Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو از از تحقق وعده آبرسانی پایدار به ۱۷۰۰ روستا در کشور خبر داد و گفت: از فردا ۴۰۰ روستا در کشور با جمعیتی بالغ بر ۲۲۰ هزار نفر تحت پوشش آبرسانی پایدار قرار می‌گیرند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  به نقل از ایرنا، رضا اردکانیان عصر دوشنبه در هفتمین همایش مدیریت جهادی کشور که در مجلس قدیم برگزار شد، گفت: اگر بخواهیم مجموعه اعضای مدیران جهادی کشور را یکجا جمع کنیم باید خط مرزی را دور نقشه ایران بکشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی که سنگین‌ترین هجمه دشمن برعلیه کشور هست و در جنگ شرایط اقتصادی، آنچه ملت ایران به رهبری رهبر فرزانه و تلاش همه خدمتگزاران انجام دادند، کار جهادگونه بود.

وزیر نیرو افزود: دنیایی که از شر افرادی همچون ترامپ و دار و دسته آن خلاصی یافت یک بدهی بزرگ به ملت ایران بابت این پایداری و صبوری دارد.

اردکانیان تصریح کرد: در این عرصه طبیعتاً در سال ۹۹ که به نام سال جهش تولید مزین است نقش زیرساخت‌ها ممتاز است.

وی خاطرنشان کرد: صنعت آب و برق در این عرصه از امتیاز برخوردارند که علاوه بر پاسخگویی به نیاز‌های روزمره مردم و نقشی که در تامین آسایش و امنیت خاطر مردم دارند بایستی فراهم کننده زمینه تولید و جهش تولید در همه بخش‌ها باشند.

وزیر نیرو گفت: خوشبختانه با تلاش منظم و برنامه‌ریزی شده امسال دستاورد‌های بزرگی در این عرصه نصیب فعالین صنعت آب و برق شد و کشور ما سرافرازانه نه تنها پاسخگوی نیاز‌های جمعیت فعلی بلکه جمعیتی بیش از این خواهد بود و شرایط مناسبی فراهم است که برای توسعه و عمران منطقه بتوانیم سهم و نقش شایسته‌ای داشته باشیم.

اردکانیان اضافه کرد: زیرساخت‌هایی که در صنعت برق امروز فراهم است ارتباط ما را با همه کشور‌های همسایه برقرار کرده و ما قادر هستیم با کشور‌های همسایه تبادل انرژی داشته باشیم و پهنه وسیع کشور و نعمت خداداد انرژی‌های تجدیدپذیر، اعم از خورشیدی و باد و ظرفیت‌های وسیع که در این عرصه است ما را جزو کشور‌های پیشرفته و پیشتاز قرار خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: ما با پشت‌گرمی و لطف کریمانه رهبر معظم انقلاب از نیمه سال گذشته تا به امروز و ان‌شاءالله تا پایان سال و آخرین ساعات فعالیت دولت دوازدهم این توفیق را خواهیم داشت که به همه برنامه‌های پیش‌بینی شده در جهت تولید و عرضه انرژی و همچنین آب سالم و پایدار عمل کنیم.

از فردا ۳۲۰ هزار نفر از روستاییان از آب پایدار بهره‌مند می‌شوند

وزیر نیرو اظهار کرد: امسال یکی از هدفگذاری‌های ما آبرسانی پایدار به ۱۷۰۰ روستای کشور بود که با برنامه‌ای که فردا در هفت استان اجرا خواهد شد و ۴۰۰ روستای ما با جمعیتی بیش از ۲۲۰ هزار هم وطن روستایی به این شبکه متصل خواهند شد بدین ترتیب همه وعده ما از ۱۷۰۰ روستا محقق خواهد شد.

اردکانیان با اشاره به آبگیری و بهره برداری از ۱۳ سد مخزنی بزرگ در کشور گفت: تصفیه‌خانه‌های آب و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب که از شاخصه‌های مهم ارتقای بهداشت عمومی و همچنین تامین آب برای مصارف خاص هست یکی بعد از دیگری مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در این عرصه‌ها شاخص‌های بهره‌مندی در ایران از شاخص‌های جهانی به مراتب بالاتر است، اظهار کرد: بنده ده سال مسئول برنامه آب آژانس‌های سازمان ملل متحد بودم، همه کشور‌های دنیا به ویژه کشور‌های ثروتمند و به تعبیری توسعه یافته همت کرده بودند که ظرف ۱۰ سال جمعیت فاقد دسترسی و آب سالم پایدار و سالم دنیا را از ابتدای این دهه که یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون نفر بود به ۶۰۰ میلیون نفر و جمعیت فاقد دسترسی به شبکه‌های جمع آوری فاضلاب و بهداشتی را از ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر به یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون نفر کاهش دهند که در پایان با مجموعه فعالیت‌ها و برنامه‌هایی که اجرا شد و همه هم به ظاهر از اجرای آن راضی بودند، براساس گزارشی که داده شد شاخص بهره مندی جمعیت روستایی به آب سالم و پایدار به ۵۳ درصد رسید.

وزیر نیرو اضافه کرد: این در حالی است که این شاخص امروز در کشور ما ۸۲ درصد است و یا در زمینه آب سالم و پایدار در شهر‌ها به ۸۵ درصد رسیده است و این شاخص در کشور ما بیش از ۹۵ درصد است و در زمینه برق هم به همین شکل است.

وی گفت: اصلی‌ترین سرمایه ما برای این دستاورد‌ها و این توفیق‌ها که آب و برق یکی از مثال‌های آن هستند بر پایه گرانترین ثروت یعنی منابع انسانی به دست‌آمده است.

صفر تا صد تولید به مردم واگذار شود

محسن رفیق‌دوست سخنران دیگر این همایش گفت: مردم انقلاب کردند و عده‌ای که خود را مالک مردم می‌دانستند بیرون کردند بنابراین باید کاری می‌کردیم تا مردم را بر سرنوشت خود حاکم کنیم؛ زیرا مشکلات فعلی به دلیل دولتی بودن تولید است در حالی که اگر تولید را به مردم واگذار می‌کردیم شاهد مشکلات اقتصادی نبودیم.

وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس، سیستم‌های کشنده و فلج کننده اقتصاد را نظام بانکی کشور عنوان کرد و افزود: دولت باید صفر تا صد کار‌های تولیدی را به مردم واگذار کند. به عنوان مثال به جای ساخت پالایشگاه‌های نفت که چند میلیون بشکه نفت تولید می‌کند می‌توانیم پالایشگاه‌های کوچک با تعداد بیشتر با محوریت مردم بسازیم. برچسب ها: وزیر نیرو ، اردکانیان ، آبرسانی ، 400 روستا ، همایش مدیریت جهادی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: وزیر نیرو اردکانیان آبرسانی 400 روستا همایش مدیریت جهادی آبرسانی پایدار میلیون نفر وزیر نیرو آب سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۴۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، محمد رنجکش معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران در همایش  روز شوراهای روستاها در حسینیه روستای " کریکلا" بخش مرکزی سوادکوه با بیان اینکه "هدف ما ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم روستا‌ها است."، اظهار داشت: خرداد 1375 اولین قانون شوراها تصویب شد و وظیفه خطیری به‌عهده شوراها قرار گرفت.

رنجکش داشتن برنامه برای شوراهای روستا را مهم برشمرد و گفت: اگر برنامه و بودجه نباشد از دهیار کاری برنمی‌آید و در برخی نقاط شوراها در زمان تعیین‌شده برنامه و بودجه ارائه نمی‌دهند، شوراها باید به‌صورت تخصصی ورود کنند و نظر بدهند و باتوجه به نیاز مردم روستا موضوعات را بررسی کنند.

معاون امور روستایی و شوراهای استانداری مازندران نظارت بر عملکرد دهیار را از وظایف  مهم شوراهای روستا برشمرد و تصریح کرد: شوراها به‌عنوان سیاست‌گذار یک روستا به‌عنوان ناظر بر عملکرد دهیار اقدام کنند نه اینکه در امور دهیاری دخالت داشته باشند، شورای روستا باید حداقل هر سه ماه از دهیار گزارش عملکرد بخواهد.

رنجکش یکی از مشکلات در مازندران را ساخت‌وساز غیر مجاز دانست و ناظر نبودن شوراها بر عملکرد دهیار را یکی از دلایل آن برشمرد و ابراز کرد: غالباً نبود نظارت شورا بر عملکرد دهیار عاملی در ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران است، بی‌تفاوتی شوراهای روستا‌ها بر ساخت‌وساز غیرمجاز باعث می‌شود دهیاران خودسرانه چشم بر ساخت وساز غیرمجاز ببندند.

وی اضافه کرد: سوادکوه از جمله شهرستان‌‌های مازندران است که در دل منابع طبیعی واقع شده است و وظیفه شوراهای سوادکوه نسبت به سایر شهرستان‌ها مهم‌تر است.

رنجکش موضوع پسماند را موضوع مهم دیگر در روستاها عنوان کرد و با تأکید بر ایجاد درآمد پایدار برای پیشبرد اهداف روستاها، گفت: دهیاری یک نهاد غیردولتی است و با درآمد پایدار باید به خودکفایی برسد، جذب سرمایه‌گذار راهی برای ایجاد درآمد پایدار است و اهالی روستا منتفع خواهند شد و عوارض کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • به اجرای طرح ۲۰ ساله آبرسانی ۴۱ روستا در بخش کرون رسیدگی شود
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان