Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسامی، گفت: یکی از نیازهای مهم جامعه حل مشکلات و گره‌گشایی از گرفتاری‌های مردم و خصوصاً جوانان است که در این راستا مراکز مشاوره تخصصی حوزه‌های علمیه راه‌اندازی شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  دیار آفتاب؛ حجت‌الاسلام فاضل حسامی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در آیین افتتاح اولین مرکز مشاوره حوزه‌های علمیه در استان مرکزی گفت: حوزه‌های علمیه در طول ۴۲ سال گذشته انقلاب اسلامی نقش بسیار اثرگذار خود را در مقاطع مختلف را به‌خوبی نشان دادند و این نقش اثرگذار همواره در ابعاد مختلف ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسامی اظهار کرد: ارتقای سطح سلامت جسمی، روانی، معرفتی و فرهنگی در جامعه یکی از اهداف مهم فعالیت‌های حوزه علمیه است که با توجه به نیازهای روز جامعه این هدف باید روز به روز تقویت شود و از روش‌های نوین نیز استفاده شود.

وی ادامه داد: یکی از نیازهای مهم جامعه حل مشکلات و گره‌گشایی از گرفتاری‌های مردم و خصوصاً جوانان است که در این راستا مراکز مشاوره تخصصی حوزه‌های علمیه راه‌اندازی شده‌اند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی بیان کرد: توانمندسازی جامعه طلاب و اقشار مختلف مردم در زمینه مسائل شخصی و خانوادگی از اهداف مهم اولین مرکز مشاوره حوزه‌های علمیه در استان مرکزی است.

حسامی افزود: امروز در ضرورت شکل‌گیری مرکز مشاوره برای جوانان و مردم هیچ‌کسی تردید ندارد اما ورود حوزه‌های علمیه با رویکردی دینی و مذهبی برای ارائه مشاوره قطعاً آثار و برکات بسیار فراوانی به همراه خواهد داشت.

وی یادآور شد: محوریت کار مشاوره در مرکز مشاوره حوزه دینی و معرفتی است که در این راستا اساتید و کارشناسان برجسته حوزه‌های علمیه قم به‌کارگیری شده اند و سعی داریم روزانه یک کارشناس در مرکز حضور داشته باشد و خدمات ارائه کند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی اضافه کرد: همچنین برای تربیت مشاوران تخصصی در جامعه روحانیت استان یک دوره کاملاً پیشرفته و تخصصی از مدت‌ها قبل شروع‌شده که امروز بیش از ۲۵ نفر از طلبه با سطح مقدماتی خود را به اتمام رسانده‌اند و وارد سطح متوسط شده‌اند که بعد از آن دوره های عالی را خواهند گذراند.

وی با اشاره به اینکه اصل کار مرکز مشاوره بر پیگیری است بیان کرد: اگر مشکل برطرف نشور وارد فاز درمان خواهند شد که در این راستا از اساتید طلبه‌ای که دوره‌های عالی روانشناسی را طی کرده‌اند استفاده خواهیم کرد.

حسامی یادآور شد: ایجاد مراکز مشاوره تخصصی در حوزه های علمیه یک ایده نو و محوری است که بیش از یکسال اقدامات زیرساختی برای تشکیل این مرکز کار انجام شده و امیدواریم این مرکز به عنوان الگویی برای سایر شهرستان ها قرار گیرد تا بتوانیم در سراسر استان این اقدام را گسترش دهیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی خاطرنشان کرد: استفاده از همه ظرفیت های موجود در حوزه های علمیه و تعامل و هم افزایی با دستگاه های متولی برای ارائه خدمات بهتر در مراکز یک ضرورت مهم است که باید مورد توجه باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مراکز مشاوره تخصصی حوزه های علمیه مرکز مشاوره شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ رئیس اداره حقوقی و امور نمایندگان کمیته امداد البرز گفت: در سال گذشته ۱۲۰ وکیل نیکوکار خدمات قضایی، معاضدت و مشاوره حقوقی رایگان به بیش از ۳۰۰۰ مددجوی البرزی ارائه کردند.   طاهره شهبازی از راه‌اندازی میز خدمت حقوقی در این نهاد خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ وکلای نیکوکار در دفاتر و مراکز کمیته امداد امام خمینی (ره) استان حضور یافتند و به ۴۵۰ مددجوی مورد حمایت البرزی خدمات مشاوره حقوقی ارائه کردند.   او با اشاره به اینکه مشاوره‌های حقوقی و خانواده نقش بسزایی در پیشگیری از وقوع مشکلات و ایجاد نابسامانی‌های اجتماعی در جامعه دارد، افزود: توسعه ارائه خدمات قضایی و آموزشی رایگان به مددجویان کمیته امداد (ره) جز برنامه‌های این نهاد است که می‌تواند نقش بسیار مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و پرونده‌های قضایی داشته باشد.   شهبازی با قدردانی از وکلای دادگستری البرز، مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه استان به لحاظ تعامل و همکاری خوب با این مجموعه، گفت: کانون وکلا و مرکز مشاوران قوه قضاییه نقش مهمی در حل مشکلات حقوقی مددجویان کمیته امداد (ره) دارند چرا که بسیاری از مددجویان توان پرداخت حق وکالت را ندارند.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای