Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش تصاعدی تولید خودروهای الکتریکی، به معنای فشار شدید روی نیروگاه‌ها و شبکه‌های برق است.

به گزارش «انرژی امروز» از سایپانیوز، در سرمای شدیدی که به دلیل بارش برف در آمریکا ایجاد شد، ناوگان اتوبوس‌های برقی شهر آستن در ایالت تگزاس آمریکا به‌خاطر کمبود برق سراسری زمینگیر شد. سال آینده هم در روزهای برفی، مشکل چند برابر می‌شود چون قرار است که ناوگان خودروهای دولتی هم در طرح جایگزینی به خودروهای برقی تبدیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر آستن تگزاس در طول ۲۰ سال گذشته ۶۵۰ میلیون دلار صرف ایجاد ۱۸۷ جایگاه مخصوص شارژ اتوبوس برقی کرده است. حالا با هر کمبود سراسری برق، این ناوگان حمل و نقل ناکارآمد یا متوقف می‌شود.

سیاست‌گذاران در کشورها با این تنگنای تصمیم‌گیری مواجه هستند که از یک‌سو خودروهای بنزینی باعث آلایندگی شدید می‌شوند و با تغییرات آب و هوایی گرمایش زمین را موجب می‌شوند و از سوی دیگر پاسخ به این معضل و شیفت به سمت خودروهای برقی معضلات جدیدی را به‌وجود خواهند آورد.

برای ایجاد ظرفیت‌های بیشتر نیاز به سرمایه‌گذاری برای تاسیس و راه‌اندازی نیروگاه‌های برق و ژنراتورهای الکتریکی است که نیاز به میلیاردها دلار سرمایه دارد که خودش نیز مستلزم تخریب محیط‌زیست برای ایجاد نیروگاه‌های بادی و خورشیدی و انرژی‌های تجدیدپذیر است. قطع برق فقط به دلیل زمستان و یخبندان نیست، در طول تابستان هم به‌خاطر روشن‌بودن خنک‌کننده‌ها دوران اوج دارد و بالا‌بردن ظرفیت نیروگاه‌ها به خاطر چند روز خیلی گرم یا چند روز خیلی سرد، باعث اتلاف سرمایه‌گذاری‌ها می‌شود.

حالا مشکل دیگری به این مشکلات قدیمی اضافه شده است. اکثر دولت‌ها و قانون‌گذاران، با قدرت و شتاب در حال تسریع دوران گذار از خودروهای بنزینی و گازوئیلی به خودروهای برقی هستند.

آخرین مهلت را هم برای سال ۲۰۳۵ قرار داده‌اند که به‌معنای رشد تصاعدی خودروهای برقی است که نیاز تصاعدی به افزایش ظرفیت نیروگاه‌ها و شبکه‌های برقی دارند. اگر تا سال ۲۰۵۰ همه خودروها در آمریکا الکتریکی شوند، باید ظرفیت تولید برق در آمریکا ۶۶ درصد افزایش پیدا کند. در حال‌حاضر بخش‌های حمل و نقل و تامین نیرو در آمریکا عامل نیمی از آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای هستند.

آمریکا بعد از چین بزرگ‌ترین تولید‌کننده گازهای گلخانه‌ای در دنیا است. بر اساس الزامات توافق‌های بین‌المللی، کشورهای آمریکا و چین باید موضوع گرمایش زمین را در دستور کار خود قرار دهند. شاید تصور این باشد که دوران گذار از خودروهای بنزینی و گازوئیلی به خودروهای برقی این باشد که کافی است سوخت خودروها فسیلی نباشد؛‌ اما سوال این است که برق مورد استفاده برای شارژ خودروها از کجا تامین می‌شود؟ اگر قرار باشد که نیروگاه‌های برق زغال‌سنگ یا سوخت‌های فسیلی بسوزانند، تغییر محسوسی در کنترل گرمایش زمین ایجاد نخواهد کرد.

برای کاهش واقعی آثار آلاینده‌ها بر گرمایش زمین، نیاز به تامین برق از راه انرژی‌های تجدیدپذیر مثل خورشید و باد است. بر اساس تحقیقات گروه مشاوره‌ای باستن Boston Consulting Group اگر قرار باشد ۲ تا ۳ میلیون دستگاه خودرو برقی در شهرها در حال تردد باشند نیاز به سرمایه‌گذاری بین ۱۷۰۰ تا ۵۸۰۰ دلار به ازای هر خودرو در نیروگاه‌ها و شبکه‌های برقی است و متولیان این بخش از اقتصاد تا سال ۲۰۳۰ فرصت دارند خودشان را وفق دهند. با یک حساب سرانگشتی برای تردد ۴۰ میلیون دستگاه خودرو در آمریکا تا سال۲۰۳۵‌ نیاز به‌ ۲۰۰‌میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در بخش نیروگاه‌ها و شبکه‌های برق است.

برچسب هاخودروی برقی سوخت فسیلی گازهای گلخانه ای گرمایش جهانی نیروگاه برق

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: خودروی برقی سوخت فسیلی گازهای گلخانه ای گرمایش جهانی نیروگاه برق آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو نیروگاه ها و شبکه های برق خودروهای برقی سرمایه گذاری گرمایش زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۷۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود

به گزارش قدس آنلاین علی سلاجقه درباره استانداردهای زیست محیطی واردات خودروهای برقی گفت: ما از هر گونه فناوری نوینی که به کاهش شاخص‌های آلایندگی منجر شود، حمایت می‌کنیم. این یک اصل است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: همچنین مقابل هر گونه فناوری که موجب افزایش شاخص‌های آلایندگی شود می‌ایستیم.

سلاجقه گفت: یکی از اقدامات دولت سیزدهم برای کاهش آلودگی پایتخت و کلانشهرها که وزارت صمت به خوبی آن را دنبال می‌کند و شهرداری تهران هم پای کار آمده و گام اساسی در این زمینه برداشته، موضوع استفاده از خودروهای برقی چه در بخش حمل و نقل عمومی و چه خصوصی بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تاکسی‌های برقی وارد شهر تهران شده‌اند ادامه داد: در شهرهای اصفهان و تبریز و قرار است خودروهای عمومی برقی مورد استفاده قرار گیرد؛ همچنین شهرداری تهران قرارداد خرید واگن مترو امضا کرده است.

معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد: ما در این خصوص مشکلی نداریم و سازمان حفاظت محیط زیست مجوزهای مربوطه را صادر می‌کند لذا اگر مشکلی در واردات خودروهای برقی است، به مجوزهای زیست محیطی ارتباطی ندارد و مربوط به سایر بخش‌های مرتبط با واردات است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی
  • سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود
  • نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • چطور می توان فشارخون بالا از روی انگشتان تشخیص داد؟
  • رقیب تسلا از چین می‌آید! (تصاویر)
  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • قیمت خودروهای برقی وارداتی چند ؟ / برای ثبت‌نام مرحله اول تا فردا فرصت دارید
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه