Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قرآن وعترت اداره‌کل فرهنگ وارشاد اسلامی فارس گفت: باید کانون‌ها و سایر بخش‌های فرهنگی در حوزه فضای مجازی فعالیت بیشتری داشته باشند که نیاز امروز جامعه است و در صدور انقلاب اسلامی به سایر کشورها و تغییر نگرش‌ها به سوی اسلام فعالیت کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس فرهنگ و اندیشه های دینی شیرازه، بعد ازظهر امروز نشست شورای هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد فارس با حضور آیت الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان فارس، نماینده ادارات فرهنگی استان و مدیران برخی از کانون های فرهنگی و هنری مساجد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در فضای مجازی گسترش یابد   احمدرضا نداف در این نشست که به مناسبت بزرگداشت سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) برگزار شده بود، گفت: هنرمند متعهد، هنر اسلامی را ترویج می دهد لذا از این رو کانون ها شکل گرفتند تا هنرمند متعهد تربیت کنند.   معاون قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با طرح این سوال که آیا توانسته ایم مسجد را یک محور در حوزه فرهنگی هنری به جایگاه خود برسانیم؟ اظهار داشت: حال باید پرسید که مشکل از مسئولین است و یا کانون ها، این یک حلقه مفقوده می باشد.   وی با بیان اینکه در سال جاری ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در موضوع ساماندهی و کار تشکلاتی خوب عمل کرده است، اضافه کرد: باید ساختار سازی بیشتر در کانون های مساجد مورد توجه قرار گیرد و ساماندهی اعضا و کانون ها یک طرح خوب بود که در سال جاری، شکل گرفت.   بنا به عقیده این مقام مسئول؛ باید کانون ها و سایر بخش های فرهنگی در حوزه فضای مجازی فعالیت بیشتری داشته باشند که نیاز امروز جامعه است و در صدور انقلاب اسلامی به سایر کشورها و تغییر نگرش ها به سوی اسلام فعالیت کنیم.   درصدد تصویب نام مذهبی به کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر شیراز هستیم   محمدتقی تذروی عضو شورای اسلامی شهر شیراز در این مراسم گفت: در شورای شهر یک کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی وجود دارد که پیشنهاد شده تا کلمه "مذهبی" به این اسم این کمیسیون اضافه شود و امیدوارم تا تصویب شود.   عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزود: در این مدت ارتباط و تعامل با مجموعه های مختلف شکل گرفته و بودجه ای برای کمک به مساجد نداریم اما بودجه ای برای تعمیر سرویس بهداشتی مساجد وجود دارد.   تذروی با اشاره به اینکه برای مساجد شهر شیراز که سابقه میراثی و بیش از 100 سال سن دارند بیش از 1 میلیارد تومان هزینه برای تعمیر مساجد بودجه پیش بینی شده است، خطاب به مدیران کانون های مساجد گفت: اگر مواردی بود که شهرداری ها همکاری نکردند آمادگی پیگیری داریم. فعالیت فرهنگی باید منجر به تربیت افراد متدین شود.    لازمه زمینه سازی برای تمدن اسلامی ترویج فرهنگ اسلام ناب است   حجت الاسلام و المسلمین محمد رضایی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ادامه این مراسم، بیان داشت: متولیان فرهنگی باید فعالیتی داشته باشند که خروجی آن به منجر به افرادی متدین در سطح جامعه شود.   وی در ادامه افزود: فعالیت های فرهنگی بهترین بازتاب را در سطح جامعه داشته باشد و موضوع آموزش قرآن کریم و آموزش مباحث فرهنگی باید در دستور کار کانون ها قرار گیرد.   رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به اینکه باید توجه بیشتری به هنر اسلامی در جامعه شکل گیرد و کانون ها در این قالب ها می توانند معارف دینی را ترویج کنند، گفت: مسجدی محوری و شبکه سازی مساجد باید ایجاد شود و محوریت برای هرکاری در محله باید مسجد و محوریت در مساجد هم امام جماعت باشد تا مشکلاتی که در درون مساجد است به حداقل می رسد.   به گفته حجت الاسلام رضایی، خروجی کانون های مساجد در هیئت های مذهبی و نماز جمعه دیده شود که در این صورت یک کار موفق فرهنگی شکل گرفته است.   وی تصریح کرد: تمدن سازی که مورد تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است باید در برنامه های آموزشی مورد توجه قرار گیرد، با ترویج فرهنگ اسلام ناب می توان زمینه سازی تمدن اسلامی را فراهم کرد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد فضای مجازی شهر شیراز کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۵۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  و به نقل از روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه دبیران و مدیران جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در دوره بیست‌ویکم افزود: برگزارکنندگان در این دوره مجموعه‌ای از عناصر هنری در بخش‌های مختلف را گردآوری کردند. حضور افراد تراز اول در این جلسه فرصت مغتنمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره فیلم رضوان اتفاق مبارکی است و هرآنچه در جلسه مطرح شد سرشار از امید و انگیزه برای آینده بود.

اسماعیلی افزود: جشنواره امام رضا (ع) باید به عنوان معتبرترین جشنواره فرهنگی هنری کشور قرار گیرد چراکه تمام داشته‌ها و افتخارات فرهنگی هنری ما به برکت وجود امام رضا (ع) است.

وی با اشاره به کتاب دو قرن سکوت عبدالحسین زرین‌کوب گفت: آغاز قرن سوم همزمان با حضور علی‌بن موسی الرضا است و این درخشش تمدن اسلامی و ایرانی که از قرن سوم درخشش خود را آغاز کرده و در قرن پنجم به قله خودش رسیده، نشان دهنده‌ی این موضوع است که اساسا نام دیگر این تمدن تمدن رضوی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مجالس در این دوره به صورت مجالس علمی و آزاداندیشی بوده و به‌طور کلی هر جامعه‌ای که می‌خواهد به حوزه تمدنی برسد با استفاده از ذات آزاداندیشی است که در فرهنگ اسلامی جاری است. دوره جمهوری اسلامی دوره‌ای نو از تمدن نوین اسلامی است. ما در حال بازخوانی تمدن رضوی هستیم.

اسماعیلی با اشاره به نگاه بین‌المللی در بنیاد امام رضا گفت: حضرت رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است. در سفر اخیر خود به پاکستان مشتاقان از مردم تا مقامات برای زیارت امام رضا (ع) ابزار علاقه می‌کردند.

وی افزود: بعد از امام حسین (ع) در میان ائمه‌اطهار (ع) این میزان از تشویق به زیارت را برای امام رضا (ع) داریم چرا که منبع فیض است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: افتخار داریم در این جشنواره همگی خادم امام رضا (ع) باشیم.

اسماعیلی در پایان با آرزوی بهره‌مندی از شفاعت و عنایت امام رضا (ع) و صلوات بر محمد و آل محمد به جلسه پایان داد.

جلسه دبیران و مدیران بیست‌ویکمین دوره جشنواره امام رضا (ع) ۸ اردیبهشت با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محلل این وزارتخانه برگزار شد.

تبادل نظر درباره رویکرد‌های آتی جشنواره و ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده از محور‌های این جلسه بود.

سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، فرهاد قائمیان دبیر بیست‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی و فرهنگی امام رضا (ع)، سعید زمانی مدیرعامل بیست‌ویکمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع)، محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره فیلم رضوی و فیلم رضوان و جمعی از دبیران و مدیران این دوره از جشنواره از حاضران در جلسه بودند.

دیگر خبرها

  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی