Web Analytics Made Easy - Statcounter

خشونت خانگی علیه زنان در کشورهای اروپایی به مرز هشدار رسیده است. خبرگزاری میزان – هشتم مارس در حالی از سوی سازمات ملل روز جهانی زن نام گرفته که در کشور‌های غربی زنان با چالش‌ها و انواع خشونت‌ها مواجه هستند.   به گزارش «یورو نیوز»، نظرسنجی جدید انجام شده در جامعه آماری ۳۵ هزار نفری در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا، نشان می‌دهد که زنان بیش از مردان مورد آزار و اذیت جنسی قرار می‌گیرند و درصد بالایی از زنان برای جلوگیری از خطرات روزمره، ناچار به تغییر رفتار خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  براساس این بررسی، ۸۳ درصد زنان در اروپا ۱۶ تا ۳۹ سال به منظور جلوگیری از خشونت و آزار و اذیت، اقدام به محدود کردن آزادی‌های فردی خود می‌کنند.   حدود ۳۹ درصد زنان در این گروه سنی نیز اعلام کردند که از ترس مداوم از آزار و اذیت، رقتار خود را تغییر می‌دهند و ۴۱ درصد آنان از ترس آزار و اذیت از تنها ماندن با افراد آشنا خودداری می‌کنند.   ضمن اینکه در یک سال قبل از انجام این نظرسنجی، از هر ۴ زن یک نفر قربانی آزار و اذیت شده است.   این بررسی نشان می‌دهد که اگرچه مردان در اروپا بیشتر از زنان قربانی خشونت جسمی می‌شوند، زنان از خشونت گسترده جنسی رنج می‌برند.   نتیجه این بررسی نیز نشان می‎دهد که زنان در اروپا عمدتا توسط اعضای خانواده قربانی خشونت می‌شوند و کمتر از مردان گزارش می‌دهند.   بررسی‌ها نشان می‌دهد که شیوع بیماری کرونا و محدودیت‌های متعاقب آن سبب افزایش تماس‌های تلفنی مربوط به خشونت خانگی در اتحادیه اروپا شده است.   فرانسه و آلمان در صدر کشور‌هایی قرار دارند که گزارش در مورد خشونت خانگی در آنها به بحرانی جدی تبدیل شده است.   نکته  قابل توجه در این مورد، رکورداری رومانیایی‌ها در گزارش خشونت خانگی است که در اماکن مختلف مانند خیابان ها، ... مشاهده می‌کنند.   در عین حال، از هر ۳ زن قربانی در اروپا خشونت بیش از ۲ نفر گزارشی به پلیس ارائه نکرده اند.   دلیل اصلی این امر، این است که قربانیان خشونت خانگی عمدتا با عامل این خشونت زندگی می‌کنند.  بیشتر بخوانید: افزایش خشونت خانگی در دوره قرنطینه در انگلیس  افزایش خشونت علیه زنان در آمریکا در میانه همه گیری کرونا تنها ۰.۳ درصد قربانیان خشونت در اروپا اعلام کردند که آخرین خشونتی را که تجربه کرده اند، به پلیس گزارش کردند.   بررسی نشان می‌دهد که تاثیر روانی خشونت برای زنان اغلب دشوار‌تر از مردان است و زنان پس از بروز خشونت نسبت به مردان بیشتر دچار اضطراب، افسردگی، اضطراب پس از حادثه، اختلال خواب و از دست رفتن اعتماد به نفس می‌شوند.   این گزارش تاکید می‌کند که مکان وقوع خشونت نیز تاثیر مهمی در عواقب قابل توجه دارد.   ضمن اینکه افراد فقیرتر و بیکار نرخ بالاتری از خشونت را تجربه می‌کنند.   اقلیت‌های قومی نیز در دسته آسیب پذیرترین افراد در مقابل خشونت هستند.   همچنین خشونت اقتصادی علیه زنان در فرانسه نیز موضوعی است که سازمان‌های غیردولتی حقوق زنان در مورد آن هشدار داده اند.   براساس بررسی انجام شده در مورد این نوع خشونت، ۲۳ درصد از زنان قربانی خشونت خانگی می‌گویند که هدف خشونت اقتصادی و بدرفتاری مالی قرار گرفته اند.   خشونت اقتصادی یکی از ۶ نوع خشونت خانگی شامل کلامی، روانی، جسمی، جنسی، اقتصادی و اداری است؛ به همین دلیل تنها مکان وقوع آن، خانواده است و بیش از یک زن از هر ۵ زن فرانسوی شاهد خشونت اقتصادی بوده اند.   با وجود نبود آمار دقیق در این مورد، بررسی در سال ۲۰۱۹ نشان داد که این روند در حال رشد است و بیش از یک زن از هر ۵ زن فرانسوی خشونت اقتصادی را تجربه کرده اند.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل خشونت خانگی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خشونت خانگی حوادث بین الملل خشونت خانگی خشونت اقتصادی نشان می دهد علیه زنان خشونت خانگی آزار و اذیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد

بین الملل تابناک: با گذشت 206 روز از حملات غیرانسانی اسرائیل به نوار غزه و کشتار هولناک تعداد زیادی از مردم غزه، اعتراضات دانشجویی در سراسر آمریکا از چند روز پیش آغاز شد و همچنان ادامه دارد.  از زمان شروع اعتراض ها به جنگ اسرائیل در غزه با عنوان «جنبش همبستگی با غزه» از دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا و سرایت آن به سایر دانشگاههای آمریکا بر اساس گزارش رویترز، حدود ۵۵۰ نفر دستگیر شده اند.

 

بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم

روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی از «بزرگترین واکنش پلیس به فعالیت در محوطه دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر» در مقابل اعتراض دانشجویان به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تعداد دستگیرشدگان را بیش از ۹۰۰ نفر طی ۱۰ روز اخیر اعلام کرد.

 سرکوب تظاهرکنندگان در دانشگاه کلمبیا در نیویورک موجی از فعالیت را در دانشگاه‌های سراسر آمریکا به راه انداخت که براساس آخرین گزارش‌ها بیش از ۹۰۰ بازداشتی داشته است.

در سرتاسر ایالات متحده، رهبران دانشگاه‌ها تلاش کرده‌ - و تا حد زیادی شکست خورده‌اند - تا تظاهرات‌ها را سرکوب کنند، تظاهرات‌هایی که اغلب شاهد مداخله خشونت‌آمیز پلیس بوده‌اند، با ویدئوهایی که از ایالت‌های مختلف منتشر شده و نشان می‌دهد که صدها دانشجو - و حتی اعضای هیئت علمی - به زور دستگیر شده‌اند. معترضان خواستار عفو دانشجویان و اعضای هیأت علمی که به دلیل اعتراض تنبیه یا اخراج شده‌اند، هستند.

تعداد بازدید : 3 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

افسران پلیس و مدیران دانشگاه‌ها در روزهای اخیر با معترضان طرفدار فلسطین در تعداد فزاینده‌ای از دانشگاه‌های سراسر کشور درگیر شده‌اند و دانشجویان را بازداشت کرده، اردوگاه‌ها را برچیده و دانشجویان را به عواقب تحصیلی تهدید کرده‌اند.

موج تازه‌ای از فعالیت‌های دانشجویی علیه جنگ غزه با دستگیری حداقل ۱۰۸ معترض در دانشگاه کلمبیا در ۱۸ آوریل، پس از حضور مدیران در مقابل کنگره و قول سرکوب آن آغاز شد. از آن زمان، مداخلات پلیس در چندین دانشگاه، از جمله در برخی از بزرگترین شهرهای آمریکا، منجر به دستگیری بیش از ۹۰۰ نفر شده است.

خواسته اصلی بسیاری از معترضان این است که دانشگاه‌ها سرمایه خود را از شرکت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی که می‌گویند از جنگ غزه سود می‌برند، بیرون بکشند.

دانشگاه ایالتی پورتلند اعلام کرد دریافت هدایا و کمک‌های مالی از شرکت بوئینگ - که با رژیم صهیونیستی ارتباط دارد - را تا زمانی که کالج بحث در مورد اخلاقیات را برگزار کند، متوقف خواهد کرد. رئیس دانشگاه در تصمیم خود برای توقف کمک‌های مالی به خواست دانشجویان و اساتید اشاره کرد.

کاخ سفید: نمی‌خواهیم کسی آسیب ببیند

با وجود برخوردهای خشن پلیس با دانشجویان و معترضان، کاخ سفید مدعی است که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا به حق تظاهرکنندگان برای شنیدن صدایشان - به صورت مسالمت‌آمیز - احترام می‌گذارد. ما نمی‌خواهیم شاهد صدمه دیدن کسی در این روند باشیم.»

جان کربی، مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید به ای‌بی‌سی نیوز گفت: برخی از اعتراضات با سرکوب پلیس مواجه می‌شوند. رئیس‌جمهور می‌داند که احساسات بسیار شدیدی در مورد جنگ در غزه وجود دارد. او این را درک می‌کند، به آن احترام می‌گذارد و همانطور که بارها گفته است، ما مطمئناً به حق اعتراض مسالمت آمیز احترام می‌گذاریم. مردم باید این توانایی را داشته باشند که نظرات خود را بیان کرده و برای به اشتراک گذاشتن دیدگاه‌های خود به صورت عمومی مجاز باشند، اما همه اینها باید صلح‌آمیز باشد.

هشدار دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی

دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی هشدار داد که محیط دانشگاه را ترک کرده و از سیاست‌های آن پیروی کنند وگرنه با خطر تعلیق مواجه خوهند شد.

در نامه‌ای در این باره که به دست الجزیره رسیده آمده است که استقرار غیرقانونی و ایجاد اختلال در محیط دانشگاه باعث رقم خوردن شرایطی ناخوشایند برای اعضا شده است.

در این نامه آمده است: ما از اتخاذ چنین اقداماتی ناراحت هستیم اما باید نظم را در محیط دانشگاه برقرار کنیم تا تمامی دانشجویان بتوانند کارشان را در این ترم انجام داده و برای امتحانات درس بخوانند.

مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد

 ۲۱ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در نامه ای به هیات امنای دانشگاه کلمبیای نیویورک که مرکز جنبش «همبستگی با مردم غزه» است خواستار انحلال اردوگاه حامی فلسطین در محوطه دانشگاه یا کناره گیری هیات امنای این دانشگاه شدند.

 این ۲۱ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در نامه ای به هیات امنای دانشگاه کلمبیای نیویورک نوشتند: «زمان آن است که دانشگاه قاطعانه عمل کند، اردوگاه را منحل کند و امنیت و ایمنی همه دانشجویان خود را تضمین کند.»

در این نامه که توسط جاش گاتهیمر و دن گلدمن رهبری می‌شود، ادعا شده است که معترضان حامی فلسطین "تمایلی به امضای یک توافق منطقی برای پایان تحصن" ندارند. آنها می گویند این اتفاق باید رخ دهد تا کلمبیا شامل متمم ششم قانون حقوق مدنی آمریکا شود.

در این نامه آمده است: زمان مذاکره به پایان رسیده است. اکنون زمان اقدام است. در نهایت وظیفه هیات امنا است که عمل کند. اگر هر یک از متولیان مایل به انجام این کار نیستند، باید استعفا دهند تا با افرادی جایگزین شوند که به تعهدات قانونی دانشگاه تحت عنوان متمم ششم پایبند هستند."

این تلاش ها فشار سیاسی بیشتری را بر مقامات کلمبیا وارد می کند. پیش از این برخی از جمهوری برجسته خواهان کناره گیری مینوچه نعمت شفیق، رئیس کلمبیا شدند.

بر اساس گزارش ها، مقامات کلمبیا از اظهار نظر مستقیم در مورد این نامه خودداری کردند. با این حال، شفیق روز دوشنبه بیانیه ای صادر کرد و متعهد شد که با وجود ناآرامی ها در محوطه دانشگاه، مراسم آغاز به کار برگزار کند.

دیگر خبرها

  • واکنش گزارشگر سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • واکنش سازمان ملل به خشونت پلیس آمریکا علیه معترضان حامی فلسطین
  • ذوب‌آهن به‌دنبال سومین برد خانگی مقابل نساجی
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • شمس آذر ۲ - ۱ پیکان/ شاگردان دقیقی به رده هفتم صعود کردند
  • کاریکاتور/ خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان معترض؛ وقتی آزادی بیان می‌میرد
  • خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند
  • خشونت با دانشجویان ذات اصلی آمریکا را نشان داد
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین