Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت آرامکوی عربستان قیمت نفت سبک عرب برای تحویل به آسیا، بزرگترین بازار منطقه‌ای خود را ۴۰ سنت در هر بشکه افزایش داد و به ۱.۴۰ دلار بالاتر از شاخص منطقه‌ای رساند. قیمت صادرات نفت خام عربستان به آمریکا هم بالا رفته است.

عربستان به دنبال تمدید قرارداد کاهش تولید اوپک پلاس که حاکی از کاهش عرضه نفت در بازار است، قیمت نفت خام خود را برای صادرات به آسیا و آمریکا در ماه آینده میلادی افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بزرگترین صادر کننده نفت دنیا قیمت نفت خام خود را برای صادرات به شرق در ماه آوریل به بالاترین رقم از از زمان جنگ قیمت نفت در سال گذشته میلادی رساند.  این اقدام عربستان نشان می‌دهد این کشور پیش‌بینی می‌کند با وجود تصمیم شگفت‌انگیز ائتلاف اوپک‌پلاس مبنی بر ادامه کاهش تولید، تقاضا همچنان رو به افزایش باشد.

 شرکت آرامکوی عربستان قیمت نفت سبک عرب برای تحویل به آسیا، بزرگترین بازار منطقه‌ای خود را 40 سنت در هر بشکه افزایش داد و به 1.40 دلار بالاتر از شاخص منطقه‌ای رساند. تاجران نفتی و پالایشگاه ها قبل از اقدام هفته گذشته اوپک پلاس انتظار داشتند آرامکو قیمت نفت خود را ثابت نگه دارند.

آرامکو قیمت تمام درجات نفتی خود به جز نفت خام سنگین را به آسیا افزایش داده است.

 سازمان کشورهای صادر کننده نفت و متحدانش از جمله روسیه در اجلاس چهارم مارس تصمیم گرفتند به روند کاهش تولید خود ادامه دهند. عربستان هم متعهد شده یک میلیون بشکه در روز کاهش تولید داوطلبانه خود را حداقل در ماه آوریل ادامه دهد. این اقدامات به افزایش قیمت نفت به بالاترین حد در دو سال گذشته یعنی حدود 70 دلار در هر بشکه کمک کرد.

 شرکت آرامکو قیمت صادرات نفت خود به اروپا را پایین آورده است.  صادرات نفت به این منطقه تحت تاثیر قیمت نفت خام اورال روسیه قرار دارد.  روسیه قصد دارد با افزایش تولید مانع بالا رفتن سهم تولیدکنندگان آمریکا در بازار شود.

 عربستان قیمت صادرات نفت خام خود به آمریکا را هم افزایش داده است. عبدالعزیز بن سلمان وزیر نفت عربستان گفت کشورش نگران تولیدکنندگان شیل آمریکا نیست چون آنها فعلاً بر سودهای خود متمرکز و گوش به فرمان سهامداران خود هستند.

 قیمت‌گذاری نفت عربستان قیمت نفت سایر عرضه‌کنندگان خاورمیانه از جمله عراق و امارات را هم که دومین و سومین تولیدکنندگان بزرگ اوپک هستند تعیین می‌کند.

 

تسنیم/

برچسب ها: نفت خام ، نفت ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NKd

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نفت خام نفت بازارنیوز عربستان قیمت نفت قیمت نفت خام کاهش تولید صادرات نفت منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۶۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟

به گزارش همشهری آنلاین، کشورهای جهان این روزها بیشتر از هر زمانی از نظر اقتصادی به هم وابسته‌اند، به‌طوری ‌که هر نوع کاهش تولید یا نوسان در تولید یک محصول بلافاصله می‌تواند در سراسر جهان تأثیر بگذارد.

در تازه‌ترین رویداد کاهش تولید کاکائو معضل جهانی ایجاد کرده است، به‌طوری که تحت ‌تأثیر این موضوع قیمت این محصول در یک سال گذشته در سراسر جهان چند برابر شده است و مذاق تولیدکنندگان و علاقه‌مندان شکلات را تلخ کرده است. آن طور که بلومبرگ دیروز گزارش داد، بررسی‌ها از رشد بیش از ۶برابری قیمت جهانی کاکائو حکایت دارد، موضوعی که می‌تواند صنعت شکلات‌سازی‌ دنیا را تحت ‌تأثیر قرار دهد.

سازمان بین‌المللی کاکائو (ICCO) برآورد کرده میزان تولید کاکائو در سال۲۰۲۴ از میزان تقاضای آن عقب می‌افتد و بر این اساس برآورد می‌شود که تولید کاکائو با کسری ۳۷۴هزار تنی روبه‌رو خواهد شد. تریستان فلچر، تحلیلگر بازار کالا می‌گوید: زخم‌های این بحران ممکن است برای مدت طولانی در نوسانات بازار کاکائو قابل مشاهده باشد. اکنون بازرگانان نگران هستند که تولیدکنندگان وارد عقب‌نشینی طولانی‌مدت شوند و دیگر سراغ کاکائو نروند.

سرمایه‌گذاران در راه عربستان

خبرهای دیگر از منطقه خاورمیانه نشان می‌دهد که عربستان در تلاش است تا حجم سرمایه‌گذاری خارجی را برای ساخت شهر جدید نئوم افزایش دهد. نئوم یک شهر جدید مبتنی بر فناوری‌های هوشمند در شمال غربی عربستان است و قرار است وابستگی عربستان به نفت را کاهش دهد و اقتصاد آن را متنوع کند. هزینه این پروژه ۵۰۰میلیارد دلار تخمین زده شده ‌است. بر همین اساس، عربستان در تلاش برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی است و تازه‌ترین خبرها نشان می‌دهد که صدها بانکدار و سرمایه‌گذار خارجی قرار است در روزهای آینده از پروژه نئوم عربستان بازدید کنند. درواقع سازندگان این پروژه پرهزینه در جست‌وجوی جذب بودجه برای تکمیل آن هستند.

بیشتر بخوانید

صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل قیمت سازی در بازار مسکن تمام شد؟ | شرط جدید برای انتشار آگهی های مسکن معادن طلای افغانستان در کانون توجه چینی‌ها

در خبر دیگری از کشورهای منطقه مشخص شد شرکت‌های چینی در تلاش برای سرمایه‌گذاری در معادن طلای افغانستان هستند.

در کابل، مسئولان وزارت معادن و نفت حکومت سرپرست افغانستان با نشر خبرنامه‌ای در صفحه رسمی این وزارت از دیدار شیخ شهاب‌الدین دلاور با مسئولان یک شرکت تجارتی افغان و شرکای چینی خبر داد.

وی اعلام کرد: سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی علاقه‌مندی خود را به سرمایه‌گذاری روی معادن طلا در این کشور نشان داده‌اند.

بانک‌های چینی تحریم می‌شوند

در خبر مهم دیگری، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت که ایالات ‌متحده در حال آماده‌سازی تحریم‌هایی با هدف قطع ارتباط برخی بانک‌های چینی با شبکه مالی بین‌المللی است. پیش از این آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا از حمایت چین از صنایع دفاعی روسیه انتقاد کرده و گفته بود: پکن از طریق تأمین قطعات حیاتی برای تسلیحات، عامل اصلی جنگ مسکو در اوکراین بوده است.

تعطیلی بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا

دولت هلند تصمیم گرفته است با هدف کاهش زمین‌لرزه در شمال این کشور، بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا به نام گرونینگن را برای همیشه تعطیل کند. میدان گازی گرونینگن از اواخر سال ۲۰۲۳ با بخش کمی از ظرفیت خود فعالیت می‌کرد، چراکه فرایند تولید گاز در این میدان موجب بروز زلزله‌های متعددی در هلند شده و دولت این کشور تلاش می‌کرد با کمتر کردن برداشت گاز، خطر بروز زلزله را کم کند. زلزله‌هایی که تاکنون رخ ‌داده به هزاران ساختمان در هلند آسیب زده است.

کد خبر 847063 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ایران و عربستان عربستان اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • ریال عربستان در بازار آزاد ۱۶۵۶۰ تومان
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟