Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سیدابراهیم بن أبی عبداله حسین بن زید الاسود أبی الحسین بن ابراهیم أبی اسماعیل بن محمد أبی عبداله بن القاسم الرسی بن ابراهیم طباطبا بن اسماعیل الدیباج بن ابراهیم الغمر بن الحسن المثنی بن الامام الحسن (علیه السلام)بنابر قول معروف، نواده بزرگوار امام حسن مجتبی(علیه السلام) است که با ۹ واسطه به آن حضرت می‌رسد که به امامزاده سلطان ابراهیم و امامزاده شهدا و سیدالشهدا(علیه السلام) مشهور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بقعه امام زاده ابراهیم(ع)، یا شهدا در چهار کیلومتری جنوب صفاشهر به طرف خرم بید است.

در اصل این بنا متعلق به دوره سلجوقی بوده که شامل دوفضا، یکی محل قرارگرفتن ضریح  با سقفی هلالی زیبای مقرنس گچ و کتابت آیات قرآن و فضای دیگر  شبستان که اکنون سقف آن خراب شده و در گوشه‌های شبستان تزئینات کاشی معرق، دیده می‌شودکه به احتمال قوی وفات این امام زاده جلیل القدر باید در دهه اول قرن پنجم و بین سال های ۴۰۰ تا ۴۱۰ هجری قمری باشد. 

مقبره امامزاده ابراهیم(ع) در دو کیلومتری روستای قصریعقوب قرار دارد و این بنای زیبای تاریخی قدمتی ۸۰۰ ساله دارد که  سنگ‌های سفید در این بنا بکار  رفته و با توجه به شیوه کار به نظر می‌رسد از آثار شاهان آق قویونلو یا از بناهای دوران سلطنت نوادگان امیر تیمور در فارس و مربوط به قرن نهم هجری بوده که مرمت شده باشد.

به گفته اهالی، این بقعه در گذشته  از رونق بسیار  خوبی برخوردار بوده اما به مرور زمان از حوزه شهری چند کیلومتری فاصله پیدا کرده و  مورد بی مهری قرار گرفته  است.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی بنای تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۸۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)

دَخَلتُ على أبی الحسَنِ العَسکرِیِّ علیه ‏السلام فقالَ: «أینَ کُنتَ؟ فَقُلتُ: زُرْتُ الحُسینَ علیه ‏السلام، قالَ: أما إنّکَ لو زُرْتَ قَبرَ عبدِ العظیمِ عِندَکُم لَکُنتَ کَمَن زارَ الحُسینَ بنَ عَلِیٍّ علیهماالسلام؛» «راوی: یکى از اهالى رى گفت: خدمت امام هادى علیه ‏السلام مشرّف شدم. حضرت پرسید: کجا بودى؟ عرض کردم: به زیارت حسین علیه ‏السلام رفته بودم. حضرت فرمود: بدان که اگر قبر عبدالعظیم در شهر خودتان را زیارت کنى، همچون کسى باشى که حسین بن على علیهماالسلام را زیارت کرده باشد.»

منبع: ثواب الأعمال: ج ۱، ص ۱۲۴

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا علیه السلام برگزار می‌شود
  • تصویری از پلاکارد روحانیون علیه ابراهیم رئیسی در تجمع قم
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • فضیلت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)
  • حضرت نجمه خاتون علیهاالسلام، مصداقی برای آیه شریفه تطهیر است
  • اجتماع بزرگ صادقیون با میزبانی از شهید گمنام برگزار می‌شود
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است