Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رسولیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در اردبیل اظهار کرد: در سال‌جاری با توجه به اقدامات انجام یافته، یک هزار و ۴۳۷ واحد تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشته‌ که امیدواریم این میزان افزایش یابد به‌طوری‌که در سال گذشته درصد واحدهای راکد در کشور بیش از ۲۲ درصد بود و در سال‌جاری این رقم به کمتر از ۱۹ درصد کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته این وضعیت همچنان رضایت‌بخش نبوده و باید در ادامه مسیر، اقدامات بیشتری در راستای بازگشت به چرخه تولید واحدهای راکد انجام شود.

معاون وزیر صمت بیان کرد: یکی از وظایف اصلی ما حمایت از صنایع کوچک و متوسط بوده و در این راستا کلینیک کسب و کار در سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایجاد شده و ۵۰۰ مشاور نیز در این کلینک به کارگیری می‌شود که واحدهای راکد، نیمه راکد و حتی واحدهای فعال، به صورت کارشناسی و کامل مورد رصد این کلینیک قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به برنامه‌های آتی برای حمایت از واحدهای تولیدی بیان داشت: برای سال آینده نیز توجه ویژه به کسب‌وکارهای کوچک و دانش بنیان مورد توجه وزارت خانه قرار گرفته و در این راستا زمین‌هایی که در نواحی و شهرک‌های صنعتی بلاتکلیف باقی مانده، پس گرفته شده و در اختیار این واحدهای کوچک و کسانی که برای اولین بار کار تولید در کشور را آغاز می‌کنند، قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در راستای حمایت از فعالیت‌ها و واحدهای دانش بنیان نیز سوله‌هایی ایجاد و در اختیار این واحدها قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/3463/617/

منبع: فارس

کلیدواژه: تولید صنایع کوچک واحد تولیدی استان اردبیل معاون وزیر صمت مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۵۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان