Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@22:38:40 GMT

آیا صدور فاکتور اشتباه توسط شرکت کاله سهوی است؟

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۰۰۶۵

آیا صدور فاکتور اشتباه توسط شرکت کاله سهوی است؟

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، محصولات شرکت کاله یکی از برند‌ها پرطرفدار و آشنا برای سفره‌های ایرانی است و در کل کشور نمایندگی فروش دارد.

خوزستان یکی از استان‌هایی است که نمایندگی شرکت کاله در آن نیز فعالیت دارد و محصولات خود را به کل استان ارسال می‌کند.

اما از یک ماه گذشته برخی از مغازه‌داران اهوازی به نحوه صدور فاکتور توسط قسمت فروش این شرکت اعتراض کرده و می‌گویند: فاکتورهایی که شرکت برای فروش محصول خود به ما(مغازه‌داران) صادر می‌کند با نرخی که روی جلد محصول درج شده است مغایرت قیمت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مسوولان شرکت معتقد هستند این خطای انسانی بوده که به دلیل نوسانات قیمت رخ می‌دهد و گاهاً انباردار برای فروش محصولی که با قیمت قدیم خریداری شده است فاکتوری با قیمت جدید صادر می‌کند.

 

 

برای اقلام قدیم با قیمت جدید فاکتور صادر شده  است

آقای درزی  یکی از مغازه‌داران منطقه فاز دو پاداشهر اهواز است که محصولات کاله  را خریداری می‌کند، وی در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، می‌گوید: همیشه بستنی مورد نیاز مغازه را از شرکت بستنی کاله خریداری می‌کنم، اخیراً متوجه شدم قیمتی که روی پاکت بستنی درج شده است هزار تومان است اما قیمت آن را در فاکتور یک هزار و ۵۰۰ درج کرده‌اند که با قیمت مالیات و ارزش افزوده حدوداً یک هزار و ۷۵۰ تومان می‌شود که بنده مجبورم با قیمت 2 هزارتومن به مشتری بفروشم.

وی می‌افزاید: هر بار که این اتفاق رخ داد بنده با راننده‌ای که محصولات سفارشی ما را مغازه می‌آورد بحث کرده‌ام و اختلاف حساب را همان موقع یا حل کردم و یا اقلامی که با قیمت آن‌ها متفاوت از قیمت روی جلد است به انبار شرکت برگشت دادم این در حالی است که اگر متوجه این اشتباه نمی‌شدم با همان قیمت به ما فروخته می‌شد.

این مغازه‌دار بیان می‌کند: ممکن است چند بار این اشتباه تکرار شده باشد و بنده متوجه نشده باشم اگر چه بار اول که متوجه شدم،  به تحویل دهنده بار اطلاع دادم و مشکل حل شد.

درزی عنوان می‌کند: اما هفته بعد بار دیگر این اشتباه رخ داد که توزیع کننده در جواب گفت: شرکت حدود سه ماه انبار گردانی نکرده و در انبار بار زیادی با قیمت قدیم داریم  به همین دلیل فاکتورها با قیمت جدید صادر شده است و این اشتباه رخ داده است.

وی می‌افزاید: هفته سوم که بار دیگر این اشتباه رخ داد دیگر با مسوولان این شرکت در استان تماس نگرفتم و با شرکت کاله در تهران تماس گرفته و موضوع را اطلاع دادم، قطعاً زمانی که سه فاکتور پشت سرهم با قیمت متفاوت برای من صادر شود این اشتباه سهوی نیست.

درزی می‌گوید: پس از سه دفعه اشتباه شرکت کاله در خوزستان راننده بار را مقصر دانست، در حالی که هر بار موضوع را به راننده و توزیع کننده اطلاع دادم، آن‌ها اختلاف قیمت در فاکتور را  در مغازه حل کرده و ما به التفاوت را به من پرداخت کردند، به نظرم  مدیر فروش و مدیر انبار در این خصوص باید توضیح دهند.

درزی عنوان می‌کند: بار دیگر موضوع را به شرکت کاله در تهران اطلاع دادم که در پاسخ گفتند: مسوولان شرکت کاله در اهواز گفته‌اند که مشکل را حل کرده و از  توزیع کنندگان خواسته‌اند بار را درب مغازه ببرند و همانجا اختلافات پیش آمده را حل کنند.

 

 

وی می‌گوید: بحث من چند هزار مغازه‌داری که در استان محصول این شرکت را خریداری می‌کنند و این فاکتورها برای آن‌ها صادر می‌شود.

اشتباهات فاکتور خطای انسانی است

رضا کرمی مدیر شعبه کاله درخوزستان در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با تایید برخی اشتباهات سهوی که در صدور فاکتورها رخ می‌دهد، اظهار کرد: بدون شک دلیل این اشتباهات عوامل انسانی است و نباید در این خصوص سوتفاهم ایجاد شود.

وی افزود: در برخی فاکتورها اختلاف قیمت داریم و ممکن است فاکتور با همین  اختلاف دست مشتری برسد اما ما آن فاکتور را برگشت می‌دهیم و با قیمت جدید صادر می‌کنیم.

مدیر شعبه کاله در خوزستان با بیان اینکه ممکن است روزانه دو هزار فاکتور صادرکنیم، گفت: اختلاف قیمت در فاکتورها به این دلیل است که محصولی که از کارخانه برای ما  ارسال می‌شود ممکن است بعد از دو هفته قیمت آن تغییر کند.

کرمی افزود: با توجه به اینکه  انبار دار محصول قدیم را با قیمت جدید فاکتور می‌کند این اشتباهات به وجود می‌آید.

وی با تاکید بر اینکه فقط پنج درصد از صدور فاکتورها با اشتباه اختلاف قیمت صادر می‌شود، بیان کرد: کل شرکت‌ها این مشکلات را دارند و دلیل عمده آن نوسانات قیمت محصول است که در فاصله‌های زمانی کوتاه تغییر می‌کند.

کرمی عنوان کرد: اگر چه این اشتباهات در صدور فاکتور به وجود آمد اما حدود دو هفته است که هیچ اختلاف قیمتی در بازار نداشتیم.

انتهای پیام/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: اهواز شرکت کاله اعتراض مغازه داران اختلاف قیمت قیمت جدید شرکت کاله صدور فاکتور اختلاف قیمت اطلاع دادم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۰۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی

به‌گزارش همشهری آنلاین ، ابزارهای مالی یکی از راهکارهای مهم برای تأمین مالی شرکت‌ها هستند و در چنین شرایطی ساختار ابزارهای مالی نیز در حال الکترونیک شدن هستند. یکی از ابزارهای مالی که می‌تواند به حل مشکلات مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کمک کند، برات است. برات نوعی اوراق بهادار مشابه حواله است که شرکت‌ها می‌توانند از آن برای تأمین منابع مالی طرح‌های توسعه یا سرمایه در گردش استفاده کنند.

در واقع برات یک ابزار مالی در تجارت است که توسط یک فرد یا شرکت صادر می‌شود و به دیگران امکان پرداخت یک مبلغ معین در آینده را می‌دهد. صاحب برات می‌تواند آن را به دیگران منتقل کند و در نهایت نهایی‌ترین دارنده آن، مبلغ مورد نظر را از صادرکننده برات دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟ برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟

به بیان ساده‌تر، شخصیت حقیقی یا حقوقی که برات را صادر می‌کند پرداخت مبلغی را در آینده به فردی دیگری ضمانت می‌دهد. با این تفاوت که مبلغ باید از سوی فرد دیگری که صادرکننده برات از او طلب دارد پرداخت شود.

انتشار این ابزار می‌تواند منجر به ایجاد یک انضباط در ساختار مالی کشور شود. پیش از این احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره انتشار این اوراق گفته بود: هر چقدر عنصر بی‌اعتمادی در ابزارهای پرداخت در کشور نظیر چک، برات یا سفته کاهش یابد، فعالیت اقتصادی سرعت می‌گیرد و تسهیل می‌شود؛ به‌ویژه در بحث سفته و برات الکترونیکی که این اطمینان را به فعالان اقتصادی می‌دهد تا دیگر امکان جعل از این اسناد وجود نداشته باشد.

انتشار نخستین برات الکترونیک

طبق مجوزهای صادر شده از سوی بانک مرکزی، شبکه بانکی می‌تواند در سال‌جاری تا مبلغ ۸۰هزار میلیارد تومان برات صادر کند. هنوز مشخص نیست آیا این اوراق می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای تسویه بدهی‌های دولتی نیز استفاده شود یا خیر. به این معنا که شرکت‌هایی که از دولت طلبکار هستند در ازای طلب خود از دولت برات صادر کنند. در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به‌منظور تأمین سرمایه در گردش موردنیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند. سررسید این اوراق یک تا ۱۲ماه است و بانک عامل به‌عنوان رکن برات گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

دیروز بانک مرکزی از انتشار نخستین برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: به‌منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید با تلاش‌های صورت گرفته و با همکاری بانک‌های صادرات، تجارت، ملی و وزارت اقتصاد بهره‌برداری تجاری این ابزار از امروز عملیاتی شد و نخستین برات الکترونیکی توسط ۲بانک صادرات و تجارت صادر شده است.

کد خبر 847588 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازار سرمایه بانک بانک مرکزی سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟
  • علت صدور برگ جریمه رانندگی اشتباهی چیست؟​
  • علت صدور «برگ جریمه رانندگی اشتباهی» چیست؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد