Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماجرای بازگشایی مشروط پنجره نقل و انتقالاتی تیم‌های لیگ برتری می‌تواند تبعات سنگین بین‌المللی داشته باشد.

خبرگزاری میزان - ماجرای باز و بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی بسیاری از باشگاه‌های لیگ برتری از جمله پرسپولیس در روز‌های اخیر حواشی زیادی در فوتبال کشور به راه انداخته است. موضوعی که ادامه‌دار شدن آن می‌تواند تبعات سنگین بین‌المللی هم برای کل فوتبال ایران به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز‌ها هواداران باشگاه پرسپولیس به شدیدترین شکل ممکن در حال حمله به مدیریت جدید فدراسیون به خاطر بازی نکردن مهدی ترابی مقابل صنعت نفت آبادان هستند. البته باز شدن پنجره به صورت موقت با گرفتن تضمین و تعهد کتبی از هیئت مدیره باشگاه تا حدودی آن‌ها را آرام کرده است.

از سوی دیگر پنجره باشگاه استقلال هم به دلیل بدهی به بودوروف از سوی فیفا بسته شده و هنوز نوبت به بدهی‌های داخلی نرسیده است.

تمام این اتفاقات در شرایطی رُخ داده که حاشیه‌های به وجود آمده اخیر می‌تواند برای کل فوتبال ایران تبعات جدی به همراه داشته باشد. فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و باشگاه‌ها برای صدور مجوز حرفه‌ای اسناد و مدارکی را برای کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کرده‌اند که نشان می‌دهد تمام باشگاه‌ها فاقد بدهی و دارای تراز مالی مثبت هستند. ماجرای نداشتن بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی هم یکی از فاکتور‌های بسیار مهم برای AFC در جهت صدور مجوز حرفه‌ای است.


حالا، اما درگیری‌های حقوقی به وجود آمده برای پرسپولیس و سایر باشگاه‌ها و رسانه‌ای شدن ماجرای بدهی‌ها و بسته شدن پرونده احتمال دارد تبعات حقوقی سنگین برای تمام باشگاه‌های بدهکار داشته باشد. چرا که مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا و رقبای آسیایی نمایندگان ایران قطعاً تمام اتفاقات فوتبال ایران را دنبال می‌کنند و برای ضربه زدن به فوتبال ایران و باشگاه‌های ما از هیچ فرصتی دریغ نمی‌کنند.

 

یک نکته بسیار مهم دیگر را هم نباید فراموش کرد؛ همانطور که در تصویر نامه فوق مشاهده می‌شود، اسفند ماه سال گذشته به خاطر برخی نواقص و تخلفات در صدور مجوز حرفه‌ای، کنفدراسیون فوتبال آسیا فدراسیون فوتبال را مبلغ ۱۲۰ هزار دلار جریمه و تهدید کرده بود در صورت تکرار، تصمیمات دیگری برای فوتبال ایران اتخاد خواهد کرد؛ البته آن جریمه ربطی به پرونده باشگاه‌هایی که درگیر لیگ قهرمانان آسیا بودند نداشت؛ منتهی موارد حقوقی اخیر که درباره آن حرف زده می‌شود می‌تواند این ذهنیت را به وجود بیاورد که تمام باشگاه‌های ایرانی اسناد و اطلاعات غیرواقعی درباره شرایط مالی و بدهی‌های خود به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه داده‌اند.

پس نباید فراموش کرد که باز شدن پرونده‌های حقوقی جدید برای عدم تسویه بدهی‌های قدیمی باشگاه‌های فوتبال ایران و شکایت و اعتراض و مصاحبه‌های تند طلبکاران مختلف می‌تواند بحران بزرگی برای کل فوتبال ایران به وجود بیاورد.

به همین دلیل بود که فدراسیون فوتبال حاضر نشد برای بازی با صنعت نفت آبادان مجوز بازی کردن مهدی ترابی را صادر کند و الان اولویت تمام باشگاه‌های ایرانی برای جلوگیری از خطر باید تسویه حساب با تمام طلبکاران داخلی و خارجی باشد.

هواداران باشگاه‌ها هم یکبار برای همیشه از اجرای درست قوانین و مقررات صرف نظر در درگیری و کری‌های هواداری رنگی حمایت کنند و متوجه این قضیه باشند که فوتبال ایران در شرایط حساسی قرار دارد و در آستانه شروع فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا، باید تکلیف بدهی باشگاه‌ها مشخص شود. در غیراین صورت باید نگران اتفاقاتی که ممکن است رخ بدهد باشیم؛ آنهم درباره تمام باشگاه‌ها و فوتبال ایران.

بیشتر بخوانید:
وکیل شایان مصلح: بدون هیچی رضایتی پنجره پرسپولیس باز شد

انتهای پیام/

برچسب ها: فدراسیون فوتبال مهدی ترابی پرسپولیس استقلال

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لیگ برتری پرسپولیس فدراسیون فوتبال مهدی ترابی پرسپولیس استقلال کنفدراسیون فوتبال آسیا تمام باشگاه ها فوتبال ایران بدهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۰۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟

روزنامه شرق نوشت: معرفی ازبکستان به عنوان میزبان جدید رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی آسیا باعث غافلگیری جدیدی نزد مسئولان ورزش ایران شده است. دلیلش بسیار روشن است؛ پیش از این مقرر شده بود این مسابقات به میزبانی جزیره کیش برگزار شود، ولی این میزبانی از ایران سلب شد و به‌تازگی به کشور ازبکستان سپرده شده است. کمیته مچ‌اندازی فدراسیون بدن‌سازی از مدت‌ها قبل خودش را مهیای این رقابت‌های مهم کرده بود که قرار بود از تاریخ ۳۱ فروردین تا هشتم اردیبهشت در جزیره کیش برگزار شود.

ایران با صرف هزینه درخور تأملی خودش را پذیرای ورزشکاران آسیایی در همه رده‌های سنی کرده بود، ولی ارسال یک نامه از سوی کنفدراسیون آسیایی این رشته همه برنامه‌ها را به هم ریخت. در آن نامه دلیل سلب میزبانی از کیش و سپردن این رقابت‌ها به تاشکند توضیح داده شده بود، ولی جزئیاتی از آن از سوی فدراسیون ایران در ساعات اولیه منتشر نشد. فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام فقط دو، سه روز قبل با صدور بیانیه‌ای از این خبر داد که کنفدراسیون آسیا به دلیل وقوع سیل سنگین در امارات این میزبانی را از ایران گرفته است.

در متن اطلاعیه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام آمده بود: «فدراسیون بدنسازی ایران بر اساس تصمیم مجمع کنفدراسیون مچ‌اندازی آسیا در سال ۲۰۲۳، می‌بایست از تاریخ ۳۱ فروردین تا ۸ اردیبهشت در جزیره کیش از بیست‌ودومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا در تمامی رده‌های سنی میزبانی می‌کرد. با اینکه تمامی امکانات برای برگزاری این رویداد فراهم شده بود و حتی پروازی از سوی فدراسیون ایران جهت سهولت رفت و آمد تیم‌های خارجی از دوبی به کیش و از کیش به دوبی چارتر شده بود، اما در تاریخ ۳۰ فروردین‌ماه کنفدراسیون آسیا در نامه‌ای به فدراسیون ایران از تعویق این میزبانی به دلیل سیل بی‌سابقه در امارات و لغوشدن پرواز‌های کشور‌های مختلف از‌جمله قزاقستان به دوبی خبر داد. در این نامه صراحتا ذکر شده که کنفدراسیون آسیا نیز از این اتفاق ناراحت بوده و میزبانی ایران را به زمان مساعدتری موکول کرده است».

البته حالا با اعلام خبر میزبانی ازبکستان مشخص شده که زمان جدیدی در کار نیست و کیش کلا از چرخه میزبانی این رقابت‌ها کنار رفته است. مورد قابل بحث، ولی دلیلی است که در این میان از سوی فدراسیون بدنسازی اعلام شده است؛ چراکه انتشار یک بیانیه در صفحه فدراسیون مچ‌اندازی آسیا نشان می‌دهد نه سیل دوبی بلکه تنش به‌وجودآمده بین ایران و اسرائیل دلیل لغو این میزبانی عنوان شده است. هرچند همچنان مشخص نیست آیا دو یا چند نامه وجود داشته که فدراسیون سیل دوبی را عنوان کرده است. به هر روی در بیانیه صفحه مچ‌اندازی آسیا به‌صراحت عنوان شده مسئولان تیم‌های شرکت‌کننده از تنش به‌وجودآمده ابراز نگرانی کرده و خواستار تغییر میزبان شده‌اند. به همین دلیل هم میزبانی از کیش گرفته و به تاشکند سپرده شده است.

حالا در پی چنین اقدامی، مسئولان فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام هم روز گذشته با صدور بیانیه‌ای خبر از تحریم مسابقات تاشکند داده‌اند. آن‌ها با اشاره به رفتار غیرحرفه‌ای کنفدراسیون آسیا در مورد گرفتن میزبانی از کیش نوشته‌اند: «بعد از اینکه کنفدراسیون مچ‌اندازی آسیا در تصمیمی یک‌طرفه و مطرح‌کردن بهانه‌های عجیب میزبانی مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ را از جزیره کیش در ایران به تاشکند در ازبکستان منتقل کرد، امروز جلسه کمیته فنی مچ‌اندازی با حضور رئیس و نایب‌رئیس فدراسیون تشکیل شد. بعد از بحث و بررسی درخصوص تصمیم ناعادلانه کنفدراسیون آسیا و سلب میزبانی از ایران، رأی‌گیری در رابطه با اعزام یا عدم اعزام تیم ملی ایران به مسابقات آسیایی ازبکستان به‌صورت مخفی صورت گرفت که در نهایت با رأی اکثریت اعضای کمیته فنی مقرر شد تیم ملی ایران (نایب‌قهرمان سال ۲۰۲۳ آسیا) به نشانه اعتراض در مسابقات آسیایی ازبکستان شرکت نکند. تمامی اعضا تأکید کردند فدراسیون ایران مسابقات آسیایی ازبکستان را تحریم کرده و در نامه‌ای به فدراسیون جهانی اعتراض خود را بابت این اتفاق و دلسردی حدود ۳۰۰ ورزشکار ایرانی که قرار بود در این رویداد شرکت کنند، اعلام کند. مقرر شد فدراسیون و کمیته مچ‌اندازی تمرکز خودشان را روی برگزاری باشکوه مسابقات بین‌المللی مستر‌یونیورس ۲۰۲۴ ایران و حضور حداکثری ورزشکاران داخلی و خارجی و همچنین اعزام تیم پرقدرت به مسابقات جهانی ۲۰۲۴ مولداوی بگذارند. از سوی دیگر فدراسیون بدنسازی جهت دلجویی از ورزشکاران منتخب کمیته فنی جهت شرکت در مسابقات آسیایی، شرایط را برای حضور ورزشکاران در قالب تیم ملی در مسابقات بین‌المللی جام زنده‌یاد یزدان‌راد (مستریونیورس ایران) در خردادماه سال جاری مهیا خواهد کرد».

گرفتن میزبانی از تیم‌های ایران مورد چندان تازه‌ای نیست و پیش از این هم رخ داده است؛ نمونه اخیرش گرفتن میزبانی از تیم ملی تنیس ایران در تقابل با تیم ملی تنیس استونی بود که نتیجه‌اش برگزاری بازی در زمین ثالث و حذف ورزشکاران ایرانی شد. آن زمان رسانه‌های استونی از این نوشته بودند که ورزشکاران‌شان نگران این هستند که با خوردن مهر ایران در ویزایشان با توجه به تحریم‌های اعمال‌شده از سوی آمریکا، در آینده مشکلاتی برای سفر‌های آن‌ها به وجود آید.

پیش از این هم داستان بالارفتن از دیوار سفارت عربستان در تهران باعث شده بود تا ورزشکاران عربستانی از سفر به ایران سر باز بزنند. موضوعی که البته سال گذشته در پی توافق صورت‌گرفته حل‌وفصل شد. اکنون، ولی تنش ایران و اسرائیل ظاهرا بهانه تازه‌ای به کشور‌های خارجی داده تا از سفر به ایران بپرهیزند.

دیگر خبرها

  • در نقد یک محرومیت عجیب؛ می‌توانید از ورود پیرمرد پرحاشیه سپاهانی به استادیوم جلوگیری کنید؟!
  • فدراسیون فوتبال بانوان بقیه تیمها راهم محروم کرد!
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۵ اردیبهشت
  • محرومیت ۱۰ ساله هوادار سپاهان
  • محرومیت ۱۰ ساله برای هوادار س‍پاهان
  • حضور میرشاد ماجدی در جلسه ای اف سی
  • صعود تیم ایرانِ یک به جمع ۸ تیم برتر والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال آسیا
  • امیدهای ژاپن قهرمان جام ملت‌های آسیا شدند
  • تیم فوتبال امیدهای ژاپن قهرمان جام ملت‌های آسیا شد
  • سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟