Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: جریانات و افرادی که آرزوی ورود به عرصه انتخابات دارند باید بیایند ولی صرفا طرح‌ها و برنامه های خود بازگو کنند زیرا مردم در این ۴۰ سال به این آگاهی رسیده‌اند و این افراد با تخریب و برخورد غیرمنصفانه با خدماتی که انجام شده راه به جایی نمی‌برند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، محمدرضا حیدری، امروز (دوشنبه) با اشاره به آغاز فرایند ثبت‌نام متقاضیان شرکت در انتخابات شوراهای شهر از ۲۰ اسفندماه، اظهار کرد: از همه متخصصان، فرهیختگان، صاحبان تجربه و دلسوزان مشهد مقدس و آنها که دل در گرو توسعه متوازن و عدالت محور این شهر دارند دعوت می‌کنم که در این انتخابات ثبت نام کرده و حضور یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدواریم که مراجع استعلام، هیئت‌های نظارت بر انتخابات شوراها با توجه به شرایط حساس کشور و ضرورت انسجام ملی و عرضه جلوه‌ای از اقتدار ملی که سرمایه بزرگی برای امنیت و توسعه کشور است شرایط را برای ورود همه سلایق و جریانات فکری و سیاسی به انتخابات فراهم کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: اینکه تمام جریانات بتوانند نامزدهای خود را به مردم معرفی کنند، از راهبردهای اساسی نظام و فرامین رهبر انقلاب است. این مشارکت حداکثری پیش شرطی دارد که همان انتخابات رقابتی است و چنین اتفاقی به انسجام و کارآمدی نظام کمک می‌کند.

وی با تاکید بر لزوم تبلور اخلاق در عرصه سیاست و در ایام نزدیک به انتخابات، ادامه داد: این روزها می‌بینیم که با اندک بهانه یا مشکلی که پیش می‌آید در یک جای خاص، فرایند تخریب شورا، اعضا شورا و مدیریت شهری در فضای شبکه اجتماعی آغاز می‌شود؛ چرا برخی افراد برخلاف رویه‌های اخلاقی بدون اطلاع و آگاهی، روی چیزی که علم ندارند اصرار می‌کنند؟ آنچه در توان داشتیم در این دوره مدیریت شهری اجرا کردیم و با وجود همه محدودیت‌ها و آسیب‌ها باید بپذیریم که تلاش زیادی در این شهر شده است.

حیدری خاطرنشان کرد: جریانات و افرادی که آرزوی ورود به عرصه انتخابات دارند باید بیایند ولی صرفاً طرح‌ها و برنامه‌های خود بازگو کنند زیرا مردم در این ۴۰ سال به این آگاهی رسیده‌اند و این افراد با تخریب و برخورد غیرمنصفانه با خدماتی که انجام شده راه به جایی نمی‌برند.

وی خطاب به افرادی که دست به تخریب مدیریت شهری می‌زنند، گفت: باید بگویید فردا اگر در این عرصه آمدید با ۳۲ هزار تجاری موقتی که با رأی دیوان عدالت اداری متوقف شده می‌خواهید چه کنید؟ بگویید با شش هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد شهری چه می‌کنید؟ بگویید برای رسیدن به درآمد پایدار شهری چه برنامه‌ای دارید؟ برای رسیدن مشهد به شرایط زیست پذیر شهر مشهد و رسیدن به یک فضای مناسب چه می‌کنید؟

اجرای ۸۰ پروژه شاخص تا پایان دوره پنجم

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه ۸۰ پروژه شاخص شهری در حوزه‌های حمل ونقل، خدمات شهری و عمران در خدمت مردم مشهد قرار گرفته و تا پایان دوره به اتمام می‌رسد، افزود: اجرای پروژه‌های شهری تفاوت جدی با سایر پروژه‌های دیگر دارد زیرا در پروژه‌های شهری با مسائلی مواجهیم که در سایر پروژه‌های دولتی و ساخت مدرسه و بیمارستان متفاوت است؛ هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی، شرایط ترافیکی و موانعی که در اجرای پروژه‌های شهری وجود دارد بسیار زیاد است.

وی با بیان اینکه پروژه‌های شهری هم زمان‌بر است هم هزینه‌بر و با وجود آنکه در بودجه سالانه گنجانده شده، ممکن است اعتبارات آن دستخوش تغییر شود، گفت: به‌طور مثال برآورد هزینه‌ای که برای پروژه اردوگاه معتادان متجاهر حسن آباد که امروز افتتاح می‌شود شده بود، ۱۰ میلیارد تومان بود که احتمالاً هزینه تمام شده آن به ۲۵ میلیارد تومان رسیده باشد.

حیدری خاطرنشان کرد: رشد قیمت‌ها بسیار زیاد بوده، اما با این حال باید بتوانیم مشکلاتی که سبب نازیبایی شهر می‌شود را حل کنیم و در عین حال یقیناً دغدغه‌ها در خصوص اینکه تلاش کنیم و قیمت تمام شده خدمات در سایر بحث‌های شهرداری و پروژه‌ها کاهش یابد بجاست.

تأمین ۵۰ میلیارد تومان منابع مالی

وی ادامه داد: اجرای این پروژه‌ها نیاز به احصای منابع مالی کافی دارد که معاونت اقتصادی و مالی پشتیبانی شهرداری برای ۸۰ پروژه شاخص در این دوره تاکنون حدود ۳۷ هزار میلیارد تومان تأمین مالی کرده که تا پایان سال این رقم به ۴۰ هزار میلیارد تومان و تا پایان دوره پنجم به ۵۰ هزار میلیارد تومان نیز می‌رسد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه این نقطه عطف در یک دوره مدیریت شهری است که بتوان با شرایط اقتصادی موجود این مبلغ را تأمین مالی کرد، گفت: این تلاش شبانه روزی و هدایت با برنامه‌ریزی شورای پنجم و تلاش مدیران و کارشناسان و تعامل هم‌افزایی و مشارکت همه دستگاه‌ها در سطح استان انجام شده است؛ هرچند کاستی‌هایی داریم که در آن تردیدی نیست و باید تلاش کنیم تا پایان دوره با همت و همراهی مدیران شهری این کاستی‌ها برطرف شود.

وی با بیان اینکه امید و اعتمادآفرینی به مردم نجیب و حق شناس یکی از رویکردهای محوری شورای پنجم بوده، اظهار کرد: اقداماتی که در حاشیه شهر شده در پاسخ به مطالبات تاریخی مردم مشهد و ارائه خدمات مناسب به آنان است که این حجم از اقدامات از نظر رقم و تعداد پروژه در حاشیه شهر در دوره‌های مدیریت شهری بی‌نظیر است.

همچنان پیگیر طی مراحل قانونی طرح پیرامون حرم هستیم

حیدری اضافه کرد: در خصوص طرح اطراف حرم مطهر رضوی مواضع شورا شفاف و مشخص است؛ نکاتی را قبلاً گفتیم باز می‌گوئیم که این طرح باید از میسر قانونی خود ایجاد و به شورا می‌آمد اما این مسیر را طی نکرده است که پیگیری‌های قانونی خود را دنبال خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: ما در طرح تفصیلی جنوب غرب زمین‌های بزرگ مقیاس در ارتفاعات جنوب را برای توسعه فضای سبز به عنوان لکه‌های سبز تصویب کردیم و ابعاد طرح کاملاً روشن است بنابراین شهرداری باید تا زمان ابلاغ طرح از صدور هرگونه پروانه و مجوز برای این زمین‌ها پرهیز کند.

حیدری تاکید کرد: فعالیت‌های عمرانی شهر که در قالب پیاده‌روسازی‌ها و احداث تقاطع‌ها در حال انجام است باید سریع‌تر به پایان برسد زیرا با توجه به شرایط ترافیکی آخر سال و افزایش تردد مردم در شهر نباید فضای عمرانی را بیش از این ادامه داد و پروژه دیگری تا بهار ۱۴۰۰ شروع نشود.

کد خبر 479989

منبع: ایمنا

کلیدواژه: محمد رضا حیدری شوراي شهر مشهد رئيس شوراي شهر مشهد طرح نوسازی پیرامون حرم رضوی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا انتخابات شورای شهر 1400 پروژه هاي عمراني اعتبارات عمرانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس شورای اسلامی شهر مشهد پروژه های شهری میلیارد تومان تا پایان دوره مدیریت شهری پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۰۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟

ساختمان‌های بسیاری از مناطق ژاپن برای طولانی‌مدت طراحی نشده‌اند، بلکه عمر مفید ۳۰ ساله دارند و وقتی صاحب خانه از دنیا می‌رود، خانه او برای ساختن خانه جدید تخریب می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، سیاست تخریب و ساخت دوباره ساختمان‌ها برای بسیاری از پروژه‌های توسعه حومه‌شهری ژاپن صدق می‌کند. خسارات و تخریب‌های جنگ جهانی دوم در کشور ژاپن، به شدت این کشور را با مشکل کمبود عرضه مسکن در برابر تقاضا مواجه کرد و دولت این کشور طی دوران پس از پایان جنگ در سال ۱۹۴۵ اقدامات زیادی از جمله ایجاد سازمان‌ها، نهادها و وضع قوانینی در جهت سیاست جدید مسکن انجام داد. یکی از این اقدامات، ساخت مسکن‌های حاشیه‌شهری و ارزان‌قیمت به‌عنوان راه‌حلی اضطراری در این مناطق بود.

به دلیل محدودیت‌های زمانی و مکانی، کیفیت ساخت این ساختمان‌ها ضعیف بود که موجب شد از نظر استاندارهای فعلی ژاپن در سطح پایینی قرار داشته باشند. رشد اقتصادی سریع در دوران پس از جنگ جهانی، ژاپن را به یکی از کشورهای پیشرو در زمینه صنعت تبدیل کرد و این خانه‌های ارزان‌قیمت دیگر پاسخگوی نیاز مسکن‌های با کیفیت نبود.

علاوه بر این، زمین‌لرزه‌های مکرر این جزیره به مرور زمان قوانین را تغییر داد و بر اساس قانون جدید خانه‌های ساخته‌شده دوران پس از جنگ که ساختمان‌های نسل دوم نامیده می‌شدند، باید در سال ۱۹۹۰ تخریب می‌شدند.

بدیهی است که مردم ژاپن برای زندگی در خانه‌های قدیمی که مطابق با مقررات آن زمان ساخته شده‌اند و شرایط آن‌ها نشان‌دهنده پایان عمر مفید آن‌ها است، ارزشی قائل نیستند. این ساختمان‌ها پس از فوت صاحب خانه تخریب می‌شوند و با مسکن‌های با کیفیت و پیرو استاندارد بالاتر جایگزین می‌شوند. اکنون ساختمان‌های ساخته‌شده در زمین‌های این مناطق در سومین تکرار خود هستند. بر اساس استانداردهای جدید خانه‌ها باید تا حد امکان پایدار ساخته شوند و حداقل چندین دهه و در صورت امکان چند قرن دوام داشته باشند.

قوانین ساخت‌وساز در ژاپن

در طول فرایند ساخت‌وساز یک ساختمان، مقدار انرژی تجسم‌یافته و انرژی مورد نیاز برای ساخت، حمل‌ونقل و مدیریت مواد، بسیار زیاد است، به‌طوری‌که فعالیت‌های ساختمانی تقریباً ۳۵ درصد از انتشار جهانی دی‌اکسید کربن را تشکیل می‌دهد. بنابراین خانه‌های ۳۰ ساله دوران پس از جنگ، پایدار نیستند و الزامات شهر پایدار را برآورده نمی‌کنند. بر اساس کتاب «۱۰۱ قانون اساسی برای ساختمان‌ها و شهرهای پایدار» دوام، انعطاف‌پذیری و بهره‌وری انرژی باید سنگ بنای معماری پایدار در نظر گرفته شود. سیاست‌های طراحی شهری فراتر از جنبه‌های معماری هستند و در معادلات بهره‌وری، حمل‌ونقل را نیز در نظر می‌گیرند.

تغییر پارادایم در شهرسازی «حومه» ژاپن

تکنیک تخریب و ساخت زمین‌های حومه‌شهری به دلیل اثرات زیست‌محیطی که در هزینه‌های ساخت‌وساز منعکس می‌شود، در حال تغییر است. همچنین با کاهش جمعیت و افزایش سن، بیشتر مردم حومه‌ها را ترک می‌کنند و در کلان‌شهرها و مراکز شهری ساکن می‌شوند.

آمار نشان می‌دهد که در حال حاضر مردم ژاپن ۱۳ درصد مناطق حومه‌شهری را ترک کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود که این رقم تا سال ۲۰۳۳ به حدود ۳۰ درصد خواهد رسید که معادل ۲۱.۷ میلیون خانه متروکه است. خانه‌های متروکه و زمین‌های بدون صاحب برای کشور مشکل ایجاد می‌کند و موجب می‌شود که تعداد معدودی از مردم که هنوز در این مناطق زندگی می‌کنند، نتوانند با پرداخت مالیات زیرساخت‌های عمومی خود مانند شبکه‌های قطار، بیمارستان‌ها یا جاده‌ها را حفظ کنند. بنابراین طرح «بازسازی، نه تخریب» در شهرها و برنامه‌های توسعه حومه شهرهای بزرگ راه‌اندازی شد که بر اساس آن، خانه‌های بالای ۳۰ سال تخریب نمی‌شوند، مگر این‌که مقررات مربوط به زلزله را نقض کنند.

به این ترتیب بسیاری از جوانان در خانه‌های قدیمی ساکن می‌شوند و در صورت امکان آن‌ها را نوسازی می‌کنند تا هم‌زمان از مزایای ساختمان موجود و ایده‌های بازسازی استفاده کنند. بدیهی است که هزینه بازسازی یک ملک بسیار کمتر از تخریب و ساخت دوباره آن است، جنبه‌ای که امروزه نسل جوان به آن توجه می‌کند و رویه ژاپنی‌ها برای تخریب و ساخت ساختمان‌های جدید مطابق با سیاست‌های پایداری را پایان می‌دهد.

کد خبر 750611

دیگر خبرها

  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • افزایش مشارکت ۷ درصدی مردم مشهد در انتخابات
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟
  • نمایشگاه کتاب تهران پس از ۳۵ دوره به قوام رسیده است
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در دوره دوم انتخابات مشهد و کلات فعال است
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • خسارت بارش‌های شدید به زیر ساخت‌های شهری جنت مکان گتوند