Web Analytics Made Easy - Statcounter

داراب خانی با اعلام خبر آموزش دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه به ۴۰ قاضی استان البرز گفت: روند مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه برای قضات البرزی تشریح شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از البرز، « جعفر داراب خانی» طی نشستی که دوشنبه ۱۸ اسفند در اداره کل دادگستری استان البرز با هدف تشریح و آموزش مشارکت و تعامل نهادهای عمومی با قوه قضائیه برگزار شد گفت: جلب مشارکت مردمی در پیشگیری از وقوع جرایم و آسیب های اجتماعی، بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز افزود: مشارکت مردمی در جریان پیشگیری از وقوع جرم به دلیل نظام مند، هدفمند و تخصصی بودن، از کارآیی و تأثیرگذاری زیادی برخوردار است.

 

این مقام قضایی افزود: حوزه مشارکت نهادهای مردمی شامل مشارکت در سیاست گذاری، پیشگیری از وقوع جرم، حمایت از بزهدیدگان و بازاجتماعی شدن متهمان و مجرمان، مشارکت در میانجیگری و صلح و سازش و نظارت بر اجرای قوانین است، که در این دستورالعمل در نظر گرفته شده است. 

 

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز خاطرنشان کرد: پس از ابلاغ دستورالعمل یاد شده توسط ریاست معظم قوه قضائیه، مجموعه وظایف دستگاه ها توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان البرز تهیه و تدوین و به منظور اجرا، از سوی رئیس کل دادگستری البرز به کلیة دستگاه های ذیربط استان ابلاغ شد. 

 

 

 

پایان پیام/301

منبع: شبستان

کلیدواژه: دادگستری استان البرز قوه قضائیه مشارکت و تعامل نهادهای پیشگیری از وقوع جرم نهادهای مردمی قوه قضائیه استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۷۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری

 علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب استادان نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیئت علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم تأکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیئت علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیئت علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ نفر از استادان نمونه خانم هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری ۵۵۰ میلیارد ریال کمک برای آزادی زندانیان در آذربایجان‌غربی
  • کلنگ زنی شهرک مسکونی کارکنان دادگستری هرمزگان
  • حمایت‌ ۲ هزار و ۱۰۰ معلم نیکوکار البرزی از ایتام
  • افتتاح دوره دوم کارآموزی قضایی در دادگستری استان آذربایجان غربی با ۳۹ نفر 
  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان