Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@18:45:51 GMT

احداث پروژه دام طبقاتی در لرستان

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۹۸۰۱

احداث پروژه دام طبقاتی در لرستان

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: احداث پروژه دام طبقاتی یکی از طرح‌های شاخص مجتمع کشت و صنعت ولاش است.

اسفندیار حسنی مقدم در مراسم کلنگ‌زنی احداث مجتمع کشت و صنعت ولاش شهرستان دورود بر زمین که ۱۷ اسفندماه برگزار شد، اظهار کرد: مجوز کلنگ زنی گلخانه سبزی و صیفی‌جات این مجتمع در مساحت ۴۰۰۰ متری صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: هزینه ساخت این گلخانه چهار میلیارد تومان است که اشتغال‌زایی پنج نفر را به دنبال دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه کل پروژه ۱۵ هکتار است، عنوان کرد: از این میزان ١٣ هکتار به سیستم‌های نوین آبیاری تجهیز می‌شود و به ازای هر یک هکتار در این مجتمع یازده میلیون تومان سهم دولت است.

حسنی مقدم خاطرنشان کرد: طرح شاخص این مجتمع احداث پروژه دام طبقاتی است که برای اولین بار در کشور در زمینی به مساحت یک هکتار در چهار طبقه احداث می‌شود.

وی بیان کرد: اعتبار لازم برای این پروژه ۶۵ میلیارد تومان است، در صورت تکمیل این پروژه ۵۰ نفر مشغول به کار می‌شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان ادامه داد: احداث کارخانه خوراک دام در این مجتمع هم از دیگر طرح‌هایی است که در حال دریافت مجوز و پروانه تأسیس آن هستیم.

حسنی مقدم اظهار کرد: این مجتمع در پی راه‌اندازی ستاد سرمایه‌گذاری و استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی کلنگ زنی شده و در تسهیل کردن اعطای مجوزها نهایت مساعدت با سرمایه‌گذاران به‌عمل‌آمده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی جهاد كشاورزي دام خوراک دام دورود كلنگ زني دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۹۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت

تین نیوز

مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی با بیان اینکه فعالیت های اقتصادی در فرودگاه گناباد آغاز شده است، گفت: احداث ترمینال بار هوایی نیز به منظور توسعه صادرات شهرستان در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش تین نیوز از روابط عمومی اداره کل فرودگاه های استان خراسان رضوی، محمود امانی بنی در نشستی با نمایندگان و فرماندار گناباد و جمعی از سرمایه گذاران این شهرستان، فرصت های سرمایه گذاری در فرودگاه شهدای گناباد را بررسی کرد.

مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی با بیان اینکه فعالیت های اقتصادی در فرودگاه گناباد آغاز شده است، اظهار داشت: به منظور بررسی راهکارهای اقتصادی سازی فرودگاه این شهرستان نیازمند تصمیمات کارشناسی از ناحیه سرمایه گذاران و کارشناسان حوزه اقتصادی و بازرگانی هستیم.

امانی بنی با بیان اینکه با توجه به امکانات و زیرساخت های لازم می تواند آموزش هوانوردی عمومی در این فرودگاه در دستور کار قرار گیرد، افزود: در همین راستا نیاز است ضمن بررسی دیگر فرصت های سرمایه گذاری جدید در این فرودگاه؛

به گفته مدیرکل فرودگاه های استان خراسان رضوی نشست با سرمایه گذاران فرصت مناسبی به منظور بررسی نقاط قوت و ضعف، منطقه جغرافیایی، چشم انداز آینده و همچنین سیاست گذاری های تعیین شده در حوزه آموزش هوانوردی، گردشگری سلامت و ظرفیت های فرودگاه شهدای گناباد است، تا در آینده سبب افزایش پروازهای داخلی و خارجی فرودگاه و توسعه مراودات تجاری این شهرستان شود.

گفتنی است؛ فرودگاه شهدای گناباد با هزینه ای بالغ بر ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و با مساحتی در حدود ۳۸۰ هکتار ساخته شده که ۲۷۰۰ متر باند و دارای عرض ۶۰ متری است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر، تا فرودگاه سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا فرودگاه بیرجند در استان خراسان جنوبی ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد.

به گفته مسئولان، راه اندازی فرودگاه شهدای گناباد، موجب توسعه کمی و کیفی همه بخش های این شهرستان اعم از اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی شده و علاوه بر آن، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان های بجستان، تربت حیدریه، مه ولات، فیض آباد و دیگر شهرهای نزدیک به آن در خراسان رضوی و نیز شهرستان های فردوس، سرایان، خضری و دشت بیاض در شمال استان خراسان جنوبی از ظرفیت این فرودگاه برخوردار می شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • باغات در سطح ۶۵ هزار هکتار نوسازی شد
  • اصلاح و نوسازی حدود ۶۵ هزار هکتار باغات میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • سراب سفره کوه سلسله
  • صادرات ۱۷ میلیون شاخه‌ گل نرگس از لرستان
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • احداث ترمینال بار هوایی در دستور کار در فرودگاه گناباد قرار گرفت
  • بازار آبزیان در بندر صیادی جلالی بوشهر احداث می‌شود
  • کمالشهر صاحب بیمارستان جدید می‌شود
  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود