Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@14:40:54 GMT

پیک جدید کرونا در راه استان بوشهر

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۸۲۵۹

پیک جدید کرونا در راه استان بوشهر

رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر گفت: با توجه به پیش رو بودن فصل گرما، روشن شدن کولرها و کمتر شدن تهویه هوا، ما پیک جدید کرونا در استان بوشهر پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش برنا؛ عاطفه اسفندیاری، رئیس بیمارستان آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر در نشست تقدیر از برگزیدگان مسابقه «سپاس پرستار» ضمن تشکر از همدلی و همراهی شرکت کنندگان در این مسابقه گفت: قطعاً پیشگیری و مبارزه با کرونا حاصل نمی شود مگر با مشارکت های مردمی و مشارکت های بین بخشی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با قدردانی از تمام افرادی که در یک سال گذشته با کادر درمان همراه و همدل بودند اظهار کرد: مجموعه جهاددانشگاهی در همین راستا و از ابتدای انتشار ویروس کرونا با مجموعه های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و بیمارستان شهدای خلیج فارس، همواره همکاری صمیمانه ای داشته که قابل تقدیر و تشکر است.

این مسئول اقدام جهاددانشگاهی در راه اندازی آزمایشگاه تشخیص کووید ۱۹ را شایسته و به موقع دانست و از این مجموعه انقلابی تقدیر کرد.

اسفندیاری عنوان کرد: با ورود ویروس کرونا در اسفندماه ۹۸ استرس شدیدی در سطح کشور به وجود آمد که استان بوشهر و بیمارستان شهدای خلیج فارس نیز از آن مستثنا نبودند. در ابتدا آنقدر این مریضی هولناک و ترسناک بود که اگر کسی کرونا می گرفت از همه مخفی می کرد. حتی در مجموعه بیمارستان نیز ما نتایج تست کرونای همکاران را به صورت کاملا محرمانه به ایشان اطلاع می دادیم. الحمدلله بعد از گذشت چند ماه با تبلیغات فرهنگی و آموزشی که در جامعه صورت گرفت، هم آشنایی مردم نسبت به این بیماری و هم نسبت به علائم و ویژگی های این ویروس بیشتر شد.

رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس تصریح کرد: با توجه به پیش رو بودن فصل گرما، روشن شدن کولرها و کمتر شدن تهویه هوا، ما پیش بینی پیک جدید کرونا در استان بوشهر را داریم. همانطور که سال گذشته نیز در این ماه ها ابتلا و فراگیری این ویروس چندین برابر شد ولی با صبر و همراهی هم استانی ها در رعایت پروتکل های بهداشتی توانستیم پس از تحمل فشارهای بسیار زیاد به آرامش برسیم. روزهایی که وقتی به یاد آن می افتیم اشک ما جاری می شود.

او افزود: در همان ایام بود که در سطح بیمارستان شهدای خلیج فارس، همکار ما در راه دفاع و مقابله با این ویروس منحوس به شهادت رسید. سرکار خانم رگبار که مدیر پرستاری و در واقع ستون پرستاری بیمارستان خلیج فارس بودند و سال های سال به عنوان مدیر پرستاری در بیمارستان خلیج فارس و فاطمه زهرا بوشهر خدمت کردند. ایشان علی‌رغم بازنشستگی در دی ماه ۹۸، نرفتند و ماندند و گفتند که نمی‌توانم شماها را تنها بذارم و تا جایی که بتوانم می مانم. یاد ایشان تا ابد در دلهای ما می ماند. آنها که می‌توانستند بروند ولی ماندند تا از مردم و از میهن و استانمان دفاع کنند. عکس خانم رگبار جلوی ماست. در این ایام هر وقت که خستگی بر ما مسلط می شود با نگاه به تصویر ایشان و مرور خاطرات و زحمات ایشان روحیه می گیریم و می‌دانیم که باید زنده‌یاد رگبار را الگوی خودمان قرار بدهیم.

عاطفه اسفندیاری تاکید کرد: ان شاء الله هیچ وقت به آن روزهای سختی که بالغ بر ۱۶۰ مریض کرونایی در بیمارستان داشتیم و تخت کم می آمد و باید در راهروها تخت می گذاشتیم و بخشهای کرونایی را اضافه می کردیم بر نگردیم.

رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر اظهار کرد: البته با همدلی و همکاری بسیاری از عزیزان و مردم توانستیم این میزان از ابتلا را کاهش بدهیم. خیرانی که حتی نمی‌خواستند اسمی از آنها برده شود. در نتیجه این کارها فشار بر همکاران من در کادر درمان کمتر شد. البته باید همچنان رفتارهای پیشگیرانه ما استمرار داشته باشد تا به آن روزهای سخت برنگردیم.

او خاطرنشان کرد: از همه عزیزانی که با دلنوشته های خود باعث همدلی و همدردی و همراهی با کادر درمان شدند و قطعا اجر و ثواب این موضوع نزد خداوند محفوظ است. همچنین از سرکار خانم دشتی که به عنوان نماینده جهاددانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی که زحمت هماهنگی های لازم جهت برگزاری این مسابقه و این جلسه را داشتند، تشکر می کنم.

گفتنی است اختتامیه مسابقه سپاس پرستار و تقدیر از نویسندگان دلنوشته های برتر، به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی بوشهر و با همراهی بیمارستان آموزشی درمانی شهدای خلیج فارس بوشهر و دفتر جهاددانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در قالب دلنوشته و در دو بخش دلنوشته های دانشجویی و دلنوشته های پرستاران خطاب به شهدای مدافع سلامت استان برگزار شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان بوشهر کرونا ویروس کرونا پیک جدید بیمارستان شهدای خلیج فارس شهدای خلیج فارس بوشهر رئیس بیمارستان استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۸۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«گردشگری دریایی» فقط یک وعده در روز خلیج فارس بود!

خبرگزاری مهر_ گره جامعه؛ طول مرز آبی کشور ایران با خلیج فارس، با احتساب جزایر در حدود ۱۸۰۰ کیلومتر و بدون احتساب جزایر در حدود ۱۴۰۰ کیلومتر است. بوشهر، هرمزگان، خوزستان و سیستان و بلوچستان استان‌های ایران هستند که در حاشیه خلیج فارس واقع شده‌اند.

همچنین بیش از ۴۰ جزیره ایرانی خلیج فارس در حوزه سیاسی سه استان بوشهر، خوزستان و هرمزگان قرار دارند که بیش از نیمی از آن غیرمسکونی هستند. ایران یک جزیره کوچک غیرمسکونی نیز در منتهی الیه دریای عمان و نزدیک به مرز پاکستان دارد.

این ظرفیت آبی در خلیج فارس را هیچیک از کشورهای دیگر ندارند. ولی ایران هنوز نتوانسته آنطور که باید از این ظرفیت استفاده کند. در ادوار مختلف مسئولان وعده‌هایی در این خصوص داده بودند اما هیچیک هنوز اجرایی نشده است.

در این گزارش به بهانه دهم اردیبهشت ماه که در تقویم رسمی کشور همزمان با خروج پرتغالی‌ها از ایران و اثبات حاکمیت ایران بر خلیج فارس به نام روز ملی خلیج فارس ثبت شد؛ قرار است به برخی از این اقدامات، وعده‌ها و ظرفیت‌ها پرداخته شود. از جمله اینکه قرار بود گردشگری خلیج فارس رونق پیدا کند. حتی سواحل مکران که طرح مفصلی برای آن نوشته شد تا چابهار و استان سیستان و بلوچستان نیز از آن منتفع شوند اما اتفاقی رخ نداد.

هر ساله روز دهم اردیبهشت ماه تا یکی دو روز قبل و بعد از آن همایش‌های متعددی درباره خلیج فارس برگزار می‌شود امسال هم چندین و چند برنامه در تهران و استان‌های همجوار خلیج فارس برگزار شد که ولی صحبت‌هایی که در این همایش‌ها انجام می‌شود معمولاً پیگیری نخواهند شد.

امروز نشست «باستان‌شناسی خلیج‌فارس» همزمان با روز ملی خلیج‌فارس به همت پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری با همکاری سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح برگزار می‌شود.

در این نشست درباره «چگاسفلی، سندی روشن بر پیشینه تمدنی دریای پارس»، پژوهش‌های باستان‌شناسی در شبه جزیره بوشهر، «کاوش‌های باستان‌شناسی گورستان شغاب- شبه جزیره بوشهر»، راهبرد نظامی اشکانیان در تسلط و نظارت بر خلیج‌فارس، «جایگاه بندر باستانی سیراف در مبادلات فرهنگی ایران و چین از پایان دوره ساسانی تا آغاز دوران اسلامی» و «مطالعات باستان‌شناسی زیرآب در خلیج فارس» صحبت خواهد شد.

همایش‌هایی در راستای خلیج فارس

چنین همایشهایی هر ساله برگزار می‌شود و باستان شناسان زیادی هم هستند که درباره خلیج فارس، نام و آثار باستانی آن مقاله نوشته‌اند. ولی جملگی گلایه دارند که هنوز آن طور که شایسته نام خلیج فارس است کار نشده است. حتی همین اواخر سرپرست هیات کاوش بندر سیراف به نام محمد اسماعیل اسمعیلی جلودار گفت که کاوش‌های باستان‌شناختی کشورهای حاشیه خلیج فارس رشد و شتاب بسیار بیشتری در مقایسه با ایران دارد. این درحالی است که موج تخریب آثار تاریخی خلیج فارس سرعت گرفته و بخش بزرگی از عرصه بندر سیراف هم نابود شده است.

از سوی دیگر باستان شناسی زیر آب در بسیاری از این جزایر و حتی حاشیه خلیج فارس در استان‌های همجوار نیز انجام نشده است چون اعتبارات و فصل‌های متعددی برای کاوش نیاز دارد این همان موضوعی است که توفیقیان بارها و بارها روی آن تاکید داشته است.

یکی از وعده‌ها را علی اصغر مونسان اولین وزیر میراث فرهنگی در سفرش به استان بوشهر داد از جمله اینکه پرونده بندر سیراب برای قرارگیری در فهرست میراث جهانی در حال تهیه است. یکی دیگر از وعده‌ها مرمت و احیای عمارت حاج رئیس در استان بوشهر بود که سه سال برای آن اقدامی نشد تا اینکه امسال مدیرعامل صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی اعلام کرد که قصد دارند تا این عمارت را مرمت کنند.

موضوع دیگر رونق گردشگری و ایجاد کمپ در روستای بنود عسلویه بود. مونسان در این ارتباط گفته بود که با ایجاد کمپ می‌توان کمک کرد تا ارائه کیفیت خدمات به گردشگران بیشتر شود و این ساحل این قابلیت را داراست.

وی با تاکید بر حمایت از توسعه زیرساخت‌های گردشگری در روستای بنود اضافه کرد: ما آمادگی ارائه مجوز برای ایجاد بوم‌گردی در این روستا را داریم، همچنین کمک می‌کنیم در کنار استانداری بوشهر که زمینه رونق گردشگری در این نقطه بیشتر و بهتر شود.

همچنان استفاده از گردشگری دریایی به گردش دو سه ساعته قایق‌های تفریحی ختم می‌شود

موضوع جالب‌تر این بود که مونسان گفته بود خلیج فارس میراث ملموس و ناملموس زیادی دارد اما در دوره او اقدامی برای جمع آوری میراث ناملموس این حوزه انجام نشد.

با وجود آنکه مونسان سفرهای متعدد دیگری هم به استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان داشت اما کار ویژه ای که بتواند در حوزه سواحل مکران یا استفاده از ظرفیت گردشگری دریایی صورت گیرد، انجام نشد و همچنان استفاده از گردشگری دریایی به گردش دو سه ساعته قایق‌های تفریحی ختم می‌شود.

عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی سفرهای کمی در طول دوران وزارتش به استان‌های جنوبی داشته است به خصوص استان سیستان و بلوچستان که تنها یک سفر کوتاه به چابهار کرده است.

وی زمانی هم که به جزیره هرمز رفت اعلام کرد که می‌بایستی گردشگری دریایی در خلیج فارس و خصوصاً در جزایر از جمله جزیره هرمز تقویت شود تا بتوان با تکیه بر این مورد مسائل اقتصادی و اشتغال مردم را نیز تامین کرد.

ضرغامی معتقد است که یکی از جذاب ترین حوزه‌های گردشگری قطعاً گردشگری دریایی است که خوشبختانه هرمزگان با دارا بودن یک نوار ساحلی قابل توجه می‌تواند در این حوزه فعال شود.

وزیر میراث فرهنگی به این موضوع هم اشاره‌ای داشت که اگر مجموعه گردشگری دریایی راه اندازی شود، باعث ایجاد اشتغال جوانان بومی این منطقه خواهد شد. همچنین کشتی‌های تفریحی و گردشگری باید در دریا فعال باشد و مردم برای تفریح از همه جای کشور به هرمزگان سفر کنند.

بوم ایرانی محروم از خلیج فارس!

در جریان همین وعده‌ها بود که بخش خصوصی برای راه اندازی گردشگری دریایی و استفاده از کشتی‌های سنتی پیگیری‌های زیادی کرد اما نتوانست بوم ایرانی را به داخل خلیج فارس بیاورد و تنها توانست محدوده‌ای کوتاه را برای مدت زمان اندکی پیمایش کند.

مناطق آزاد که بخش مهمی از فعالیت‌های آن در مناطقی مانند چابهار، کیش، قشم و اروند با خلیج فارس گره خورده است نیز بی نصیب از این وعده‌های ناتمام نبوده است. با این وجود در حال حاضر قرار است شرکت‌های خصوصی اقداماتی را انجام دهند و برخی از آنها در حوزه استفاده از راه‌های دریایی بین المللی دوباره فعال خواهند شد تا گردشگری بین کشورها را از طریق خلیج فارس رقم بزنند. شاید بخش خصوصی بتواند در صورتی که به صرفه باشد، بخشی از این وعده‌ها را تحقق ببخشد.

از طرفی استفاده از جزایر ایرانی نیز همچنان ظرفیتی مغفول مانده است. جزایری که برخی از آنها برای بسیاری از ایرانی‌ها ناشناخته است چون یا معرفی درستی نشده‌اند یا هنوز امکانات لازم را برای پذیرش گردشگر ندارند برخی دیگر نیز برای ورود سختگیری‌هایی می‌کنند به همین دلیل هنوز خیلی از ایرانی‌ها تعدادی از این جزایر را به عنوان جزایر ایرانی خلیج فارس نمی‌شناسند.

در این باره، اکبر سهیلی از کارشناسان گردشگری استان هرمزگان به خبرنگار مهر گفت: خلیج فارس تنها یک نام و یک روز است هر زمانی که بخواهند ایران را اذیت کنند از نام‌های جعلی برای آن بهره می‌برند و هر زمان ایرانی‌ها بخواهند بگویند ما چقدر اقتدار داریم از این عنوان استفاده می‌کنند اما به واقع خلیج فارس از نام و از روزش چه بهره‌ای برده است. تنها اقدامی که می‌شود این است که هر دستگاهی به صورت موظف باید یک برنامه برای این روز داشته باشد تا بتواند بگوید کاری کرده است اما اگر هزینه این همایش‌ها و زمانی که برای برگزاری آن گذاشته شده، صرف معیشت مردم خلیج فارس شود، اتفاق بهتری است.

وی گفت: کشورهای دیگر درصدد هستند تا از این ظرفیت بیشترین بهره را ببرند. در کشورهای قطر، امارات ببنید که چطور از ظرفیت آبی استفاده می‌کنند. آن وقت ما یک جزیره ابوموسی داریم که باید برای رفتن به آن مجوز از استانداری بگیریم!

کد خبر 6091986 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • رسانه‌ها نقش خود را در انتخابات به خوبی ایفا کردند
  • آبراه خلیج فارس جای بیگانگان نیست
  • «گردشگری دریایی» فقط یک وعده در روز خلیج فارس بود!
  • همایش روز ملی خلیج فارس در بوشهر
  • استان بوشهر خط مقدم محور مقاومت ایران اسلامی است + تصویر