Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه اقتصاد کشور نیازمند تحول است گفت: برنامه هفتم توسعه مبدا تصمیمات مهم در حوزه اقتصاد خواهد بود. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محسن رضایی امروز یکشنبه در نشست هم‌اندیشی کارآفرینان و فعالان اقتصادی استان در سالن جلسات اتاق بازرگانی لرستان اظهار داشت: اکنون با حادثه تلخی مواجه هستیم و علت آن این است که ملت خیز بلندی برداشته، اما به سنگری به نام اقتصاد که می‌رسد متوقف می‌شود و از بیرون و داخل بمباران صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: گام اول را در بُعد نهاد‌های سیاسی و دفاعی و امنیتی قوی برداشتیم، اما در گام دوم که تحول در حوزه اقتصادی و فرهنگی باید صورت گیرد شاهد هستیم که مردم در حال اذیت شدن هستند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: کارآفرینان در خط مقدم جنگ اقتصادی کشور قرار دارند، اما نه تنها حمایت نمی‌شوند بلکه مورد شماتت قرار می‌گیرند، همه کاری صورت می‌گیرد و دست و پای آن‌ها بسته می‌شود، یا شب می‌خوابند و صبح بیدار می‌شوند بخشنامه‌ای از بانک مرکزی صادر می‌شود و تمام اوضاع صادرات بر هم زده می‌شود.

رضایی ادامه داد: دیپلماسی اقتصادی کشور جز ضعیف‌ترین دیپلماسی کشور‌های جهان است.

وی اظهار کرد: یا دستی در کار است که با دشمنان که محاصره اقتصادی کرده اند همکاری می‌کنند یا فهم کافی وجود ندارد و جهل عمیقی حاکم است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: نفوذی که در اقتصاد و بورس وجود دارد نمی‌گذارد رونق اقتصادی شکل بگیرد، مصمم هستیم و از این پس اجازه نخواهیم داد روند تخریبی و فروپاشی کشور ادامه پیدا کند، در این راستا تصمیمات مهمی در برنامه هفتم خواهیم گرفت و باید تحولات در اقتصاد کشور صورت گیرد.

رضایی اضافه کرد: سیاست‌های کلی برنامه هفتم، مبدا و تصمیمات مهمی در اقتصاد کشور می‌شود، شجاعانه پیش خواهیم رفت و کارآفرینان باید در این راستا به ما کمک کنند.

وی گفت: صادرات در سال ۹۸، ۴۱ میلیارد دلار و واردات ۴۳ میلیارد دلار ارزش گذاری شد، اما در همان سال واردات ما ۲۵ درصد وزنی صادرات بود که مشخص است صنعت در حوزه‌های مختلف حمایت نمی‌شود و وجود ندارد، صنعت باید با زندگی مردم منطقه هدفمند شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: زنجیره ارزشی کسب و کار بسیار مهم است که باید در صنعت به آن توجه شود، اگر بخواهیم زنجیره کالایی ایجاد کنیم باید ایالت‌های اقتصادی ایجاد شود باید رقابت اقتصادی، هویتی و استانی بین استان‌های کشور شکل بگیرد.

رضایی ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه، ایالت‌های اقتصادی ایجاد می‌شود و نیروی ماهر هر استان که در حال مهاجرت هستند حمایت خواهند شد تا شرایط لازم برای فعالیت آن‌ها در استان‌ها به وجود آید، محرومیت را از چهره لرستان خارج خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اقتصاد ایران دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برنامه هفتم اقتصاد کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۴۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم

بر اساس برنامه هفتم توسعه، متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین ماه بایستی اجرایی شود. اما هنوز قانون برنامه هفتم به دولت ابلاغ نشده و بعد از تصویب شورای نگهبان احکام جدید حقوق بازنشستگان صادر خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حاجی بابایی با اشاره به اینکه، متناسب سازی حقوق  بازنشستگان از اول فروردین ماه امسال باید اجرا بشود، گفت:  بودجه آن هم پیش بینی شده، اما اینکه چرا از اول فروردین ماه اضافه پرداختی ها صورت نگرفته بدلیل برخی موضوعات قانونی است.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه افزود، موضوع 90 درصد  متناسب سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم مصوب شده است، یعنی سازوکار اجرایی آن در برنامه هفتم توسعه است که هنوز از سوی شورای نگهبان تایید نشده است.

به گفته این نماینده مجلس، برنامه هفتم توسعه، مصوب مجلس، یکبار  از شورای نگهبان اعاده شده، بر این اساس به تازگی  برخی مواد را مصوب کردیم  و برنامه هفتم مصوب باردیگر به  شورای نگهبان خواهد رفت تا دیگر ایرادی نداشته باشد.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: بر این اساس وقتی برنامه هفتم توسعه تبدیل به قانون بشود، دولت مکلف است احکام جدید حقوق بازنشستگان  را نیز صادر کند.

حاجی بابایی گفت: هر زمانی که احکام جدید از سوی دولت صادر شد از اول فروردین متناسب سازی حقوق بازنشستگان محاسبه شده و ما به التفاوت واریز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است