Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ادامه گفتگوهای آنلاین و مجازی شهردار اصفهان با سفرای ایران در کشورهای مختلف، شهردار اصفهان و سفیر ایران در ایتالیا، به صورت آنلاین پیرامون زمینه های مشترک همکاری بین اصفهان و شهرهای ایتالیا به خصوص فلورانس به عنوان خواهرخوانده اصفهان تبادل نظر کردند.

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، قدرت اله نوروزی در گفت و گوی آنلاین با سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا با اشاره به اینکه در شهر اصفهان توسعه مسیرهای دوچرخه سواری در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: یکی از طرح های دیگر مدیریت شهری راه اندازی خطوط ترامواست که امیدواریم با توجه به تجربه برخی کشورهای اروپایی در زمینه تراموا، در این خصوص به شهر اصفهان مشورت ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   

وی با اشاره به اجرای طرح شهروند دیپلمات از سوی شهرداری اصفهان گفت: در نظر داریم با اجرای این طرح، هر اصفهانی خارج از کشور برای بهبود کیفیت زندگی و سطح خدمات به مردم تجربیات خود را به مدیریت شهری اصفهان انتقال دهد.

شهردار اصفهان با بیان اینکه در شهر اصفهان پروژه های مترو، حلقه چهارم ترافیکی و سالن اجلاس سران در حال اجراست که یک شهر جهانی به آن نیاز دارد، افزود: با فعالان صنعت گردشگری، سرمایه گذاران و ... آماده گفت وگو برای واگذاری بهره برداری سالن اجلاس سران هستیم تا محلی برای برگزاری اجلاس های بین المللی باشد.

وی به ابراز علاقه شهردار فلورانس شهر خواهرخوانده اصفهان برای سفر به اصفهان اشاره و تصریح کرد: اصفهان و فلورانس سنخیت های زیادی با هم دارند.  

شهردار اصفهان به طرح شهروند دیپلمات و فعال کردن ظرفیت های خارج از کشور در این طرح اشاره و اظهار کرد: با رایزنی های صورت گرفته، ایرانیان ساکن در اسپانیا برای مشارکت در اجرای این طرح با سفارت ایران در اسپانیا تماس ها و مراجعاتی داشتند که امیدواریم از این پتانسیل در سفارت ایتالیا هم استفاده شود.    

*زمینه همکاری اقتصادی میان اصفهان و "توسکانی" ایتالیا فراهم است

در ادامه این گفت و گو، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا با اشاره به اینکه یکی از دستورکارهای ما استفاده از ظرفیت دیپلماسی شهری است، اظهار کرد: پیمان خواهرخواندگی اصفهان و فلورانس به بیش از 22 سال قبل بازمیگردد که به همین دلیل انتظار می رود روابط دو شهر، تقویت شود.    

حمید بیات ادامه داد: فلورانس و اصفهان به عنوان دو شهر برجسته ظرفیت های زیادی برای توسعه روابط دو کشور ایران و ایتالیا دارند؛ اصفهان به عنوان قطب گردشگری و صنعت در ایران شناخته می شود و جزو استان هایی است که در محل توسعه و توجه قرار گرفته است.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا بیان کرد: شهر فلورانس و استان توسکانی هم با همین ویژگی ها دارای پتانسیل گردشگری، صنعتی و خدمات و قطب مد است.  

وی ادامه داد: فلورانس در حوزه گردشگری دارای مراکز هنری و فرهنگی، ابنیه تاریخی، کلیسا، پل های تاریخی، آثاری همچون مجسمه میکل آنژ و دارای یکی از بزرگترین گالری های هنری جهان است که در سال های اخیر میزبان بسیاری از جشنواره های هنری و فرهنگی بوده است.   

بیات افزود: در بعد صنعتی صنایع مختلفی در شهر فلورانس وجود دارد که از آن جمله می توان به چرم، دباغی، شیشه سازی، صنایع دستی، شیمیایی و متالورژی اشاره کرد.  

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا افزود: شهردار فلورانس درآمد سرانه حاصل از گردشگری را 15 درصد عنوان کرد و خواستار برقراری روابط اقتصادی در حوزه مکانیک و تجهیزات مرتبط بین شهرهای اصفهان و فلورانس است که باید چارچوب مناسب برای این نوع همکاری ها ایجاد شود.   

وی ادامه داد: سفارت جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا آمادگی دارد تا هر کمکی در راستای استفاده از توان دو شهر برای تقویت خواهرخواندگی ارائه دهد.    

بیات با اشاره به حمایت سفارت ایتالیا برای اطلاع رسانی در خصوص طرح شهروند دیپلمات گفت: همه ایرانیان اصفهان را شهر خود می دانند و تمایل دارند در کنار همشهریان اصفهانی شما به این شهر توجه کنند.

وی افزود: یکی از قطب های مهم در ایتالیا دانشگاه هاست که دانشگاه هنر فلورانس با هفت قرن قدمت می تواند زمینه تبادل دانشجو بین ایتالیا و ایران به شمار آید چراکه اغلب ایرانی های محصل در این دانشگاه در رشته های هنری تحصیل می کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان ایتالیا روابط بین الملل شهردار اصفهان کرونا کرونا در اصفهان سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا شهردار اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد

حمید محمد بن سالم در حاشیه برگزاری اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا(ACD) در اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درخصوص تأثیر این اجلاس بر بهبود روابط تجاری ایران و کشورهای عضو، اظهار داشت: همواره زمانی‌که کنفرانس‌هایی به این شکل برگزار می‌شوند که ۳۵ کشور که تحت یک چتر دنبال چالش‌ها، ایده‌های جدید و حل مشکلات و دنبال تجارت بیشتر کشورها باشند، می‌توانند هر مسأله‌ای را روی میز بگذارند و حل و فصل کنند، رو به جلو پیش بروند و این بسیار مهم است.

وی ادامه داد: مجمع گفتگوی همکاری آسیا مانند یک تشکل و گروه بوده و توسعه روابط در این تشکل خیلی راحت‌تر است تا اینکه بخواهیم با کسی خارج از این تشکل مذاکره کنیم.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات با اشاره به اینکه در این سفر از اتاق بازرگانی اصفهان و مکان‌های تاریخی این شهر بازدید کردم، افزود: اصفهان شهر بسیار زیبایی است که هم برای گردشگری و هم بازرگانی و تجارت ظرفیت بسیار بالایی دارد.

محمد بن سالم ادامه داد: با صاحبان کسب و کارهای زیادی در این شهر زیبا صحبت کردیم و تنوع زیاد و ظرفیت‌های بالایی در اصفهان وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به صنایع فولاد، کشاورزی و داروسازی و … اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: ابزارهای متنوعی نیز بین اصفهان و امارات وجود دارد که می‌توان استفاده کرد تا این دو کشور تجارت بیشتری داشته باشند؛ برای مثال اصفهان و امارات پروازهای مستقیم و ارتباطات خوبی دارند.

دبیرکل اتاق بازرگانی امارات تصریح کرد: بی تردید در آینده با ملاقات‌ها و گفتگوهای بیشتر می‌توانیم قدرت و ابتکار عمل بیشتری برای کمک به یکدیگر و تجارت بهتر داشته باشیم.

به گزارش مهر، اصفهان طی روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD بود.

این اجلاس شب گذشته با حضور نمایندگان بیش از ۲۰ کشور عضو با تصویب معاهده اصفهان به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6091975

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: عملیات وعده صادق موجب همبستگی ایرانیان داخل و خارج شد
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند.
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • خبر جدید معاون رئیسی برای ایرانیان مقیم خارج از کشور
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود