Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از ایکنا، مقام معظم رهبری هر ساله و در مراسم دیدار با جامعه مداحان و ستایشگران کشور، که در سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار می‌شود، بیانات و رهنمودهایی را بیان می‌کنند. در این مراسم، که بیش از ۳۰ سال از برگزاری آن می‌گذرد، علاوه بر مولودی‌خوانی و ذکر فضائل و مناقب حضرت زهرای مرضیه(س) از سوی مداحان و شاعران آئینی، رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز مطالباتی را از جامعه مداحان که از اقشار فرهنگی و اجتماعی تأثیرگذار کشور هستند، مطرح می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ایشان در دیدار اخیر خود با جامعه مداحان کشور با تأکید بر ارج‌گذاری به جایگاه زنان خانه‌دار و نقش ویژه آنان در خانواده، به موضوع ازدواج به‌هنگام و فرزندآوری اشاره کردند و افزودند: این دو موضوع از نیازهای حیاتی امروز و فردای کشور است که مداحان باید به‌ عنوان یک رسانه بزرگ برای ترویج آن نقش‌آفرینی کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش دیگری از سخنانشان مداحی را پدیده‌ای ویژه و منحصر‌به‌فرد خواندند و با اشاره به ترکیب این هنر از شعر، نغمه‌پردازی، رساندن سخن به اعماق جان مخاطبان با صدای خوش و همچنین برخورداری از عناصر اندیشه، عاطفه، اطلاعات معارفی، تاریخی و آگاهی‌های اجتماعی و جهانی، فرمودند: موضوع کار مداح از عالی‌ترین موضوعات یعنی ستایشگری اهل‌بیت و وظیفه او گسترش دادن الگوی زیست نبوی، علوی و فاطمی و ترویج اندیشه‌ها و درس‌های آن بزرگواران است.

ایشان با توصیه مداحان به جدی گرفتن این وظیفه مهم، تأکید کردند: هیئت باید به شکل هیئت باقی بماند. بنابراین قالب و شکل مداحی را حفظ کنید و نگذارید با استفاده از ابزارهای خارج از قالب مداحی، هیئت‌ها به محیط‌های دیگر تبدیل شوند.

رهبر انقلاب اسلامی مداحان و شعرا را به استفاده از مطالب متقن، محکم و متین سفارش کردند و با انتقاد از مخدوش شدن ادب اسلامی در برخی محیط‌های رسانه‌ای و فضای مجازی، در توصیه مهم و پایانی خود به مداحان و همه تریبون‌داران و رسانه‌ها بر «حفظ ادب اسلامی در سخن گفتن» تأکید و بیان کردند: بدگویی و بدزبانی در جامعه باید جمع شود و ادب اسلامی گسترش یابد. درباره پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری از سوی جامعه مداحی کشور به ویژه خانه مداحان، که در این باره وظیفه و مسئولیت اصلی را برعهده دارد، به گفت‌وگو با محسن طاهری، مدیرعامل خانه مداحان، پرداختیم که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید.

خانه مداحان مطالبات مقام معظم رهبری از جامعه مداحان را چگونه پیگیری می‌کند؟

سخنان مقام معظم رهبری به ویژه در دیدار اخیرشان چند بخش داشت. بخشی درباره ارزش حضرت صدیقه طاهره(س)، خانواده، فرزندآوری و ... بود و بخشی در مورد ادب در مداحی بود که ایشان تأکید فراوانی بر آن داشتند. شاید نظرشان این بود که فضای مجازی به یک‌سری مسائل آلوده شده است که اقشار مختلف گرفتار آن شده‌اند. متأسفانه تهمت‌ها و دروغ‌های بسیاری در فضای مجازی وجود دارد و ممکن است که در مورد مسائل مختلف اجتماعی همچون انتخابات بیشتر شود. رهبر معظم انقلاب اسلامی نکات حساسی را مشاهده و گوشزد می‌کنند و جامعه مداحی می‌تواند به عنوان جامعه‌ای اثرگذار به آنها بپردازد و در برابر بسیاری از چالش‌ها بایستند. خانه مداحان نیز با تمام توان سعی خواهد کرد که مطالبات ایشان از جامعه مداحان را پیگیری کند.
http://www.taghribnews.ir/images/docs/files/000495/nf00495786-1.mp4
خانه مداحان چه برنامه‌هایی برای بهره‌گیری از ظرفیت مداحان پیشکسوت و تربیت نسل جوان دارد؟

یکی از برنامه‌های خانه مداحان، که آن را با همکاری بنیاد دعبل پیگیری می‌کند، ملاقات با پیشکسوتان است. دیدار، گفت‌‌وگو و درک محضرشان، که بسیاری از آن‌ها صاحب نفس‌اند، بسیار تأثیرگذار خواهد بود و انسان می‌تواند نکته‌های فراوانی را از آنان فراگیرد. این کار از سال ۸۸ انجام می‌شود و بنده در دو دوره توفیق مدیرعاملی آن را برعهده داشتم. در حال حاضر این کار با توجه به شیوع کرونا بسیار اهمیت دارد، زیرا باعث شده است که مجالس مداحی رنگ و بوی گذشته را نداشته باشد. این امر سبب دلجویی از مداحان می‌شود و امکان شنیدن و فراگیری از تجربیاتشان را فراهم می‌کند و باعث چاره‌جویی در مورد زندگی آن‌ها می‌شود، زیرا از لحاظ مادی مشکلاتی دارند.

برنامه‌های مداحی در زمان شیوع کرونا چگونه دنبال می‌شود؟

به دلیل شیوع کرونا، بسیاری از برنامه‌های مداحی کمرنگ شده است یا برگزار نمی‌شود. البته همه ما مطیع مقام عظمای ولایتیم و دستورالعمل ایشان نصب‌العین همه ماست. ایشان فرمودند که آنچه ستاد ملی کرونا اعلام می‌کند، حرف اول و آخر ماست و باید آن را اجرا کنیم. بدون شک دل ولایتمداران با بیانات رهبر معظم انقلاب است. متأسفانه گاه تصمیم‌گیران به این موضوع به صورت یک بام و دو هوا نگاه می‌کنند، زیرا با وجود کرونا، بسیاری از کنسرت‌ها برگزار شده یا بازارها در اقصی‌نقاط کشور بسیار شلوغ‌اند. حال چرا فقط برنامه‌های مداحی کمرنگ شود یا برگزار نشود؟ پس نباید اثرگذاری مداحان را نادیده بگیریم. متأسفانه برخی مسئولان کم‌لطفی می‌کنند و ما نباید اجازه دهیم که کشور به این سمت و سو برود و خدای ناکرده منشأ اختلاف شویم.

خانه مداحان برای بهره‌گیری از فضای مجازی، که مقام معظم رهبری بر آن تأکید کردند، چه برنامه‌هایی دارد؟

طی دو سه ماه اخیر، که مدیریت جدید خانه مداحان مستقر شده، اقدامات بسیار خوبی برای استفاده از فیبر نوری انجام و عملیات حفاری آن آغاز شده است و به زودی به اتمام می‌رسد. همچنین برای فضای مجازی تولیدات بسیار ارزشمندی داشته‌ایم و در آینده نیز خواهیم داشت و به دنبال ایجاد تشکیلاتی برای اطلاع‌رسانی به موقع از اخبار خانه مداحان در فضای مجازی هستیم که به زودی نهایی خواهد شد. برنامه رونمایی از تولیدات خانه مداحان در فضای مجازی هم به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.
http://www.taghribnews.ir/images/docs/files/000495/nf00495786-1.mp4
درباره خرفه‌‌زدایی از سخنان برخی مداحان ناآگاه در مراسم مختلف چه برنامه‌هایی دارید؟ برنامه‌ مداحان باید براساس تفکر، تعقل، پژوهش و کاوش در معارف اهل بیت(ع) باشد. سیره اهل بیت(ع) و روایات مختلفی وجود دارد و اگر بخواهیم بدون تحقیق حرفی بزنیم و حرفمان پشتوانه قرآنی و روایی نداشته باشد و براساس بیانات رهبر معظم و مراجع عظام تقلید نباشد، خیلی زود مشخص می‌شود.

برنامه خانه مداحان برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه مداحان جوان و آشنایی آنان با سبک‌های مداحی چیست؟

تاکنون خانه مداحان کارگاه‌های آموزشی بسیار خوبی را برگزار کرده است و در حال حاضر کلاس‌های آموزشی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود. آموزش جوانان دل‌باخته اهل بیت(ع)، که برای ورود به مداحی شور زیادی دارند و جزء استعدادهای نوظهورند، در دستور کار خانه مداحان قرار دارد و کلاس‌های فراوانی برایشان برگزار می‌شود. نسل جوان باید از مطالبات مقام معظم رهبری آگاه باشد، یعنی همچنانکه به جوانان مداحی آموزش داده می‌شود باید بدانند که مطالبات رهبر معظم در حوزه مداحی چیست و چگونه باید محقق شود.

مداحان در جلوگیری از گرایش جوانان به عرفان‌های نوظهور و مخالف با عقاید اسلامی چه نقشی دارند؟

مداحان اهل بیت(ع) باید اطلاعات خود را، که برگرفته از منابع دینی است، افزایش دهند. منابع فراوان و متقنی وجود دارد و انسان می‌تواند در مورد یک موضوع سال‌ها سخن بگوید و اشعار مستدلی را بخواند. مداحان باید به موضوعات مختلف به ویژه عرفان ناب اسلامی، که برگرفته از منابع اهل بیت(ع) است، مسلط باشند تا بتوانند با قدرت استدلال خود جوانان و نوجوانان را به سمت عرفان ناب هدایت کنند. اگر چنین اتفاقی رخ دهد، دیگر کسی به سمت عرفان‌های نوظهور نخواهد رفت. ما عرفانی را می‌شناسیم که براساس منابع اهل بیت(ع) است و انسان را به خدا متصل می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: مقام معظم رهبری جامعه مداحان خانه مداحان فضای مجازی رهبر معظم اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست

حجت الاسلام پناهیان در نشست هم اندیشی سالیانه ۷۰۰ هیئت رزمندگان اسلام ضمن معرفی دو شاخصه مهم هیئت از نگاه رهبر انقلاب گفت: کسی حق ندارد هیئت خود را با جمعیت، رسانه ای بودن یا نبودن و ... بسنجد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بیست و هشتمین نشست هم‌اندیشی سالیانه و سراسری 700 هیأت رزمندگان اسلام در سراسر کشور از صبح امروز در مشهد مقدس آغاز شد. در این نشست علما و مسئولان مربوطه به تبیین سیاست‌ها و برنامه‌های هیأت رزمندگان اسلام در سال 1403 پرداختند.

در روز آغازین این همایش، حجت الاسلام راشد یزدی با موضوع «اخلاق در هیئت» صحبت کرد. او گفت: در این جلسه میخواهم دو جمله مهم اخلاقی بیان کنم که درس بزرگی برای همه ما خواهد بود، اما قبل از بیان این دو مورد، باید مقدمه ای را بگویم.

اهدای قرآن ویژه فلسطین به هیئت آستان قدس رضوی در مالزی

حجت الاسلام راشد یزدی بیان کرد: فلاسفه بحثی در مقوله حرکت دارند و معتقدند حرکت بر دو نوع است: «حرکت قطعیه» و «حرکت توسطیه». حرکت قطعیه بدین معناست که همه شما از نقاط مختلف ایران به سمت مشهد مقدس حرکت کردید تا در این همایش حضور داشته باشید. در نقطه مقابل، حرکت توسطیه در درون حرکت قطعیه قرار دارد و به معنای آن «هدف و نیتی» است که شما برایش در اینجا گردهم آمدید. دقت داشته باشید همه اعمال عبادی از این دو حرکت برخورداراند. برای مثال، در حین نماز، قامت می بندیم و وارد نماز می شویم و اعمال آن را انجام می دهیم. همه این کارها، حرکت قطعیه نام دارد اما حرکت توسطیه، آن است که نماز را برای چه کسی و به چه دلیلی خواندید؟ اگر نماز را برای خدا خواندید، حرکت توسطیه شما، پاک خواهد بود اما اگر غیر از این باشد، ناپاک است.

اگر مُهر اخلاص بر هیئت زده شود، عمل ما پسندیده خواهد بود

وی اضافه کرد: فراموش نکنید که خداوند متعال برای ارزیابی اعمال ما به حرکت توسطیه نگاه می کند. در روایتی از پیامبر اسلام آمده است: خدا به طول، عرض و حجم عمل نگاه نمی کند، بلکه به «عمق» عمل نظر می کند. همچنین در روایت دیگری از افرادی یاد می شود که حج خود را برای غیر خداوند انجام دادند و بنابراین هیچ خیری برایشان نوشته نشده است. درس مهمی که از این دو روایت برای امروز ما دریافت می شود این است که اگر مُهر اخلاص پروردگار بر اعمال، روضه و هیئت داری ما زده شد، عمل ما پسندیده خواهد بود و در بازار ملکوت عرضه خواهد شد. خریدار این عمل هم خود خداوند است اما اگر مُهر اخلاص بر اعمال ما زده نشود، هیچ ارزشی ندارد. بنابراین شرط کافی برای پذیرش اعمال «اخلاص» است. برای مثال، در آیه ای از قرآن می خوانیم: «من عمل صالحا او ذکر او انثی و هو مومن ...»

او در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اکنون در جمع شما اهالی هیئت رزمندگان قرار داریم و باید این سوال را از خود بپرسیم که مدال «رزمندگان» را برای خدا زدیم یا غیر خدا؟ اگر کسانی را به سوی هیئت دعوت می کنیم باید در راستای جلب نظر الهی باشد نه غیر از آن. حضرت موسی به خداوند گفت: خدایا می خواهم سوالی ازت بپرسم؛ سوال بسیار حساسی است اما پرسشگر آن نیز حضرت موسی کلیم الله است که از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است. حضرت پرسید: خدایا، اگر تو خدایی داشتی، برای جلب نظر او چگونه عبادتش می کردی؟ چه میزان نماز می خواندی و روزه می گرفتی؟ پروردگار متعال جواب داد: «اگر من خدایی داشتم، برای جلب نظر او به بندگانش خدمت می کردم.»

وی در پایان گفت: امیدوارم هیئت رزمندگان همانطور که با اخلاص شروع کرده، با همین اخلاص ادامه بدهد و فرزندان شما جایتان را بگیرند.

در بخش دیگری از نخستین روز همایش هیات رزمندگان اسلام، سیدمحمدرضا آل داود با موضوع «سواد رسانه ای و جنگ شناختی» صحبت کرد. او گفت: رهبر معظم انقلاب در 6 فروردین ماه سال 1403 سخنان بسیار مهمی را در جمع شاعران بیان کردند که 2-3 هفته بعد همه ما اهمیت آن را درک کردیم. ایشان فرمودند: «در دنیای امروز، چالش ها و درگیری ها، چالش های رسانه ای است و بیش از آنکه ابزارهای جنگی در عقب راندن دشمن تاثیر بگذارند، رسانه ها موثراند. جنگ، جنگ رسانه ای است و هر کس رسانه قوی تری داشته باشد در اهدافش موفق تر خواهد بود.» دقت داشته باشید که رهبر معظم انقلاب درباره جنگ شناختی صحبت کردند.

وی با اشاره به یک سند افشا شده از آمریکایی ها درخصوص جنگ شناختی گفت: سال ها قبل سندی از آمریکایی ها به دست آمد که عنوان اصلی آن چنین بود: «آمریکایی ها چگونه می توانند ذهن ها و قلب ها را در جهان اسلام تسخیر کنند؟» در سال 2004 یکی از محققین آمریکایی متوجه شد که ما در قلب مان 40 هزار نورون عصبی داریم و یکی از راه اصلی تسخیر قلب ها، «هک ادراکی» است. موضوع هک ادراکی بسیار گسترده است اما یکی از شیوه های آن استفاده از فضای مجازی و تاثیرگذاری با استفاده از آن است. سند دیگری هم از آمریکایی ها به دست آمده است که می گوید: «در جنگ شناختی و ادراکی هر چه قدر بیشتر اطلاعات جمع آوری کنیم، تاثیر بیشتری بر اذهان خواهیم داشت.»

نیاز به تشکیل یک سپاه سایبری در فضای مجازی داریم

این کارشناس رسانه با تاکید بر اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به تشکیل یک سپاه سایبری در فضای مجازی داریم، گفت: در درون این سپاه سایبری باید نیروهای دغدغه مند و مردمی بسیجی داشته باشیم تا بتوانند فعالیت دشمنان در فضای مجازی را خنثی کنند. در عملیات وعده صادق دیدید که ایران تبدیل به تنها کشوری شد که به 4 کشور مهم هسته ای دنیا، حمله موشکی موفق انجام داد، اما آیا در فضای مجازی و بازنشر اطلاعات و اخبار نیز به همین اندازه موفق بودیم؟ جالب است بدانید حجم تولید محتوا در روزهای قبل از عملیات مذبوحانه اسرائیلی ها به اصفهان، 8 برابر تولید محتوای آنان بعد از عملیات وعده صادق است. این موضوع بسیار قابل تامل است. به نظر می رسد در حوزه جنگ شناختی ضعف هایی داریم که باید پوشش داده شود.

4 فعالیت مهم دشمن در فضای مجازی و جنگ شناختی

وی تاکید کرد: فراموش نکنید که دشمن در حوزه جنگ شناختی چند کار بسیار مهم انجام می دهد که یکی از آنها تضعیف روحیه است. بارها شده که از من می پرسند ما در فضای مجازی چه باید بکنیم؟ پاسخ می دهم که باید به گونه ای مجهز شویم که در بمباران اطلاعاتی در فضای مجازی دچار تضعیف روحیه نشویم. یکی از بخش های مهم جهاد تبیین، ارتقای سواد رسانه ای جامعه است. جامعه ما نباید درگیر یک خبر تقطیع شده بشود و روحیه خود را ببازد.

آل داود بیان داشت: کار دیگری که دشمن در حوزه جنگ شناختی انجام می دهد بی ثبات سازی است. یکی از مصادیق بی ثبات سازی، تغییر سبک زندگی زنان و مردان ما با استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی است. در این شرایط، اگر می خواهیم در این زمینه ورود پیدا کنیم و با جنگ شناختی دشمن مقابله کنیم باید سراغ افسران جنگ نرم برویم. افسر کسی است که شجاعانه هیمنه دشمن را میشکند. فضای مجازی هیئت باید تبیین گر باشد و به مقابله با دشمن در فضای مجازی بپردازد. بحران سازی دیگر کاری است که دشمن با استفاده از فضای مجازی به آن دامن می زند و از آن بهره می گیرد. فعالیت چهارم دشمن نیز عادی سازی است که نمونه آن را در موضوع حجاب می بینید.

وی در پایان گفت: امروز سنگین ترین جنگ نرم تاریخ علیه ما جریان دارد و آنهم اغوای توده های عوام توسط خواص اغوا شده است. خواص چگونه اغوا می شوند؟ دشمن آنها را حرام خور و تبدیل به حیوان جلاد و بی رحم میکند. چه کسی باید این خواص را به مسیر درست بازگرداند؟ بدون شک، هیئت؛ نباید شبکه اجتماعی هیئت به شبکه اجتماعی اینستاگرام ببازد. عمر شبکه اجتماعی هیئت، مسجد، راهیان نور و اربیعن بسیار طولانی تر از فناوری های غربی است و حتما بر آنها مقابله خواهد کرد.

حجت الاسلام احمد پناهیان با موضوع «بایدها و نبایدهای هیئت» صحبت کرد.

او در مقدمه سخنان خود با اشاره به اهمیت زیارت امام رضا علیه السلام گفت: امام معصوم و امت هر دو حقی بر گردن هم دارند؛ امام رضا می فرمایند اگر شما حقی که ما گردن شما داریم را ادا کردید، سپس نوبت به ما می رسد که حق شما را ادا کنیم. بنابراین در وهله اول، شیعیان باید حق امام را ادا کنند.

هیئت، مهم ترین بخش های قدرت نرم جمهوری اسلامی

وی با اشاره به «بایدها و نبایدهای هیئت» گفت: موضوع صحبت امروز من بایدها و نبایدهای هیئت است و می خواهم یکی از بایدهای هیئت را از بیان رهبر معظم انقلاب به شما بگویم. دستور مقام معظم رهبری در دیدار ایشان با جمعی از مداحان در میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها بسیار روشن است. ایشان می فرمایند: هیئت از مهم ترین بخش های قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران است. در این قدرت نرم، دو شاخصه مهم وجود دارد؛ یکی، توانایی برانگیختن و حرکت آفریدن است.

پناهیان تاکید کرد: زمانی هیئت قدرت نرم به شمار می رود که برانگیزنده باشد و در جامعه حرکت ایجاد کند. یک هیئت می تواند برنامه ای برگزار کند که هیچ تاثیری در شرایط معنوی، اخلاقی و شرعی جامعه خود نداشته باشد. دقت داشته باشید اگر هیئتی مراسمی را برگزار کرد و نتوانست موج آفرینی کند، رسالت خود را به درستی انجام نداده است.

حجت الاسلام احمد پناهیان با اشاره به قدرت نرم هیئت در طول تاریخ انقلاب اسلامی گفت: البته هیات های ما از قدرت خوبی برخوردار بودند که نمونه آن را در خرداد 1342، سال های 1356 و 1357 میبینیم. هیئت ها بودند که موج پیروزی انقلاب اسلامی را به وجود آوردند. فراموش نکنید که هیچ مجموعه ای به اندازه هیئت چنین قدرتی را ندارد. هیئتی ها به معارف اهل بیت مجهز هستند و همین موضوع قدرت برانگیزنده بسیار بزرگی است. برای برانگیختن، اولین گام گفتمان سازی است. فضای مجازی هم باید در اختیار این گفتمان سازی قرار گیرد.

او با اشاره به شاخصه دوم هیئت که می تواند قدرت نرم آن را تثبیت کند، گفت: شاخصه دوم هیئت که نباید از آن غافل شد، هدف زنی دقیق است. معظم له در همان دیدار به صورت مفصل درباره ماجرای موشک ها صحبت کردند و تاکید داشتند همانطور که موشک های ما نقطه زنی می کند، هیئت های ما نیز باید نقطه زنی کند. هیئت های ما باید بدانند که در روزگار امروز دقیقا به چه موضوعاتی باید بپردازند؟ محرم امسال باید به صورت دقیق بدانیم که درباره چه موضوعاتی صحبت کنیم تا نقطه زن باشیم؟ از منبری بخواهیم درباره چه موضوعی صحبت کند؟ مداح درباره چه موضوعی بخواهد؟ اینکه بگوییم آقا بیا و هر چه دلت خواست بخوان، بسیار اشتباه است.

مسیر ارزیابی هیئت مشخص است

پناهیان در پایان گفت: از الان به بعد، مسیر ارزیابی هیئت مشخص است. شاخص ها معلوم است و باید براساس همین شاخصه ها هیئت ها را ارزیابی کرد. از این به بعد کسی حق ندارد هیئت خود را با جمعیت، رسانه ای بودن یا نبودن و ... بسنجد. هیئتی موفق است که پویایی ایجاد کند و تاثیرگذار باشد. دوستان، هیئت را جدی بگیرید. هیئت، قدرت نرم امام زمان است و امیدوارم با هدایت خود ایشان عالم را برای حکومت جهانی حضرت مهیا کنیم.

براساس این گزارش، در نخستین روز از برگزاری همایش هیات رزمندگان اسلام، کارگروه های تخصصی با موضوعات مختلف مرتبط با هیئت تشکیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱+۵ موضوع مهمی که باید هدف «جهاد تبیین» قرار گیرد
  • مسئولان عالی کشور نگاه ویژه به بوشهر داشته باشند
  • تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • پخش زنده دعای ندبه و کمیل خارج از ایران ادامه خواهد داشت
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • نگاه ویژه رهبر انقلاب به فرهنگ کار
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • خواسته‌های خانواده‌های شهدای تنگستان با جدیت دنبال می‌شود
  • مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران : تحریم ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد