Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی یک تحلیلگر مسائل بین‌الملل با بیان اینکه آمریکا و اروپا نگاهی سلطه‌طلبانه نسبت به عراق دارند، گفت: در همین راستا اختلاف‌افکنی بین قومیت‌ها و دامن زدن به تجزیه‌طلبی جزو سیاست‌های قطعی کشورهای غربی است و بدون شک سفر پاپ نمی‌تواند در این سیاست‌های استکباری تغییری به وجود آورد.

دکتر محمدحسن قدیری ابیانه در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه عراق یک کشور اسلامی است و پاپ فرانسیس مایل بود به یک کشور اسلامی سفر کند، اظهار کرد: عراق کشوری است که گروه کوچکی از مسیحیان در آن زندگی می‌کنند و توسط داعش به آنان ظلم زیادی شده و این مسئله نیز در انتخاب عراق به عنوان مقصد سفر پاپ موثر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به دیدار پاپ با آیت‌الله سیستانی به عنوان مهم‌ترین دیدار او در سفرش به عراق، خاطرنشان کرد: در حالی که معمولا وقتی پاپ به کشوری سفر می‌کند، سران مذهبی آن کشورها به دیدار او می‌روند، اما در سفر پاپ به عراق، او به دیدار آیت‌الله سیستانی رفت. اتاق بسیار ساده و مواضع خوب آیت‌الله سیستانی ستودنی است و می‌توان از این سفر در راستای گفت‌وگوی مذاهب الهی بهره برد. واتیکان همواره به دنبال این بوده است که در کشورهای اسلامی، مسیحیت را ترویج دهد، هرچند گرایش اسلامی در حال حاضر در عراق بسیار پررنگ است. 

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل با اشاره به دیدارهایی که پاپ در گذشته با رهبران الازهر داشته و در خصوص همکاری‌های بین مذاهب صحبت کرده است، بیان کرد: متاسفانه واتیکان تا حد زیادی تحت سلطه غرب است و همواره مواضعش طوری بوده است که به استکبار برنخورد و اگر موضعی در برابر غرب گرفته است، موضعی نصیحت‌گونه بوده و حالت مبارزه با سلطه نداشته  که این یکی از ضعف‌های واتیکان است. 

قدیری عنوان کرد: صهیونیست‌ها تا به حال توانسته‌اند در جهان غرب و بسیاری دیگر از کشورهایی که تحت سلطه آنان است، مسلمانان را به عنوان دشمن مسیحیان و خودشان را به عنوان دوست مسیحیان معرفی کنند، در حالیکه معجزاتی که در قرآن برای حضرت مسیح(ع) و حضرت مریم(س) ذکر شده، از معجزاتی که در انجیل برای این دو بزرگوار ذکر شده بیشتر است و در عین حال صهیونیست‌ها و یهودیان هیچ اعتقادی به فرستاده خدا بودن حضرت مسیح (ع) و معجزات او و حضرت مریم (س) ندارند و حتی باور ندارند که مسیح پدر نداشته و به اذن خدا متولد شده است‌. 

وی با اشاره به تفاوت‌هایی که بین اعتقادات مسلمانان و یهودیان نسبت به مسیحیت وجود دارد، تاکید کرد: یکی از کارهایی که ما باید انجام دهیم، انتقال نگاه مسلمانان نسبت به مسحیان است و توضیح این موضوع به جهان اسلام که نگاه یهودیان نسبت به مسیحیان چیست و اگر این موضوع برای جهانیان روشن شود، موجب به انزوا کشیده شدن شدید صهیونیست‌ها در جهان مسیحیت و جهان غرب خواهد شد. 

این تحلیلگر مسائل بین‌الملل با بیان اینکه آمریکا و اروپا نگاهی سلطه‌طلبانه نسبت به عراق دارند، ادامه داد: در همین راستا اختلاف‌افکنی بین قومیت‌ها و دامن زدن به تجزیه‌طلبی جزو سیاست‌های قطعی کشورهای غربی است و بدون شک سفر پاپ نمی‌تواند در این سیاست‌های استکباری تغییری به وجود آورد. 

قدیری اضافه کرد: واتیکان هم بنا ندارد که با استکبار جهانی در بیفتد، بلکه همواره حتی هم‌سویی هم با نظام استکبار داشته است. در طول تاریخ، واتیکان در بسیاری از مناطق جهان پیش قراول استعمار بوده است الان هم در تلاش است که در نقاط مختلف دنیا، مسیحیت را ترویج دهد و حتما این سیاست را در عراق دنبال خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی پاپ فرانسیس سفر پاپ به عراق سفر پاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۸۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است

وی امروز یکشنبه در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض تاکید کرد: ما باید به یک دنیای جدید عادت کنیم. ما باید نسبت به امنیت خودمان بیشتر مسئول باشیم. اروپایی‌ها باید متحدتر باشند زیرا آنها خیلی کوچک هستند که از یک جهان با قدرت‌های بزرگ نجات پیدا کنند.

بورل همچنین امروز در دیدار با سامح شکری وزیر خارجه مصر به طور فشرده در مورد وضعیت منطقه غرب آسیا گفتگو کرد.

وی در حساب ایکس خود نوشت که با شکری در مورد لزوم پایان جنگ غزه، تضمین دسترسی کامل کمک بشردوستانه و اقدام‌های جدی به سمت اجرای راه حل دو دولتی توافق کرده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • بیانیه شورایعالی انقلاب فرهنگی در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • هیولای کنکور را با افتخار برپا کردیم!/دیپلماسی را نادیده نگیریم/كريدور عراق-اردوغان- اروپا