Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان شاید دوران دانشجویی را بتوان یکی از بهترین دوران زندگی هر فردی به حساب آورد. دورانی که پس از سال ها با یادآوری آن، قند در دلتان آب می شود و با لبخند از بالا و پایین های شیرین آن دوران سخن می گویید. دورانی که هر دانشجویی را با کوهی از تجربه و رفاقت ها، فارغ التحصیل می کند.

اما باید گفت بیماری کرونا بیش از یک سال است که شیرینی این دوران را برای هر دانشجویی که با هدف کسب علم و فعالیت های پژوهشی، صرفاً گرفتن مدرک دانشگاهی، کسب مهارت های زندگی، ایجاد روابط دوستانه و عمیق، جدا شدن از خانواده و به دست آوردن استقلال، فعالیت های فرهنگی و یا هر هدف دیگری وارد دانشگاه می شد، به تلخی بدل کرده است و او را درگیر آموزش مجازی و کلاس های آنلاین و آفلاینی کرده که تا پیش از این هیچ برنامه مدونی برای آن پیش بینی نشده بود و عملاً بستر آموزش مجازی دانشگاه ها، از همان ابتدای شیوع کرونا از خوابی عمیق و چند ساله، چند متر به هوا پرتاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ارتقای بسترهای آموزش مجازی دانشگاه ها طی این مدت، توفیق اجباری بود که علاوه بر جامه عمل پوشاندن به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقای بسترهای خدمات الکترونیک و اهمیت استفاده از بسترهای مجازی، استفاده از تکنولوژی های آموزش مجازی را به دانشجویان و اساتید دانشگاهی یاد داد اما این آموزش مسلماً مشکلاتی را برای دانشجویان ایجاد کرد که البته هر چه جلوتر رفتیم این مشکلات رنگ باخت و چاله چوله های این آموزش تا حدودی پر شد اما هنوز هم با گذشت بیش از یک سال دل کندن از فضای دانشگاه و درگیری با سامانه های مجازی، برای هر دانشجویی سخت است.

لیلا موسوی، یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ملایر است که به طور کلی از بسترهای آموزش مجازی دانشگاه طی یک سال اخیر راضی است و ضبط تمامی کلاس ها و دسترسی به آنها در هر بازه زمانی توسط دانشجو را یکی از مزیت های آموزش مجازی می داند.

امکان بحث و گفتمان در کلاس های مجازی محدود است

موسوی به خبرنگار ایسنا می گوید: امکان بحث، گفتمان و تحلیل موضوعات مطرح شده در کلاس های آنلاین برای دانشجویان وجود دارد البته ممکن است این گفتمان در بستر مجازی ضعیف تر از کلاس های حضوری باشد و به علت محدودیت های زمانی یا اختلالات اتصال اینترنت، امکان بیان نظرات کلیه دانشجویان در کلاس های مجازی وجود نداشته باشد اما تاحدودی نیاز دانشجویان به بحث و گفتمان کلاسی را به ویژه در برخی رشته ها مانند روانشناسی که نیازمند تحلیل مباحث هستند، برطرف می کند.

به گفته این دانشجوی روانشناسی، عدم تمرکز کافی در کلاس های مجازی و آنلاین یکی از مهمترین مشکلات دانشجویان است، به ویژه دانشجویانی مانند او که متأهل و دارای فرزند باشند که در این صورت ایجاد تمرکز برای حضور در کلاس های آنلاین برای این دانشجویان در محیط خانه سخت و نیازمند عزمی جدی است.

انگیزه  و علاقمندی دانشجو، می تواند تمرکز را در کلاس های مجازی ایجاد کند

او با بیان اینکه میزان علاقمندی و انگیزه دانشجو برای حضور در کلاس، می تواند سبب تقویت ایجاد این تمرکز شود، ادامه می دهد: خوشبختانه به علت تهیه ویدئوهای آموزشی توسط دانشگاه، ما مشکلی در زمینه وارد شدن به سامانه دانشگاه و استفاده از کلاس های آنلاین یا آفلاین نداشتیم، از طرفی درنظر گرفتن نمرات میانترم بر مبنای پژوهش های انجام شده توسط دانشجو، قبولی در امتحانات پایان ترم را برای ما راحت تر می کرد.

در ایام امتحانات، منوهای طراحی شده دانشگاه دیر عمل می کنند

اما نرگس، از بروز مشکلاتی در سامانه دانشگاه در ایام امتحانات خبر می دهد و بیان می کند: وقفه ۷ دقیقه ای در هنگام وارد شدن به سامانه دانشگاه در یکی از امتحاناتی که تنها ۱۵ دقیقه زمان پاسخگویی به سوالات داشت، یکی از تجربیات من در ایام امتحانات است، در این ایام به علت حجم بالای تعداد مراجعه کنندگان به سایت، منوهای طراحی شده دیر عمل می کنند و سبب بروز بسیاری از مشکلات برای دانشجویان می شوند.

این دانشجوی رشته زیست فناوری دانشگاه ملایر در گفت‌وگو با ایسنا، ارزیابی غلط پاسخ های دانشجویان توسط سامانه را یکی دیگر از مشکلات این نوع آموزش برمی شمرد و ادامه می دهد: بسیاری از امتحانات به علت بروز چنین مشکلاتی مجدداً توسط استاد مربوطه تصحیح می شد چراکه سامانه طراحی شده، بسیاری از پاسخ های درست دانشجویان را اشتباه ارزیابی می کرد.

بارگذاری فیلم های آموزشی جای آموزش حضوری را نمی گیرد

به گفته نرگس، عدم امکان برگزاری کلاس های عملی و آزمایشگاهی در ایام شیوع بیماری کرونا، یکی از مهمترین مشکلات دانشجویان است و بارگذاری فیلم های آموزشی از مباحث دروس عملی و آزمایشگاهی هیچ وقت جای آموزش حضوری را نمی گیرد.

مهدیس بیات، یکی دیگر دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ملایر است که عدم آمادگی لازم دانشگاه های سراسر کشور را علت ایجاد مشکلاتی در این زمینه می داند و می گوید: بیشتر کلاس های ما به صورت آفلاین و در قالب ویدئو و یا پی دی اف در سامانه دانشگاه بارگذاری می شود که از نظر من به علت امکان استفاده دانشجو از مباحث کلاسی در هر بازه زمانی روشی مؤثر و مناسب است.

اساتیدی که تنها به بارگذاری چند عکس از جزوه های سال های قبل اکتفا می کنند

او در گفت‌وگو با ایسنا، می افزاید: بسیاری از دوستانم در سایر رشته ها، از عملکرد اساتید خود در بستر فضای مجازی رضایت ندارند به طوریکه برخی اساتید تعدادی عکس از جزوه های دست نویس چند سال گذشته را بدون هیچ توضیحی در سامانه بارگذاری کرده و موقع امتحانات، ارائه همان مطالب را با توضیحات کامل از دانشجو می خواهند.

فاطمه پوریایی نیز از ضعیف بودن زیرساخت های آموزش مجازی در دانشگاه ملایر در روزهای ابتدای شیوع کرونا خبر می دهد و می گوید: این زیرساخت ها به مرور تقویت شد و امروز می توان گفت زیرساخت های آموزش مجازی در دانشگاه ملایر تقریباً فراهم شده است البته این نوع آموزش مشکلاتی دارد؛ به طور مثال در یکی از امتحانات ترم گذشته پاسخ برخی از همکلاسی هایم در سامانه ثبت نشد و استاد مجدداً مجبور شد در زمان دیگری از آنها امتحان بگیرد.

بیشتر امتحانات در واتساپ برگزار شد

به گفته پوریایی، دانشجویان بسیاری از رشته ها به علت مشکلاتی از جمله اختلال در اینترنت، عدم امکان بازگشت به سوال و دیگر مشکلات، موافق برگزاری امتحانات از طریق سامانه دانشگاه نبودند و در ترم های گذشته بیشتر امتحانات با توافق دانشجو و استاد، در بستر شبکه های مجازی نظیر واتساپ برگزار شده است.

ارتباط دانشجو با استاد باید در فضایی خارج از سامانه آموزشی دانشگاه حفظ شود

در ادامه عضو هیئت علمی گروه علوم تربیتی دانشگاه ملایر در گفت‌وگو با ایسنا، عدم برقراری ارتباط اساتید با دانشجویان در بستر شبکه های اجتماعی را یکی از خلأهای موجود در فضای آموزش مجازی کشور می داند و بیان می کند: گرچه بسیاری از اساتید وقت زیادی را صرف برقراری ارتباط مؤثر با دانشجویان خود در بستر شبکه های مجازی می کنند اما برخی اساتید اعتقادی به ایجاد این ارتباط مؤثر با دانشجویان در فضایی خارج از سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه ندارند.

دکتر هانیه کلانتری‌دهقی ادامه می دهد: این در حالیست که یکی از قواعد مهم در آموزش مجازی، ایجاد یک کانال ارتباطی با دانشجویان در یکی از شبکه های مجازی است. اساتید باید با ایجاد این ارتباط، ساعتی را برای طرح مسائل دانشجویان مشخص کرده و در همان ساعات پاسخگوی سوالات دانشجویان باشند، این کار علاوه بر ایجاد ارتباط مؤثر و حل مباحث مطرح شده توسط دانشجویان، دانشجو را مقید به نظم می کند تا در همان ساعت مشخص شده مسائل خود را مطرح کند.

از دانشجویان تکالیفی کوتاه و مختصر بخواهید تا ارتباط دانشجو با کلاس حفظ شود

مدیرگروه علوم تربیتی دانشگاه ملایر معتقد است که یک بار تولید محتوا توسط استاد طی یک ترم و استفاده از همان محتوای آموزشی برای چندین ترم، با تعهد، دغدغه مندی و وظیفه آموزگاری استاد همخوانی ندارد. در واقع برگزاری جلسات آموزش مجازی باید به صورت گام به گام و کوتاه باشد و باید برای ایجاد تعامل با دانشجویان هر هفته تکالیفی کوتاه و مختصر از آنها خواسته شود تا بتوانند با استاد و محتوای آموزشی بارگذاری شده در سامانه دانشگاه، ارتباط برقرار کنند.

او مطرح می کند: لازمه برقراری این ارتباط با دانشجویان از طریق ارائه تکالیف، ارزیابی مرتب از فعالیت دانشجویان است؛ به طور مثال استادی که برای هر درس حدود ۷۰ دانشجو داشته باشد، باید هر هفته تکالیف آنها را ارزیابی کند این در حالیست که پیش از این و در کلاس های حضوری، استاد مجبور به ارائه تکالیف و حفظ رابطه دانشجو با کلاس نبود اما این کار یکی از راهبردهای ضروری آموزش مجازی است تا ارتباط دانشجویان با موضوع درسی حفظ شود، پس ضرورت ارزیابی بازخورد اطلاعات ارائه شده به دانشجویان برای رفع مشکلات آنها، نه تنها کار استاد را آسان نکرده بلکه چند برابر می کند.

در آموزش مجازی باید بخشی از نمرات به فعالیت های کلاسی اختصاص یابد

این مدرس دانشگاه با بیان اینکه به علت عدم کنترل فضای مجازی و شیطنت های برخی دانشجویان در هنگام برگزاری امتحانات، در بحث ارزشیابی نمی توان تنها به نمره امتحان پایان ترم دانشجو اکتفا کرد، می گوید: در بستر آموزش مجازی، با اختصاص بخشی از بارم نمره پایان ترم به فعالیت های کلاسی دانشجو، می توان گفت نمره کسب شده توسط دانشجو طبق توانمندی او بوده و به واقعیت نزدیک تر است.

ضرورت تولید محتوای الکترونیک

او تولید محتوای الکترونیک را یکی دیگر از ضروریات آموزش مجازی برمی شمرد و ادامه می دهد: ارائه مطالبی که پیش از این بر روی تابلوی کلاس نوشته می شد، در قالب پاورپوینت و تهیه یک فایل صوتی برای بیان توضیحات شفاهی، حداقل محتوایی است که یک استاد در کلاس های مجازی باید در اختیار دانشجویان قرار دهد. در حال حاضر بسیاری از اساتید با استفاده از نرم افزارهای ساده ای از جمله پاورپوینت، ارتباطی مؤثر با دانشجویان برقرار کرده و با دلسوزی از این امکانات بهره می برند اما متأسفانه این مهم در آموزش برخی اساتید دیگر به علت ناآگاهی از امکانات فنی نرم افزارها یا عدم احساس مسئولیت، کمرنگ است.

استاد نباید از زیربار مسئولیت ارزیابی دانشجو شانه خالی کند

این مدرس دانشگاه از روش ارزشیابی همتا به عنوان روشی مؤثر در جهت ارزیابی بهتر اشکالات دانشجو و نگاه عمیق تر به محتواهای آموزشی ارائه شده، یاد می کند و می گوید: افراط در به کارگیری این روش، نباید سبب سلب مسئولیت از استاد و انجام تمام کار توسط دانشجو شود، در واقع ارزیابی و بازخورد صحیح و مرحله به مرحله به دانشجو، مسئولیت استاد به عنوان راهنما است و نباید از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کند.

آشنایی اساتید و دانشجویان با تکنولوژی های جدید آموزشی؛ یکی از محاسن آموزش مجازی

عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه ملایر نیز در گفت‌وگو با ایسنا، ضبط کلاس های برگزار شده و امکان دسترسی دانشجو به این فایل ها در هر بازه زمانی را یکی از محاسن آموزش مجازی می داند و آشنا شدن اساتید و دانشجویان با تکنولوژی های آموزشی جدید را یکی دیگر از محاسن آموزش مجازی برمی شمرد و بیان می کند: دانشجویان و اساتید نحوه آموزش در بستر نرم افزار adobe connect و سایر نرم افزارها را در این مدت یاد گرفتند که این نیز یکی دیگر از محاسن آموزش مجازی است.

به گفته دکتر جواد کریمی، یکی از مهمترین فاکتورها در بحث آموزش، ارتباط انسانی است که این ارتباط چهره به چهره و دوطرفه در آموزش مجازی از بین می رود همچنین امکان طرح سوال توسط دانشجویان حین تدریس، در آموزش مجازی به اندازه آموزش حضوری نیست و این خود یکی دیگر از خلأهای این نوع آموزش است.

از بین رفتن ارتباط چهره به چهره میان دانشجو و استاد

او به از بین رفتن این ارتباط چهره به چهره میان دانشجو و استاد به عنوان مهمترین گلایه مطرح شده توسط دانشجویان طی یک سال اخیر اشاره و اظهار می کند: شرایط ارتباط چهره به چهره در آموزش مجازی وجود ندارد و از طریق تلفن و شبکه های مجازی نمی توان یک ارتباط مناسب و مفید برقرار کرد.

کریمی ادامه می دهد: با افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه ملایر، این دانشگاه پیشرفت های قابل توجهی در این زمینه داشته به طوریکه تمامی کلاس ها به صورت آنلاین برگزار و سپس ضبط و ذخیره می شود همچنین تهیه فایل های آموزشی با موضوع آموزش کار با سامانه دانشگاه و نیز نحوه آموزش گفتار آنلاین برای اساتید، یکی دیگر از اقدامات مؤثر انجام شده در زمینه آموزش مجازی در دانشگاه ملایر بوده است.

به گفته این مدرس دانشگاه، دانشگاه ملایر قصد دارد در دوران پساکرونا نیز با برگزاری تعداد محدودی از کلاس ها به صورت آنلاین، بستر مجازی ایجاد شده را حفظ کند.

افزایش پهنای باند اینترنت دانشگاه به ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه

رئیس گروه فناوری اطلاعات دانشگاه ملایر نیز به خبرنگار ایسنا می گوید: پهنای باند اینترنت دانشگاه از ۸۰ مگابیت بر ثانیه در زمان قبل از شیوع بیماری کرونا به ۵۰۰ مگابیت بر ثانیه افزایش یافته و تمامی سرورها به روزرسانی شده است.

سیامک جعفری از خریداری تجهیزات سخت افزاری به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان توسط دانشگاه طی یک سال اخیر خبر می دهد و می افزاید: در حال حاضر ۶۵۰۰ کاربر شامل دانشجویان، اعضای هیئت علمی و اساتید حق التدریس به صورت آنلاین و یا آفلاین از سامانه آموزش مجازی دانشگاه استفاده می کنند.

او ادامه می دهد: به لحاظ سخت افزاری و امکانات، دانشگاه هیچ مشکلی در زمینه ارائه خدمات الکترونیکی به دانشجویان ندارد و برگزاری کلاس ها به صورت آنلاین و یا آفلاین، به سلیقه خود استاد بستگی دارد همچنین معاونت آموزشی دانشگاه، اساتید را مجاب کرده که علاوه بر برگزاری کلاس های آفلاین، حداقل یک کلاس آنلاین طی یک ماه برگزار کنند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر چاره ای جزء کنار آمدن با این شرایط نداریم و از طرفی نباید اجازه دهیم شیوع این ویروس که قبل از این اقتصاد، زندگی و ارتباطات اجتماعی ما را هدف گرفته است، سطح علمی کشور و فارغ التحصیلان دانشگاهی را هدف بگیرد بنابراین با فراهم سازی بسترهای مناسب آموزش مجازی و همت دانشجویان می توان راه این ویروس و تأثیر آن بر دانشگاه های کشور را سد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کروناویروس همه باهم علیه کرونا آموزش مجازی دانشگاه آموزش مجازی دانشگاه ارتباط چهره به چهره گفت وگو با ایسنا کلاس های مجازی شده توسط دانشجو کلاس های آنلاین آموزش مجازی سامانه دانشگاه آموزش مجازی شبکه های مجازی صورت آنلاین دانشگاه ملایر ادامه می دهد یکی دیگر دانشگاه ها زیرساخت ها یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۴۰۰ دانشجو در ۶ مرکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان در ۳۸ رشته محل در حال تحصیل هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمد مؤمنی امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان با اشاره پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: در استان 6 مرکز و آموزشکده فنی و حرفه‌ای داریم که زیرمجموعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای هستند که از سال 1390 از آموزش و پرورش جدا و به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ملحق شدند.

وی با بیان اینکه در کشور بیش از 180 آموزشکده فنی و حرفه‌ای وجود دارد که وظیفه آن‌ها تربیت نیروی کارآمد و تکنسین است، گفت: در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان 38 رشته محل داریم که 19 رشته محل کاردانی و 19 رشته محل کارشناسی است که بعضی پیوسته و برخی ناپیوسته است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری افزود: ورودی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، از طریق دانش‌آموزان هنرستان و مدارس کار و دانش است و اخیرا از طریق کنکور سراسری دانشجو در مقطع کارشناسی پذیرفته می‌شود. بخش اصلی دروس دانشگاه فنی و حرفه‌ای  نسبت به دانشگاه‌های هم‌ارز دیگر عملی است. 40درصد دروس عملی است، به همین دلیل این دانشگاه خدمات خوبی در تربیت نیروی ماهر داشته و آمار فارغ‌التحصیلان شاغل خوب است.

انجام بورسیه صنعتی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

مؤمنی ادامه داد: امروز دو دلیل اساسی برای تربیت نیروی ماهر در کشور وجود دارد؛ اول اینکه برای جهش تولید زیرساخت‌های لازم وجود دارد و دوم فشار اقتصادی که بیگانگان به کشور می‌آورند. ما باید با توانمندی‌های خودمان بخشی از کالاهای مورد نیاز را تولید کنیم، پس کشور نیاز به نیروی مهارتی دارد، یکی از دانشگاه‌های در خط اول تربیت نیروی مهارتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای است، اگر مهارت علمی به مهارت عملی تبدیل شود، نیروی مهارتی را تربیت می‌کنیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: هماهنگی بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای با دیگر مجموعه‌ها و صنعت باید انجام شود که نیاز دارد عملیات علمی به عملی تبدیل شود، مشکل وزارت علوم این است که صنعت و خدمات در اختیار آن‌ها نیست. ما باید منافع صنعت و خدمات را به دانشگاه و برعکس در نظر بگیریم تا پذیرش دانشجو طوری شود که صنعت هم انتفاعی شود. اگر بخواهیم دانشگاه مهارتی خوب خدمات دهد، صنعت باید در کنار ما باشد. سال قبل بورسیه صنعتی انجام شد و دانشگاه و صنعت در کنار هم قرار گرفت.

مؤمنی عنوان کرد: در قانون توسعه ششم تکلیف قانونی بود که 30درصد دانش‌آموزان به سمت مهارت روند که تا انتهای این قانون 16 درصد جذب در بخش مهارتی داشتیم، در قانون توسعه هفتم این عدد به 40درصد رسیده است.

برپایی نمایشگاه توانمندسازی دانشجویان، 16 تا 19 اردیبهشت‌ماه

وی ادامه داد: دانشگاه مهارتی باید تلاش برای جذب داشته باشد که نیاز به سیاست دارد. ما باید دانشجو را مهارت محور کنیم، وزیر علوم اعلام کرد که پیگیر هستیم نام دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت تبدیل شود که مهارت محوری به وظیفه دانشگاه فنی و حرفه‌ای اضافه شد تا نیروی انسانی را تربیت کنیم که به درد صنعت و خدمات بخورد که نتیجه آن امیدآفرینی خوبی برای مردم باشد.

مؤمنی با اشاره به اینکه  برپایی نمایشگاه دایمی توانمندسازی دانشجویان استان، پیگیری برای ایجاد شهر مشاغل در شهرکرد و پیگیری موضوع صنایع خلاق از برنامه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان است، خاطرنشان کرد: نمایشگاه توانمندسازی دانشجویان از تاریخ 16 لغایت 19 اردیبهشت ماه سال جاری در استان برپا می‌شود که این نمایشگاه هفتمین نمایشگاه توانمندسازی دانشجویان استان و  دومین نمایشگاه کار است.

وی گفت: در این نمایشگاه کارهای نو دانشجویان در سال اخیر در حوزه‌های مختلف به نمایش گذاشته می‌شود، همچنین صاحبان مشاغل در این نمایشگاه از دانشجویان مصاحبه شغلی گرفته و آن‌ها مشغول به کار می‌شوند. همچنین ایده‌هایی که مشکلات صنعت را دیده و به محصول تبدیل می‌شوند مورد حمایت مرکز رشد قرار گرفته و به پارک علم و فناوری معرفی و برای پیشرفت و تولید می‌رود.

مؤمنی ادامه داد: دراین نمایشگاه 7نهاد حامی برای اجرا داریم که با مشارکت آموزش و پرورش، شهرداری و صاحبان مشاغل در فضای 700متر مربع و با 30غرفه برگزار می‌شود ،در این نمایشگاه برای اولین بار محصولات مرکز رشد که به تولید رسیده به فروش می‌رسد.

3400دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان 3400دانشجو در 6مرکز دارد خاطرنشان کرد: در کل کشور بیش از 70درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل شاغل هستند و60درصد در رشته شغلی خود مشغول به کار هستند.

وی افزود: امکانات اولیه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مهیاست اما با پیشرفت علم ما هنوز مشکل را 100درصد حل نکردیم، مشکل اساسی اعتبارات این دانشگاه نسبت به دیگر دانشگاه‌ها است، سرانه دانشجویان ما نسبت به دیگر دانشگاه‌ها یک سوم است، اگر اعتبار لازم را نداشته باشیم نمی‌توانیم مشکل امکانات را حل کنیم.

مؤمنی بیان کرد: در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان 50 میلیارد تومان برای 3 پروژه فعال استان محقق شد، اما تخصیص نیافته است، در سفر اول نیز 31.5 میلیارد تومان اعتبار برای این دانشگاه در نظر گرفته شد که 4.5 میلیارد آن محقق شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گفت: آمایش سالانه انجام می‌شود و رشته محل‌هایی که برای آنها شغل تعریف نشده حذف می‌شود، چون صنعت در استان فعال نیست نیروی کار به خارج از استان می‌رود در مرکز رشد توانستیم آمار خوبی از ایده‌ها را به شغل تبدیل کنیم.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • دستگیری ۶۰۰ دانشجو در دستکم ۱۵ دانشگاه آمریکا در بیش از یک هفته
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • کلاس مجردها پس از ۶۰ ماه مجدداً مهمان دانشگاه تهران می‌شود
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • خشن ترین تصاویر از رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان | نحوه برخورد با دختر دانشجو را ببینید
  • جشن ازدواج ۵۰ زوج دانشجو در قم برگزار شد