Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، حمید سوری رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: قرنطینه سطوح مختلفی دارد. هدف از قرنطینه الزاما چفت و بست زدن به استان نیست. ضمن این‌که همه استان خوزستان درگیر اپیدمی شدید و ویروس جهش‌یافته نیست و بیشتر شهرهای جنوبی و غربی آن درگیر هستند اما متاسفانه در مورد خیلی از مقرراتی که در کشور اجرا می‌شود در عمل یک عده متخلف پیدا می‌شوند که راه‌های فرار را پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رسیدگی به این موضوع دیگر در اختیار وزارت بهداشت نیست بلکه در اختیار نهادهای انتظامی و نظارتی است که باید اقدام کنند و وزارت بهداشت هم نسبت به این موضوع گلایه دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا انجام تست‌های سریع از مسافران هواپیما، قطار و اتوبوس موجب شناسایی بیماران و جلوگیری از انتقال بیماری می‌شود یا نه گفت: عمده تست‌های کرونا که اکنون در کشور انجام می‌شود از نوع تست‌های سریع است که البته دقت کافی را ندارند و ممکن است تعداد زیادی منفی کاذب داشته باشند. متاسفانه همین تست‌ها برای مسافران هواپیماها، قطارها و سایر وسایل حمل‌ونقل عمومی انجام می‌شود و ممکن است افراد ناقل با در دست داشتن تست‌های منفی کاذب در حالی که ناقل و حامل ویروس هستند به مسافرت بروند و بیماری را به افراد دیگر منتقل کنند.

وی گفت: به طور کلی تست‌های پی‌سی‌آر دقیق‌تر هستند اما گسترش آنها نیازمند امکانات آزمایشگاهی است و امکان گسترش و افزایش زیاد تعداد این آزمایش‌ها نیست، البته تست‌های سریع ژنتیکی نیز وجود دارد که تعداد آنها زیاد نیست.

رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به این پرسش که چرا با افرادی که پروتکل‌ها را می‌شکنند برخورد نمی‌شود، گفت: در این نوع اپیدمی‌ها سعی بر این است که برخوردهای فردی به حداقل برسد مگر این‌که قوانین و مقرارت کلی تدوین شود و بر اساس آن جریمه‌هایی در نظر گرفته شود. 

اکنون سیاست کشور به دنبال شدت عمل در اجرای پروتکل‌ها نیست و با توصیه و آموزش و پیشنهادها پیش می‌رود اما به رغم فشارها و توصیه‌هایی که شده موارد تخلفی دیده می‌شود که باید جدی‌تر برخورد شود.

سوری ادامه داد: گروهی معتقدند که این اقدامات کافی نیست و حتما باید اقدامات جدی‌تری علیه متخلفان صورت بگیرد، برخی جاها واقعا برخورد با پروتکل‌شکنان و افرادی که در رعایت مقررات سهل‌انگاری می‌کنند لازم است. 

وزارت بهداشت هم معتقد به اعمال قانون و سختگیری علیه پروتکل‌شکنان است اما به هر حال سیاست‌ها ممکن است متفاوت باشد اما اگر حتی ۱۰ درصد مردم پروتکل‌ها را رعایت نکنند و بی‌توجهی کنند، در صورتی که مبتلا باشند دیگران را مبتلا می‌کنند و اپیدمی همچنان ادامه‌دار و رو به گسترش خواهد بود اما متاسفانه همواره افرادی هستند که رعایت نمی‌کنند و جان خود و اطرافیانشان را به خطر می‌اندازند.

کد خبر 589423 برچسب‌ها سفر ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سفر ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران مقابله با کرونا وزارت بهداشت تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۷۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس

رسانه‌های چینی با انتشار عکسی مراسم خداحافظی سرد از وزیر خارجه آمریکا را به نمایش گذاشتند.

به گزارش مشرق، با مشاهده تصاویر ثبت شده در رسانه‌های چینی مشخص می‌شود، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا حین ورود به چین نه تنها با استقبال سردی روبرو شد، بلکه خداحافظی سردی نیز داشت و تنها سفیر آمریکا در چین او را بدرقه کرد.

بر اساس گزارش رسانه ها، هیچ یک از مقامات چینی به بدرقه وزیر امور خارجه آمریکا را در فرودگاه پکن نرفتند و فقط نیکلاس برنز سفیر آمریکا در چین رئیسش را بدرقه کرد.

آنتونی بلینکن اخیراً به چین سفر کرد ولی از همان دقایق اولیه حضور او در چین باعث سردرگمی کارشناسان شد. به ویژه، گارلند نیکسون، کارشناس علوم سیاسی، در مصاحبه با ایزوستیای روسیه اشاره کرد که بسیار می‌گوید که وزیر امور خارجه به شانگهای وارد شد، نه به پکن.

این موضوع به دلیل عدم اهمیت سفر بلینکن برای رسانه‌های چینی بود که پوشش چندانی به عمل نیاوردند.

نیکسون خاطرنشان می‌کند که یک پروتکل دیپلماتیک می‌تواند نشان دهنده عدم احترام مناسب به هیئت آمریکایی باشد. این کارشناس تاکید می‌کند که پروتکل دیپلماتیک برای چین بسیار مهم است و این کشور از آن برای بیان اظهارات سیاسی استفاده می‌کند.

علاوه بر این، در فیلم ملاقات بلینکن پس از ورود به چین، بینندگان متوجه شدند که مراسم به اصلاح استقبال از او بدون پروتکل‌های دیپلماتیک یعنی بدون فرش قرمز و یک هیئت بزرگ استقبال کننده چینی برگزار شد.

به نظر می‌رسد مقامات چینی می‌دانستند بلینکن با چه هدفی به این کشور سفر کرده است. چرا که او در دیدار با همتای چینی خود طبق معمول زبان تهدید و امر و نهی علیه پکن را اتخاذ کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سقف کاذب کناف برای پوشاندن سقف خراب
  • هشدار به مسافران شمال؛ این جاده ۳ روز مسدود است
  • تراز تجاری منفی ۱۶ میلیارد دلار واقعی نیست
  • مهار آتش در هتل محدوده میدان ولیعصر تهران و آخرین وضعیت مسافران آن
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس