپارتمانی خود را نسازند؛ بلکه تعاونی‌ها می‌توانند واحدها را براساس تعهدات خود و مطابق با پروانه صادره انجام بدهند.

او ادامه داد: زمین در آن محدوده زیاد است؛ هم تعاونی زمین زیادی در اختیار دارد و هم دستگاه‌های دیگر زمین دارند و باید ساخت و ساز در جانمایی درست صورت بگیرد. اینکه در مجاورت باغ گیاه شناسی ساخت و ساز انجام شود، خلاف قانون است و امکان پذیر نیست.

عباسی به این موضوع هم اشاره کرد که قرار بر این شده تا برای ساخت و سازهایی که از این به بعد صورت می گیرد، محدودیت ارتفاع لحاظ شود و بیش از چهار یا پنج طبقه مجوز ساخت صادر نشود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: دستگاه‌ها با یکدیگر توافق کردند که اگر در زمین‌های تعاونی قابلیت جانمایی باقی مانده پروژه نباشد، در زمین‌های مجاور ساخت و ساز صورت بگیرد.

کد خبر 847359 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها منطقه ۲۲ برج گیاه‌ شناسی دریاچه چیتگر

دیگر خبرها

  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • پیش‌بینی ۱۵ میلیارد تومان برای تملک پارکینگ در منطقه دو شهرداری قم
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • گزارش روزنامه شهرداری تهران درباره یک شغل جدید با عنوان «یک زندگی سگی»!
  • تیغ جراحی بر طرح ترافیک تهران/ پلیس و شهرداری به توافق می‌رسند؟
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • سایه برج ها از سر باغ گیاه شناسی کوتاه می شود