Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز نوآوری و کسب و کار جوانه دانشگاه تربیت مدرس با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز به کار کرد که این مرکزبا ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع مساحت میزبان ۱۰ شتاب‌دهنده و ۶۵ تیم در حوزه‌های تجهیزات پزشکی، گردشگری و رسانه است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ امروز دانشگاه تربیت مدرس میزبان معاون علمی و فناوری رییس جمهوری شد تا مرکز نوآوری و کسب و کار جوانه این دانشگاه کار خود را آغاز کند که این مرکز نوآوری و کسب و کار با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و پیروز حناچی شهردار تهران گشایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز با 3 هزار و 500 متر مربع مساحت میزبان 10 شتاب‌دهنده و 65 تیم در حوزه‌های تجهیزات پزشکی، گردشگری، رسانه، فناوری‌های نرم و خلاق، فناوری‌های ارتباطات و اطلاعات و گیاهان دارویی است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با حضور در این مرکز، از شتاب‌دهنده‌های فعال و محصولات و خدمات آنها بازدید کرد و با ایده‌پردازان و صاحبان این ایده‌ها و محصولات به گفت‌وگو نشست و از نزدیک با دستاوردها و چالش‌هایی که سر راه فعالیت آنها وجود دارد، آشنا شد.

شتاب‌دهنده‌های "گلانه" تولیدکننده گیاهان دارویی، "درسا" فعال در زمینه توسعه صادرات، "سفر وی آی پی" فعال حوزه گردشگری، "میم" فعال در حوزه تجهیزات پزشکی، "سلام تک" فعال در حوزه سلامت، "رویدادگستر نوآفرینان" فعال در زمینه ارائه خدمات به استارتاپ‌ها، "رادمین" مواد و انرژی، "آلفاونچر" فعال در حوزه تجهیزات پرشکی، "امید" فعال در فناوری‌های نرم و رسانه و "تلنت" مرجعی برای تسهیل استخدام در کشور در این مجموعه مستقر هستند.

 مرکز نوآوری و کسب‌وکار جوانه دانشگاه تربیت مدرس، فضایی درحدود 3 هزار و 500 مترمربع دارد و این مرکز همه مولفه‌هایی که برای شکوفا شدن خلاقیت و تسریع فرآیند کار شتاب‌دهنده‌ها و پیشرفت استارتاپ‌ها و واحدهای فناور مورد نیاز است را در اختیار آنها می‌گذارد.

ارتباط بیشتر بدنه دانشگاهی با فضای کسب‌وکار و نوآوری و تسهیل فرآیند ارتباط اساتید با دانشجویان با شتاب‌دهنده از دلایل اصلی تاسیس این مرکز در دل دانشگاه است؛ وجود این ساختمان در دانشگاه می‌تواند بستر مناسبی برای دانشجویان خلاق و صاحب ایده فراهم کند تا بتوانند در مسیر صحیح با شتاب بیشتر و در قالب کارهای تیمی ایده خود را به کسب‌وکاری موفق تبدیل کنند و همچنین این ساختمان فضای کار اشتراکی اختصاصی و نیمه‌اختصاصی به استارتاپ‌ها ارائه می‌کند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

ایران موفق به ساخت کیت تشخیص کرونا بر پایه فناوری "نانوذرات مغناطیسی" شد45 درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه اقتصاد دیجیتال فعال هستندانتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی مرکز نوآوری و کسب و کار معاون علمی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس شتاب دهنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد

خیرالله رهسپار فرد،رئیس پارک علم و فناوری استان قم امروز در آیین اختتامیه رویداد استارتاپی شتاب که در سالن همایش‌های پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد، اظهار کرد: پارک علم و فناوری استان قم در بخش‌های مختلفی درحال انجام وظیفه است.

وی اضافه کرد: ازجمله فعالیت‌های پارک علم و فناوری استان قم می‌توان به فعالیت در حوزه‌های علوم انسانی و اسلامی، فنی و مهندسی، فناوری اطلاعات، گیاهان دارویی و صنایع شیمیایی اشاره کرد.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اینکه رویداد شتاب در راستای شعار مهار تورم و رشد تولید آغاز شد، مطرح کرد: هدف نخست این رویداد تقویت ایده‌های دانش پایه است.

وی با بیان اینکه در این رویداد ارتباط پارک و دانشگاه‌ها تقویت شد، عنوان کرد: رکن اصلی و بازیگران اصلی این رویداد در آینده دانشجویان هستند درنتیجه افراد فعال‌تر جذب و حمایت می‌شوند تا با آموزش‌های لازم در ادامه خدمتی را ارائه دهند.

رهسپار فرد با اشاره به اینکه رویداد شتاب از آذرماه سال گذشته آغاز به کار کرد، خاطرنشان کرد: در طول برگزاری رویداد ۱۳۸ ایده به دبیرخانه ارسال، ۱۵ ایده به مرحله نهایی و ۱۴ ایده مورد داوری قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه این ایده‌ها در حوزه‌های مختلف هستند، تصریح کرد: فراخوان اولیه رویداد شتاب با موضوع صنایع خلاق و فناوری اطلاعات بود.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اینکه دو کارگاه برای متقاضیان گذاشته شده است، یادآور شد: یک دوره آموزشی پیوسته به مدت سه روز نیز برای صاحبان ایده برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه از ظرفیت اساتید دانشگاه و فعالین پارک برای داوری استفاده شده است، بیان کرد: افرادی که در مرحله داوری از امتیاز لازم برخوردار شوند به عنوان ایده‌های برگزیده شناخته شده و به صورت مستقیم می‌توانند وارد پارک شوند.

رهسپار فرد اظهار داشت: اگر دانشجوی ایده‌دار جذب شود می‌تواند تیم‌سازی را انجام داده و هدف اصلی که مشارکت حداکثری دانشگاه‌ها است را محقق کند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در دانشگاه تربیت مدرس
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد