Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سردار رضا طلایی‌نیک معاون پارلمانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح امروز در  جریان بازدید از اولین رویداد تا ثریا در محل لانه سابق جاسوسی آمریکا گفت: وزارت دفاع تلاش می‌کند  جای بخش خصوصی را نگیرد بلکه حامی بخش خصوصی باشد و در جایی که بخش خصوصی توان صنعتی دارد اولویت این وزارتخانه استفاده از ظرفیت‌های داخلی بخش خصوصی است در این زمینه بخش عمده‌ای از نیاز صنعتی صنایع دفاع از بخش خصوصی کشور و صنایع داخلی تأمین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پارلمانی وزیر دفاع گفت: همچنین در صنایع هوایی و صنایع خودروسازی از یکسو با کمک‌های فناورانه و تأمین خلاء‌های موجود در صنعت خودروسازی که با خروج برخی شرکت‌های خارجی ایجاد شده بود را رفع می‌کنیم و از سوی دیگر کمک‌های مؤثر صنعت دفاعی کشور به صنعت خودروسازی انجام می‌شود.

طلایی‌نیک گفت: ما از دانش فنی موجود در صنایع دفاعی در صنعت هوایی برای کمک به ساخت هواپیماهای غیرنظامی استفاده بهینه می‌کنیم و در دو سال اخیر مجلس و دولت توجه بیشتری به صنایع خودروسازی و هوایی انجام داده و طرح‌های مناسبی در حال پیگیری است.

وی گفت: آنچه مهم است استفاده از ظرفیت کشور اعم از دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان از نخبگان و مخترعان و مبتکران صنعت کشور است و این نخبگان را در صنایع دفاعی کشور در یک منظومه منسجم به کار می‌گیریم و اخیراً در دولت پیشنهاد تشکیل ستاد و قرارگاه حمایت و هم‌افزایی صنایع دفاعی و صنایع خصوصی را ارائه کردیم که در مرحله تصویب قرار دارد.

طلایی‌نیک همچنین گفت:‌ از دستاوردهای ارزشمند انقلاب در 40 سال گذشته رشد علمی کشور و افزایش ظرفیت علمی و تحقیقاتی در کشور است که به صورت جهشی ارتقاء یافته است اما متأسفانه بین ظرفیت علمی و فناوری کشور و ظرفیت رشد اقتصادی یک شکافی وجود دارد که اوضاع اقتصادی متناسب با توان علمی کشور و توان صنعتی افزایش نیافته است.

وی گفت:‌ در نمایشگاه رویداد تا ثریا که به اهتمام بسیج دانشجویی و مجموعه بسیج راه‌اندازی شده فرصت ارزشمندی برای استفاده از توانمندی علمی و فناوری و استعدادهای شرکت‌های دانش‌بنیان و جوانان این کشور در قالب تشکل‌های علمی و دانش‌بنیان فراهم شده است و این امکان وجود دارد که شکاف بین جایگاه علمی و اقتصادی کشور را کمتر کنیم.

وی گفت: کشور ما در صنایع دفاعی توانسته به جایگاه مناسبی برسد و امکان استفاده از ظرفیت‌ها و پیشرفت‌های صنایع دفاعی در صنایع غیرنظامی هم وجود دارد و باید متناسب با هدف‌گذاری رشد جمعیت کشور قابلیت علمی و فناوری را هم افزایش دهیم.

به گفته طلایی‌نیک در این نمایشگاه که با هزینه اندکی انجام شده می‌توان ارتباط بین فعالان  عرصه علمی فناوری با صنایع و سازمان‌ها را برقرار کرد و از ظرفیت متقابل صنعت و مجموعه‌های دفاعی می‌توان استفاده کرد. دولت و مجلس هم در قوانین و سیاست‌های حمایتی خود پیوند بین صنعت و صنایع دفاعی را باید مدنظر قرار دهد.

وی در پایان گفت: بخش خصوصی به عنوان الگوی جهاد علمی و اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیت بسیج می‌تواند در این عرصه الگو قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت دفاع وزیر دفاع بخش خصوصی صنایع استفاده از ظرفیت صنایع دفاعی صنایع دفاع طلایی نیک بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس درصدد راه اندازی گنبد آهنین

فرو ریختن هیمنه رژیم صهیونیستی در پی عملیات موفقیت‌آمیز «وعده صادق» ایران با هدف پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق، مقام‌های انگلیس را در سایه ضعف جدی ارتش این کشور، به فکر تقویت قوای نظامی و راه‌اندازی گنبد آهنین انداخته است.

به گزارش ایرنا، تونی رادکین رئیس ستاد مشترک ارتش انگلیس در گفت‌ وگو با شبکه رادیویی ال‌بی‌سی عنوان کرد که مذاکرات درباره راه‌اندازی گنبد آهنین در این کشور به طور پویا جریان دارد. او با بیان اینکه وضعیت انگلیس به‌ عنوان عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) با رژیم صهیونیستی متفاوت است، اما تصریح کرد که این کشور در آینده به گنبد آهنین نیاز خواهد داشت.

این مقام نظامی انگلیس گفت که لندن به همراه متحدان اروپایی خود سرگرم بررسی ابتکارات مختلف برای دفاع از خود در برابر تهدید فزاینده بین‌المللی است.

پیشتر مارک فرانسوا و جیمز هیپی معاونان سابق وزارت دفاع انگلیس هم گفته بودند که این کشور به سامانه دفاعی مشابه رژیم صهیونیستی نیاز دارد. البته کارشناسان می‌گویند که راه‌اندازی گنبد آهنین در انگلیس، به دلیل بزرگتر بودن مساحت این کشور نسبت به سرزمین‌های اشغالی، پیچیده‌تر و گران‌تر خواهد بود.

به هر روی واقعیت این است که حمله پهپادی و موشکی ایران علیه رژیم صهیونیستی مقام‌های غربی را شگفت زده و محاسبات آن ها را برهم زده است. هفته پیش یک فرمانده پیشین نیروی دریایی انگلیس اعتراف کرد که اگر ایران به این کشور حمله کرده بود، انگلیس قادر به دفاع از خود نبود.

پنی موردانت معاون پارلمانی نخست وزیر و وزیر دفاع پیشین انگلیس هم در یادداشتی برای نشریه دیلی میل نوشت که عملیات نظامی ایران، جهان را تحت تاثیر قرار داده است. وی با بیان اینکه انگلیس مانند سایر کشورهای اروپایی توان نظامی خود را تقویت نکرده است، بر لزوم افزایش بودجه دفاعی این کشور تاکید کرد.

نخست وزیر انگلیس روز چهارشنبه به بهانه افزایش تهدیدهای بین‌المللی و ادعای تبدیل شدن جهان به مکانی خطرناک‌تر از پایان جنگ سرد، اعلام کرد که ۷۵ میلیارد پوند به بودجه دفاعی این کشور اضافه خواهد کرد.

وی گفت: «در دنیایی که از پایان جنگ سرد خطرناک‌تر است، ما نمی‌توانیم از وضع موجود راضی باشیم. در حالی که دشمنان ما صف‌آرایی می کنند، ما هم باید برای دفاع از کشور، منافع و ارزش‌هایمان بیشتر تلاش کنیم و به همین دلیل است که من امروز بزرگترین افزایش بودجه دفاع ملی را اعلام می کنم.»

ریشی سوناک افزود: «ما مخارج دفاعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۲.۵ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش خواهیم داد. این طرح ۷۵ میلیارد پوند دیگر به بودجه دفاع کشور اضافه خواهد کرد و جایگاه ما را به عنوان بزرگترین قدرت دفاعی در اروپا تضمین می‌کند.»

البته این ادعاها و موضع‌گیری‌ها در حالی مطرح می‌شود که ارتش انگلیس بر اساس گزارش‌ها از ضعف جدی نیروی انسانی و تسلیحاتی رنج می‌برد. ریچارد کمپ فرمانده بازنشسته ارتش این کشور چندی پیش اعتراف کرد:‌ ارتش از زمان جنگ جهانی دوم، به اندازه امروز ضعیف نبوده است. ما فاقد موشک‌های بالستیک هستیم، کمبود سامانه دفاعی در برابر موشک‌های بالستیک داریم و تقریباً در هر قابلیت رزمی که فکرش را بکنید، کمبود داریم.

یافته‌های شبکه اسکای نیوز هم نشان می‌دهد که اگر جنگ شود مهمات نیروهای مسلح انگلیس در عرض چند روز تمام می‌شود؛ این کشور توانایی دفاع از آسمان خود را در برابر حملات موشکی و پهپادی که اوکراین در حال تحمل آن است، ندارد و پنج تا ۱۰ سال طول می‌کشد تا ارتش بتواند یک لشکر جنگی متشکل از ۲۵ تا ۳۰ هزار سرباز را با پشتیبانی تانک، توپخانه و بالگرد به میدان بیاورد.

همچنین روزنامه تایمز چاپ لندن هم در گزارشی نوشته است که ارتش این کشور برای جنگیدن، بسیار کوچک است و به‌ عنوان یک نیروی نظامی در سطح بالا، از سوی ایالات متحده محسوب نمی‌شود. مقام‌های نظامی انگلیس بر همین اساس نگرانند که اگر این کشور مورد حمله قرار گیرد، فاقد توان لازم برای دفاع از خود خواهد بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وزیران دفاع ایران و قزاقستان دیدار کردند
  • وزرای دفاع ایران و قزاقستان دیدار و گفتگو کردند
  • تاکید پاکستان بر توقف جنگ غزه و حل مساله فلسطین در اجلاس سازمان شانگهای
  • انگلیس درصدد راه اندازی گنبد آهنین
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • سفر وزیر دفاع به قزاقستان
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست