Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور بیان کرد: توسعه فعالیت های قرآنی از رویکردهای اصلی دانشگاه علمی کاربردی است.

دکتر محمد حسین امید امروز در ارتباط زنده با آیین اختتامیه جشنواره شانزدهم قرآن و عترت در قم، گفت: جشنواره قرآنی دانشگاه علمی کاربردی به صورت منظم برگزار می شود و در این دوره سخت کرونایی نیز این فعالیت متوقف نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نظم و انضباطی که در برگزاری این جشنواره وجود دارد بی نظیر است که این امر نیز به برکت قرآن کریم است. مسئولان دانشگاه علمی کاربردی در بخش فرهنگی و قرآنی و واحد قم و.... فعالیت های بسیاری برای اجرای موفق این جشنواره داشتند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور بیان کرد: این دانشگاه جزو معدود دانشگاه هایی است که برای قرآن و عترت، مرکز خاصی دایر کرده است. اینکه مرکزی برای فعالیت های قرآنی در این دانشگاه فعال است، کار بسیار مهمی است. خوشبختانه جشنواره قرآن و عترت علمی کاربردی سال به سال توسعه یافته است.
امید اظهارکرد: ۶ بخش در جشنواره امسال دایر بوده است که در سالهای اولیه تعداد محدود تری فعال بودند. افزایش این بخش ها متناسب با فعالیت های دانشگاه است. با وجود فضای مجازی و در دوره حاضر و با وجود انبوه اطلاعاتی که در فضای مجازی وجود دارد اگر کارهای جذاب ارایه ندهیم، قرآن کریم نیز مهجور باقی می ماند.
وی افزود: این جشنواره دارای رشد ۴۰ درصدی است که آمار بسیار خوبی است. قرآن در خانه های ما در گذشته بسیار مهجور بود و اکثرا در مراسمات عقد و عزا از قرآن استفاده می شد ولی پس از انقلاب توجه به قرآن بیشتر شد. گرچه آنگونه که امام و رهبری و مراجع انتظار داشتند، هنوز قرآن در عمق برنامه های روزمره مردم جای نگرفته است ولی خوشبختانه برنامه های خوبی در سطح کشور و بین المللی در کشور ما برگزار می شود.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور بیان کرد: اینکه سایر مذاهب عنوان می کردند که شیعیان تنها به عترت توجه دارند، با فعالیت های گسترده ایرانیان در سالهای گذشته رنگ باخته و مشخص شده است که ایرانیان در حوزه قرآن وعترت پیشگام هستند.
امید اظهارکرد: اینکه ۱۵ هزار نفر از ۲۵۰ هزار دانشجوی این دانشگاه در جشنواره قرآنی شرکت می کنند نشان دهنده موفقیت این دانشگاه در زمینه رشد و تعالی فرهنگ و هنر و معارف قرآنی در بین دانشجویان و کارکنان و اساتید است.

وی افزود: در آینده سعی داریم که ارتباط با مفاهیم قرآن و عترت را توسعه دهیم. قرآن کریم تنها منبعی است که بدون کوچکترین نقصان و شکی، راه سعادت بشر است و باید بیش از پیش مورد توجه ما قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور بیان کرد: برنامه های جامعی در این دانشگاه برای بهره مند شدن دانشجویان و کارمندان و اساتید از قرآن کریم تدوین و در دست اقدام است. تلاش داریم که دانشجویان ما پس از دوران دانشجویی قرآن را رها نکنند تا به سعادتبرسند.
 وی گفت: کرونا باعث شد که مستکبرینی که فکر می کنند صاحب عالم هستند و به فکر ساخت انسان بودند متوجه شدند که در مقابل یک ویروسی که با چشم دیده نمی شود چقدر ناتوان هستند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری استانی علمی دانشگاهی دانشگاه علمی کاربردی منطقه قم رئیس دانشگاه علمی کاربردی کشور قرآن و عترت قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۰۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، یکصد و دومین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به ریاست دکتر کشت‌کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه و با حضور اعضای کارگروه دوره ‌های کوتاه مدت و کمیته تعیین شهریه دانشگاه برگزار شد.

علیرضا خیابانی سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه و دبیر کارگروه با اعلام این خبر به تشریح اهداف دوره پسیو فیبر نوری به عنوان یکی از دوره ‌های کاربردی مهم و مصوب این جلسه از کارگروه پرداخت و اظهار داشت: هدف از اجرای این دوره، آموزش کامل عملیات کامل کابل‌ کشی، مفصل‌ بندی، تست و راه ‌اندازی فیبر نوری است و شایستگی ‌هایی که مهارت‌ جویان با شرکت در این دوره کسب می‌ کنند شامل آشنایی با تجهیزات پسیو فیبر نوری، مراحل کار با دستگاه فیوژن و انجام عملیات فیوژن زنی و تست و اندازه ‌گیری میزان افت خطوط فیبر نوری و آشنایی با کارکرد قلم نوری و تجهیزات پسیو است و این دوره برای اولین بار تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان برگزار می شود.

سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: علاوه بر این دوره، ‌مجوز دوره‌ های دیگری نظیر مدیریت منابع انسانی، تحلیل رفتار کارکنان با مدل دیسک، تولید گیاهان آپارتمانی و متصدی کافی شاپ صادر شده که علاق‌مندان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات و کسب اطلاعات بیشتر به پرتال دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی https://sto.uast.ac.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6096890

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی