Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@16:03:18 GMT

تجهیزات سرمایه‌گذاران نباید در گمرکات دپو شود

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۳۱۱۴

تجهیزات سرمایه‌گذاران نباید در گمرکات دپو شود

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: شایسته نیست دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی در گمرکات کشور دپو شده و از ترخیص آن ممانعت شود.

آیت‌الله سیدحسن عاملی روز یکشنبه 17 اسفندماه در دیدار با وزیر صنعت، معدن و تجارت در اردبیل اظهار کرد: ما انتظار داریم عدالت در توزیع ثروت در کشور اتفاق بیفتد چرا که ایران تنها تهران و کلانشهرها نیست بلکه برخی از استان‌ها نظیر اردبیل از محرومیت شدید در حوزه صنعت و توسعه نظام اقتصادی درست رنج می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: توزیع نامتوازن ثروت در کشور به ناهنجاری‌های اجتماعی به ویژه مهاجرت‌ها دامن زده و یک شرایط حساسی را در این حوزه به وجود آورده که قطعا پیامد آن مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و اخلاقی خواهد بود.

امام جمعه اردبیل گفت: برخی از استان‌ها نظیر اردبیل در طول تاریخ انقلاب و حتی پیش از آن از توسعه صنعتی دولتی و نهادهای وابسته به وزارتخانه‌ها محروم مانده‌اند و امروز فرصتی پیش آمده تا با کمک و مساعدت وزرا به نوعی این محرومیت‌ها جبران شده و توزیع عادلانه ثروت را در استان‌های کمتر توسعه یافته شاهد باشیم.

عاملی افزود: شایسته نیست در مجلس و دولت توزیع اعتبارات با چانه‌زنی و لابی‌گری اتفاق بیفتد چرا که نتایج آن فاجعه‌بار و وحشتناک است و اصلا با روح انقلاب اسلامی سازگاری ندارد.

وی ادامه داد: ما انتظار داریم سرمایه‌گذاری صنعتی با محوریت دولت در استان‌های محرومی همچون اردبیل اتفاق بیفتد که در این زمینه در کنار بخش خصوصی انتظار می‌رود نهادها و شرکت‌های وابسته دولتی نیز ورود پیدا کنند.

نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری به بروکراسی زاید اداری در حمایت از سرمایه‌گذاران اشاره کرد و گفت: با گذشت 42 سال و احصای مشکلات صنعتی و تولیدی در کشور همچنان سرمایه‌گذاران برای دریافت مجوز باید نظام اداری پیچیده‌ای را پشت سر بگذارند در حالی که با کمترین گرفتاری اداری می‌توان صدور مجوزها را انجام داد.

عاملی با انتقاد از دپوی دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز کارخانه‌ها در گمرکات کشور بیان کرد: اصلا مناسب نیست که یک سرمایه‌گذار برای دریافت مجوز از گمرک و یا سایر دستگاه‌ها شبانه‌روز گرفتار باشد و این در حقیقت حمایت از سرمایه‌گذار نبوده و اسباب فراری دادن آنها را فراهم می‌آورد.

وی ضرورت تبدیل تحریم‌ها به فرصت‌ها را در رسیدن به خودکفایی کشور یادآور شد و گفت: با وجود اینکه آمریکا با تحریم‌های ظالمانه و نظام ارباب رعیتی سعی دارد تا به اقتصاد و شرایط حساس کشور لطمه بزند اما صنعتگران و تولیدکنندگان ما با عرق ملی وارد شده‌اند تا مرزهای خودکفایی را درنوردند.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: در بخش صنعت خودرو ضرورت دارد با کیفیت مناسب تولید انجام شده و امنیت مردم نیز در استفاده از این امکانات مدنظر بوده و شرایط رضایت‌بخشی به وجود آید.

عاملی استفاده بهینه از انرژی را به عنوان یک ضرورت یادآور شد و بیان کرد: ما امروز در شرایطی هستیم که با مصرف بی‌رویه انرژی در کشور در آینده امکان صادرات یک قطره نفت را نیز نخواهیم داشت و با یک آینده‌نگری بهتر است از انرژی‌های پاک و خورشیدی استفاده کنیم.

وی در پایان گفت: در 42 سال گذشته عمده پول نفت صرف کارهای عمرانی شده در حالی که این منابع باید برای ایجاد زیرساخت‌ها هزینه می‌شد تا نتایج مطلوبی را از این روند شاهد باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرمایه گذاران گمرك استانی اقتصادی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۳۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • حجاج حال معنوی سفر زیارتی را از دست ندهند