Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، عالی معاون فرهنگی سازمان بسیج سازندگی کشور در مراغه در جلسه مراغه قطب سیب آذربایجان شرقی گفت: مراغه به عنوان یکی از قطب‌های تولید سیب می‌تواند مرکز فرآوری و صنایع تبدیلی این محصول در کشور باشد.

 عالی افزود: ایجاد کارگاه‌های خانگی و کوچک فرآوری سیب بهترین فرصت برای ارزآوری این محصول و افزایش اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: سالانه از کل سیب تولیدی در مراغه ۱۰ درصد به صورت درجه ۳ و زیر درختی می‌تواند به فرآورده‌های این محصول باغی تبدیل و به ارزش افزوده بالا به خارج از کشور صادر شود.

 معاون فرهنگی بسیج سازندگی کشور گفت: ارزآوری یک بشکه پوره سیب چندین برابر بیشتر از نفت و فرآورده‌های نفتی است.

عالی افزود: از کل ۲.۵ میلیون تن سیب تولید شده در کشور ۳۰ درصد قابلیت فرآوری و صادرات با ارزش افزوده بالا دارد.

او گفت: بسیج سازندگی در حال برنامه ریزی برای حمایت و راه اندازی واحد‌های تولید فرآورده‌های سیب در مراغه از طریق ایجاد صندوق‌های حمایتی است.

 موسوی معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز در این جلسه گفت: سالانه در این شهرستان ۳۰۰ هزار تن سیب به ارزش ۳۰ هزار میلیارد تومان تولید می‌شود.

 موسوی افزود: با ایجاد واحد‌های بسته بندی و فرآوری می‌توان این محصول را با ارزش افزوده  بالا به خارج از کشور صادر کرد.

او گفت: به خاطر نبود واحد‌های بسته بندی سیب مراغه به صورت فله‌ای و در بسته‌های ۱۰ کیلوگرمی صادر می‌شود.

 فرماندار مراغه گفت: با هدف حمایت از فرآوری محصولات باغی برنامه ریزی برای ایجاد شهرک صنایع غذایی در مراغه آغاز شده است.

موسوی افزود: شهرستان مراغه با تولید ۴۰۰ هزار تن میوه و ۲۰۰ هزار تن محصول زراعی و دامی قطب تولید محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قطب سیب سازمان بسیج سازندگی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط

علی حسینی می‌گوید: جنگل‌های بلوط لرستان در حکم ذخایر انرژی خاورمیانه و به‌عنوان میراثی گران‌بها نه تنها می‌توانند در کاهش آلاینده‌ها، حفظ آب، تولید اکسیژن و ممانعت از فرسایش و رسوب نقش اساسی ایفا کنند بلکه با مشارکت مردم از طریق تولید فرآورده‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی به دنبال داشته باشد.
کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری روغن مستخرج از میوه درخت بلوط با اهداف دارویی (درمان زخم‌ها، کنترل دیابت، بهبود هضم و گوارش، جلوگیری از آسم، بهبود سلامت قلب، جلوگیری از آلزایمر و ضدعفونی کننده)، صنعتی (در صنایع شامپوسازی و صابون‌سازی) و تغذیه‌ای (اسید اولئیک و اسید لینولئیک) را از جمله فرآورده‌های درخت و میوه بلوط عنوان می‌کند.
به گفته کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری اسانس‌گیری از میوه درخت بلوط برای تولید شیرینی، کیک، دمنوش، پماد و کرم‌های که در سلامت پوست و مو موثر هستند، همچنین تولید عصاره از برگ درخت بلوط به منظور افزایش تولید مرکبات از طریق مبارزه با باکتری گرینینگ جهشی در تولیدات کشور و بهبود وضعیت مردم به ویژه جوامع محلی ایجاد کند.
حسینی معتقد است: حفظ ذخایر ارزشمند جنگل‌های بلوط استان بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.
منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است