Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، غلامرضا شهبازی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: روزانه حدود یک میلیون نفر سفر در شهر کرمانشاه از طریق ناوگان حمل ‌و نقل عمومی درون‌شهری انجام می‌شود.

وی گفت: این تعداد سفر توسط ۶ هزار ۸۹۰ دستگاه تاکسی، ۲۰۰ دستگاه اتوبوس و ۲ هزار خودروی فعال در آژانس‌‌های مسافربری انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه با شیوع کرونا یکسری محدودیت‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی از طرف این سازمان اعمال شد، گفت: اکثر موارد نقض دستورالعمل‌ها که توسط بازرسین این سازمان به اطلاع ما می‌رسد ‌از طرف شهروندان انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به کاهش درآمد فعالین حوزه حمل و نقل عمومی به خاطر شیوع کرونا، اعلام کرد: در ۷ مرحله ۱۰۰ هزار ماسک قابل شستشو و چند لایه در بین رانندگان تقسیم شد و نیز ۱۲۵ هزار لیتر محلول ضدعفونی تهیه و در بین رانندگان توزیع کردیم.

راه‌اندازی اکیپ ضدعفونی ثابت و سیار خودروهای حمل و نقل عمومی با استفاده از ۱۴۵ هزار لیتر محلول ضدعفونی، ایجاد تونل‌های ضدعفونی خودروهای عمومی با ۴۰۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی، نصب بنرهای اطلاع‌رسانی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح شهر نصب بنر رعایت نکات بهداشتی در ایستگاه‌های اتوبوس، طراحی و نصب ۱۱ هزار و ۵۰۰ برچسب در خصوص رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها و نصب کاور جدا کننده قسمت راننده از مسافرین، از دیگر اقداماتی بود که رئیس سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه به آن‌ها اشاره کرد.

ابتلای ۲۸ راننده تاکسی و اتوبوس به کرونا

شهبازی همچنین با بیان اینکه با همکاری بهداشت شهرداری و مراکز بهداشت از رانندگان حمل و نقل عمومی تست غربالگری به عمل آمد، گفت: از ابتدای شیوع کرونا ۷ راننده اتوبوس و ۲۱ راننده تاکسی به این ویروس مبتلا شدند، ولی خوشبختانه فوتی نداشتیم.

وی در ادامه از اقدامات فرهنگی این سازمان و توزیع تراکت‌های آموزشی سخن گفت و اعلام کرد: در بین رانندگان اتوبوس ۲۵۰ مورد بسته حمایتی و معیشتی توزیع کرده‌ایم.

۳۱۵ خودروهای عمومی، به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی توقیف شد

رئیس سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: در سال جاری ۳۱۵ دستگاه از خودروهای عمومی که قوانین را رعایت نکردند توقیف شده‌اند.

شهبازی گفت: در سال جاری به ۸ هزار و ۴۵ نفر از رانندگان حوزه حمل و نقل عمومی که در معرض خطر قرار داشتند در مجموع مبلغ ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات اعطا شده است.

وی سن فرسودگی خودروهای بخش عمومی را ۱۰ سال عنوان کرد و گفت: میانگین سن ناوگان اتوبوسرانی کرمانشاه که به طور کامل برون‌سپاری شده است، ۱۲ سال و میانگین سن ناوگان تاکسیرانی آن ۹.۵ سال است که نشان می‌دهد اکثر اتوبوس‌های ما فرسوده هستند ولی تاکسی‌های ما وضعیت بهتری دارند.

شهبازی ادامه داد: با اهتمام شهردار کرمانشاه و پیگیری‌های وی امیدواریم در سال ۱۴۰۰ بتوانیم دست به نوسازی ناوگان اتوبوسرانی بزنیم.

وی همچنین اضافه کرد: در حوزه ناوگان تاکسیرانی تاکنون ۱۱۵ دستگاه تاکسی نوسازی شده‌اند.

رئیس سازمان حمل و نقل عمومی شهرداری کرمانشاه، حوزه بازرسی این سازمان را پیشانی آن معرفی و اعلام کرد: در گذشته کار بازرسی فقط با چهار خودرو انجام می‌شد و ما توانستیم سه دستگاه تاکسی به این بخش اضافه کنیم و در آینده نزدیک سه دستگاه تاکسی دیگر نیز برای این بخش خریداری خواهیم کرد.

شهبازی گفت: نرخ جدید کرایه‌های درون شهری را به شهردار پیشنهاد می‌دهیم و‌ پس از جلسه وی با مسئولین ذی‌ربط و کارشناسی قیمت‌ها، قیمت‌های جدید برای سال ۱۴۰۰ اعلام می‌شود.

وی در خصوص پرداخت الکترونیکی کرایه‌ها، بیان داشت: در این رابطه از قبل کارهایی انجام شده و چند سرمایه‌گذار در این بخش پیدا کرده‌ایم که ان‌شاءالله در سال جدید این کار در تاکسی‌ها انجام خواهد شد.

بیمه رانندگان تاکسی و رایزنی‌های انجام شده در این خانه خصوص با نمایندگان مجلس، عقد قرارداد با مراکز تعمیرگاهی، آموزشی، رفاهی و درمانی جهت استفاده رانندگان، برخورد با مسافربرهای شخصی و توقیف روزانه ۱۰ تا ۱۲ خودرو، در نظر گرفتن تاکسی‌های گردشگری رایگان و نیز چهار دستگاه تاکسی در میادین خروجی و ورودی شهر کرمانشاه در ایام نوروز برای سرویس‌دهی به مسافران نوروزی، از دیگر موضوعاتی بود که شهبازی به آن‌ها پرداخت.

رشیدی معاونت اتوبوسرانی سازمان حمل و نقل شهرداری کرمانشاه، در بخش دیگری از این نشست خبری با بیان اینکه از سال ۸۷ ناوگان اتوبوسرانی شهر کرمانشاه طی ۱۰ سال خصوصی‌سازی شده است، گفت: در حال حاضر یک دستگاه اتوبوس درون شهری ۴ میلیارد تومان قیمت دارد و با مشارکت شهرداری کرمانشاه و صندوق کارآفرینی امید و سازمان برنامه و بودجه به منظور نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شهر کرمانشاه برای هر دستگاه اتوبوس تا سقف ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است.

وی افزود: تا سال ۹۹، ۴۰۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس نو دریافت کرده‌ایم و ۲۰۰ میلیارد تومان دیگر نیز درخواست کرده‌ایم.

در بخش پایانی این نشست خبری، رئیس سازمان حمل و نقل مسافر شهری  شماره تلفن ‌های ۳۸۲۴۶۵۶۵، ۳۸۲۱۱۹۴۸، سامانه پیامکی ۳۰۰۰۱۸۱۵ و تلفن سه رقمی ۱۳۳ را جهت دریافت پیشنهادات، انتقادات و شکایات مردمی اعلام کرد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه رانندگان حمل و نقل شهرداری شهبازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۰۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر

علیرضا زاکانی شهردار تهران در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر در خصوص قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی گفت: تردد در تهران به صورت ۶۶ درصد استفاده از وسایل شخصی و ۴۴ درصد استفاده از وسایل نقلیه عمومی است و علت آن هم عقب افتادگی تاریخی در نوسازی زیرساخت هاست.

وی با بیان اینکه در کشور هر ظرفیتی داشتیم دنبال کردیم تا خرید‌ها از داخل صورت بگیرد، به طوری که قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس منعقد شد، تصریح کرد: طبق مستندات تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد. ۳۲ ماه پیش روز معرفی بنده به عنوان شهردار هزار و ۸۸۰ اتوبوس تحویل گرفتیم که ۸۸۰ دستگاه آن فعال بود. امروز سه هزار و ۲۰۰ اتوبوس داریم که دو هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در خطوط فعال هستند و تا چند روز آینده به سه هزار و ۴۰۰ دستگاه می‌رسد.

زاکانی با بیان اینکه ۶ هزار ون تهران مربوط به ۱۷ سال قبل بود و ۷۲ هزار تاکسی در تهران نیز وجود داشت که بخش قابل توجهی از آن با فرسودگی روبه رو بودند، اظهار کرد: پیش از سفر به چین برای اجلاس «یک کمربند یک جاده» قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس شامل دو هزار دستگاه دیزلی و هزار دستگاه برقی منعقد شد. پس از حضور در اجلاس پیگیری‌هایی برای انعقاد قرارداد مترو داشتیم.

وی افزود: در سال ۱۳۹۶ قراردادی برای ۶۹۱ دستگاه واگن مطرح شده بود و تا سال گذشته این طرح باقی مانده بود. پیش از سفر ما وزارت کشور در سفری این قرارداد را عملیاتی کرد. پس از ۶ سال عقب افتادگی که مقصر آن دولت قبلی بود، دولت انقلابی و جهادی اقدام کرد.

وی در ادامه یادآور شد: هشت رام قطار مترو به صورت کامل، ۱۰ رام قطعات و مابقی به صورت انتقال تکنولوژی وارد می‌شود. ما در چین با شرکت مربوطه اقدام به مذاکره کردیم و با پشتیبان مالی طرح نیز هماهنگی‌ها را انجام دادیم و قرارداد ۲۴ تا ۲۷ ماهه به ۱۲ تا ۱۴ ماه کاهش یافت و یک سال به نفع ایران شد.

زاکانی همچنین تصریح کرد: سهم اولیه ما دریافت شده بود و به همین دلیل یک سال به نفع ایران تمام شد. با مذاکره با چینی‌ها ۷.۵ میلیون یورو تکنولوژی ساخت بوژی را به ما دادند و مکلف شدند توسعه واگن سازی را برای ما انجام دهند. 

در قراداد چین ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم 

شهردار تهران با بیان اینکه این اقدام یک جهش برای داخل است، یادآور شد: میزان ساخت بوژی را برای کشور جلو انداختیم و ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران تمام شد و فضای جدیدی برای خدمت در کشور فراهم شد. ۶۳۰ دستگاه نیز به ۷۹۱ دستگاه واگن رسید. نمونه کامل یک به یک خردادماه ساخته و در اواخر سال واگن‌ها وارد کشور خواهد شد. ما به دنبال داخلی سازی بهترین قطعات هستیم و به سمت تزئینات نرفته ایم. بنده آمده ام که مردم را خوشحال کنم و با وجود صدا‌هایی که شنیده می‌شود، ما توجهی به آن نداریم و مردم باید بدانند چه اتفاقات بزرگی در کشور رخ می‌دهد.

وی با اعلام اینکه اولین رام داخلی با همکاری مپنا، جهاد دانشگاهی و شرکت واگن سازی به صورت ۸۵ درصد داخلی سازی در حال تکمیل و یک افتخار برای کشور است، خاطرنشان کرد: ما خطوط را راه اندازی کرده ایم. مردم سال‌ها در مترو با زحمت رو به رو بودند، چون کسی به فکر آنها نبود.

ما به ازای ۲۵ سال گذشته در ۳ سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد

زاکانی با بیان اینکه ساخت خط ۸ و ۱۰ سال قبل آغاز شد و خط ۹ هفته آینده آغاز خواهد شد، گفت: تمام خطوط مترو غیر از خطوط ۹ و ۱۰ فعال هستند و یک انقلاب در مترو به عنوان زیرساخت ایجاد خواهد شد. ما به ازای ۲۵ سال قبل در سه تا چهار سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد. اورهال واگن‌ها نیز قابل مقایسه با گذشته نیست.

قیمت‌های طرف چینی ارزان‌تر و کیفیت بالاتر بود

شهردار تهران با اشاره به حضور خود در چین به دعوت شهردار پکن، تصریح کرد: موضوع حمل و نقل، هوشمندسازی، زیست محیطی و پسماند از موضوعات بحث ما در چین بودند. امروز انقلابی در چین در این بخش‌ها صورت گرفته و این مباحث برای آنها دیگر موضوعیت ندارد. ما سعی کردیم هدف‌گذاری مالی در این سفر داشته باشیم. قیمت‌هایی که در ایران به ما داده شده بود با چین قابل مقایسه نبود. قیمت‌های چین ارزان‌تر و کیفیت بالاتر بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • بلیت‌ پاره بده، جایزه بگیر
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • ۱۴۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • اجرای طرح سرکشی از تاکسی‌های شهرکرد
  • شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد افزایش یافت
  • نرخ کرایه تاکسی در مهاباد ۵۰ درصد افزایش یافت
  • نرخ جدید کرایه تاکسی و اتوبوس در کرمانشاه اعلام شد