Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همه مردم و مسئولان با هر سلیقه و گرایشی مدیون شهدا هستند، گفت: امروز کسانی می‌توانند بگویند که دلسوز نظام، انقلاب و مردم هستند که بتوانند گره از کار مردم باز کنند و این وظیفه همه مسئولان است؛ باید بتوانیم گرانی و مشکلات اقتصادی را حل کنیم و کارآمد باشیم.

قدس آنلاین: محمدباقر قالیباف در مراسم تشییع پیکر شهید  امیر سرتیپ خلبان «بیرجند بیک محمدی» در ستاد فرماندهی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران حضور یافت و به مقام والای آن شهید بزرگوار ادای احترام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع نسل جوان و مجاهدان کنونی نیروی هوایی ارتش تصریح کرد: امروز همه ما به یاد شهید بیک‌محمدی گرد هم آمدیم و ده‌ها هزار شهید دیگر همچون این شهید والامقام وجود دارند که از همه فرصت‌ها و امکانات دنیا که حقشان بود، گذشتند و با انتخاب آگاهانه و آزادانه در مسیر دفاع از اسلام ناب محمدی قرار گرفتند.

وی اظهار کرد: حضرت امام (ره) مرد بزرگ الهی بود که جز برای خدا و در راه خدا گامی برنداشت و جز برای خدا کلامی نگفت و موجب شد اسلام مجدداً احیا شود و عزت مسلمین افزایش یابد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شهید والامقام بیک محمدی نشان داد سنت‌های الهی به هیچ عنوان تغییر نمی‌یابد و تا ابدیت ادامه دارد، به عبارتی این شهید عزیز به ما یادآور شد مکتب قرآن و اهل بیت در این سرزمین زنده است.

قالیباف بیان کرد: مردم و جامعه‌ای که دل در گرو خداوند داشته باشند تحول عظیم ایجاد می کنند؛ پیش از زمان پیروزی انقلاب اسلامی مردان بزرگی همچون شهید بیک محمدی و همرزمانش با عزت و غیرت ایرانی به رهبری حضرت امام (ره) لبیک گفتند و همه زندگی خودشان را فدا کردند و این در حالی بود که در آن زمان رژیمی تا بن دندان مسلح، وابسته به ظلم و استبداد وجود داشت ولی سنت‌های الهی اینگونه رقم زدند.

وی با اشاره به اینکه در دوران جوانی شخصاً مشاهده کردم که رزمندگان در دفاع مقدس چه افتخاراتی آفریدند، افزود: خلبانان نیروی هوایی در دوران دفاع مقدس هرگاه اوج می‌گرفتند و هرگاه در پایین‌دست حرکت می‌کردند در تیررس دشمن قرار می‌گرفتند اما هرگز در انجام مأموریت‌های خود درنگ نکردند و این نشان‌دهنده ایمان داشتن به باورهای الهی است.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بدون شک با هر سلیقه و هر گرایش در بعد مادی و معنوی مدیون شهدا و خانواده آن‌ها هستیم؛ در واقع ما مدیون صبر و استقامت خانواده شهدا هستیم زیرا تصور اینکه بیش از ۳۰ سال منتظر عزیزترین فرد خانواده باشیم، سخت است.

قالیباف تصریح کرد: امروزه شهدا و رزمندگان نیروی هوایی نماد مبارزه در جنگ اقتصادی و خنثی سازی تحریم‌های ظالمانه آمریکا هستند؛ اگر امروزه تحریم‌ها در بعد اقتصادی برای ما محسوس است؛ تحریم‌ها برای نیروی هوایی از ۱۹ بهمن ماه و بیعت همافران با رهبر انقلاب آغاز شده است.

وی اظهار کرد: در زمان آغاز دفاع مقدس و بروز حوادث کردستان همه تصور می‌کردند نیروی هوایی که در دوران طاغوت وابسته به آمریکا بود نمی‌تواند کمر راست کند اما در همه این فراز و نشیب‌ها با همت و مجاهدت کادر ارتش، خلبانان از جانشان مایه گذاشتند؛ همچنین افرادی همچون شهید ستاری خلاقانه امور را مدیریت کردند و افرادی همچون شهید اردستانی و بابایی در میدان نبرد شجاعانه جنگیدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خاطرم هست در عملیات والفجر ۸ که شرایط سخت و سرنوشت‌ساز بود، با ایجاد تحول در سیستم پدافند هوایی بیش از ۷۰ فروند از هواپیماهای دشمن در دهانه فاو سرنگون شد و این اقدام سبب تقویت روحیه رزمندگان در پشت خاکریزها شده بود؛ البته نباید رشادت خلبانان نیروی هوایی را در عملیات‌هایی همچون فتح المبین، بیت‌المقدس، کربلای ۴ و ۵ از خاطر ببریم.

قالیباف با اشاره به اینکه خلبانان و کادر نیروی هوایی نمادی از مقاومت و مبارزه با تحریم و خلاقیت و خودکفایی به شمار می‌روند، بیان کرد: امروز نیز مسیر افتخارآفرینی برای ایران عزیز ایستادگی و مقاومت در برابر تحریم‌های یک جانبه است.

وی افزود: امروز کسانی می‌توانند بگویند که دلسوز نظام، انقلاب و مردم هستند که بتوانند گره از کار مردم باز کنند و این وظیفه همه مسئولان است؛ باید بتوانیم گرانی و مشکلات اقتصادی را حل کنیم و کارآمد باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسئولان باید باور کنند که امروزه در جنگ اقتصادی قرار داریم، گفت: بدون شک سنت‌های الهی تغییر ناپذیرند لذا همان خدایی که در دوران دفاع مقدس با ما همراه بود در جنگ اقتصادی نیز همراهمان است به شرط آن که درنگ نکنیم و با مجاهدت در این راه تلاش کنیم.

قالیباف با بیان اینکه رزمنده‌ای که دیروز در مقابل دشمنان سر فرو نیاورد و امروز بازنشسته شده در مقابل خانواده‌اش شرمنده است و این برای ما باعث شرمساری است، تاکید کرد: امروزه حل مشکلات مردم مجاهدت است، با توجه به وجود امکانات و ظرفیت‌های جوانان می‌توانیم از سختی‌ها خارج شویم به شرط آن که به فرموده امام راحل مبنی بر «ما می‌توانیم» باور داشته باشیم و این ظرفیت‌ها را از دشمن تمنا نکنیم؛ اگر چنین موضوعی محقق شود می ‌توانیم بگوییم انقلابی، حزب‌اللهی، مجاهد، خدمتگزار و پیرو شهدا هستیم.

وی اظهار کرد: باید با تلاش خود کارآمدی دین در جامعه را نشان دهیم زیرا این موضوع سبب رفع مشکلات می‌شود.

بر اساس این گزارش، امیر سرتیپ خلبان بیک محمدی در سال ۱۳۲۶ در تهران به دنیا آمد و بعد از گذراندن دوران ابتدایی و متوسطه در سال ۱۳۴۹ به عنوان همافر به استخدام نیروی هوایی درآمد و دوره‌های تخصصی با هواپیما F۴ را در ایران و آمریکا گذراند.

هواپیمای شهید بیک محمدی چند ماه پیش از پایان جنگ در منطقه شلمچه، مورد اصابت پدافند دشمن قرار گرفت و او مفقود الاثر می‌شود تا اینکه پیکر پاک این شهید والامقام در عملیات تفحص پس از حدود ۳۱ سال کشف و شناسایی شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قالیباف رئیس مجلس رئیس مجلس شورای اسلامی نیروی هوایی دفاع مقدس بیک محمدی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۰۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم

«مجتبی زارعی» نماینده راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر فلسفه انقلاب اسلامی، اولویت خود در مجلس آینده را مردمی‌تر کردن ساختار اداره کشور دانست و اظهار کرد: در حال حاضر ساختار اداره کشور به نحوی است که گروه‌های مدنی اعم از سیاسی، صنفی یا تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، انجمن‌های علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، نهادهای مرتبط به کشاورزان در تمام حوزه‌های کسب و کار و دیگر حوزه‌های صنعتی و اقتصادی، چندان در متن قرار ندارند و مثمرثمر نیستند؛ این‌ها باید جزو ذی‌نفعان حاکمیت باشند.

وی افزود: مقصود من از حاکمیت، قوای سه‌گانه حاکم بر کشور است که به درستی ایفای نقش نمی‌کنند. به عنوان مثال در هنگام تصمیم‌گیری نهایی، شورایعالی کار جانب کارگر را نمی‌گیرد؛ این در حالی است که طبق قانون باید سه‌جانبه‌گرایی رعایت شود اما به نظر می‌رسد، قوای سه گانه دست برتر را دارند؛ البته حاکمیت در تضاد با کارگران نیست اما انصاف حکم می‌کند که به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت بدهیم.

زارعی با تاکید بر اینکه در حوزه کشاورزی، شورای قیمت‌گذاری نماینده کشاورزان، مجلس و همین‌طور حاکمیت است گفت: در قیمت‌گذاری گندم، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعمال فشار می‌کند؛ این موضوع ارتباطی با فلسفه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ندارد بلکه به مهارت حکمرانی ما مربوط است.

زارعی در ادامه بر گزینش‌گری مردم در بین فهرست‌های انتخاباتی تاکید کرد و گفت: مردم مشی خود را بر کاندیداها و برخی گروه‌های سیاسی غلبه دادند. نتیجه تحلیل رفتار سیاسی مردم این است که مردم دنبال یک ناجی نمی‌گردند، یعنی این‌طور نیست یک نفر را ناجی بدانند یا یک فهرست را ناجی بدانند و بگویند اگر اعضای این لیست بیایند مشکل کشور را حل می‌کنند؛ مردم رشید شده‌اند و بنا دارند با اجتهاد خود عمل کنند.

وی افزود: من وابسته به هر لیستی که باشم، به این سخن رهبر انقلاب فکر می‌کنم که فرمود: «بدون مردم برنامه هفتم پیشرفت ضمانت اجرایی و تحقق پیدا نمی‌کند». از این رو اولویت من بعد از قوام معیشت کشور، اقتصاد و ارزش پول ملی کشور و تقویت تولید است که بتوانیم مردم و شرکت‌های دانش‌بنیان را وارد کارزار اداره اقتصادی کشور کنیم.

زارعی گفت: در این صورت قطعاً به نتایج خوبی می‌رسیم ولی ما باید جامعه مدنی ایرانی-اسلامی را جلوی ساختارهای رسمی کشور تقویت کنیم. اگر مردم حذف شوند، برخی گروه‌های سیاسی جایگزین مردم می‌شوند.

وی مسائل اقتصادی و اجتماعی را نسبت به مسائل سیاسی دارای اولویت دانست و تاکید کرد: اگر حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی را قوی کنیم، نتیجه عمل خود را در سیاست می‌بینیم؛ من به این حرف‌ها اعتقاد دارم و اگر خداوند مقدر کرد آن را عملی می‌کنم.

زارعی در پایان پویش «با مهر انتخاب کنیم» را در ایجاد فضایی برای گزینش بهتر مردم مؤثر دانست و اظهار کرد: هر چقدر ما نظام تبلیغاتی و معرفی کاندیداها را از یک الگوهای خاصی جدا کنیم و آن را تبدیل به پویش‌های مردمی کنیم، بهتر است.

کد خبر 6080006

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا و فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده شهید زاهدی
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوب شرقی
  • عکس | بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • تصاویری از فرمانده بلندپایه سپاه در مرزهای سیستان و بلوچستان
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • واکنش خبرگزاری تسنیم به ادعای اسرائیل درباره ترور یک نیروی وابسته به سپاه
  • ارتش به خودکفایی در ساخت تجهیزات و ادوات رسیده است
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • واکنش فرمانده انتظامی کردستان به شهادت نیروی مرزبانی