Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ، تولیدات ناخالص داخلی در طول ۹ ماهه امسال به رقم ۵۲۳ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم بدون احتساب تولید نفت ۴۵۴ هزار میلیارد تومان است.

این در حالی است که سال گذشته و در همین بازه زمانی ۹ ماهه، تولید ناخالص داخلی با احتساب تولید نفت، ۵۲۹ هزار میلیارد تومان و بدون آن ۴۵۹ هزار میلیارد تومان گزارش رشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع بیماری کرونا، تعطیلی بسیاری از کسب‌وکارها و محدودیت‌های اجتماعی گسترده که منجر به کاهش ترددهای شهری و بین‌شهری شد، بر کاهش شاخص GDP در ایران اثر ملموسی گذاشته است.

در نمودار زیر سهم‌بندی گروه‌های مختلف اقتصادی کشور را در میزان تولید ناخالص داخلی می‌بینید.

بر این اساس این جدول به عنوان مثال می‌توان دریافت که تولید گروه کشاورزی در ۹ ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته مثبت ۳ درصد رشد داشته است.

بیشترین رشد تولید ناخالص داخلی در گروه تأمین آب، برق و گاز طبیعی با رشد مثبت ۴.۷ درصد است. این در حالی است که در بخش خدمات که بیش از نیمی از کل تولید ناخالص داخلی را دربرگرفته است، ارزش تولید ۳.۳ درصد کاهش داشته است.

گروه خدمات شامل بخش‌های عمده و خرده فروشی، فعالیت‌های خدماتی مربوط به تأمین جا و غذا ، حمل‌ونقل، انبارداری، پست، اطلاعات و ارتباطات، فعالیت‌های مالی و بیمه، مستغلات، کرایه و خدمات کسب‌وکار و دامپزشکی، اداره امور عمومی و خدمات شهری، آموزش، فعالیت‌های مربوط به سلامت انسان و مددکاری اجتماعی و سایر خدمات عمومی، اجتماعی، شخصی و خانگی است.

براساس این گزارش بیشترین کاهش میزان تولید ناخالص داخلی در بخش خدمات است که بیشترین تاثیر را از تعطیلی‌ها و محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا داشت.

پربیننده ترین افزایش ۳میلیون تومانی حقوق بازنشستگان جزییات افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان/ حداقل حقوق سال آینده ۳.۵میلیون تومان شد فقط چند ساعت تا پرداخت آخرین یارانه نقدی ۹۹ / مبلغ یارانه چه قدر است؟ کاهش ۴۰درصدی کسری بودجه دولت/ قیمت بنزین در بودجه۱۴۰۰ افزایش نداشت لایحه نظام رتبه بندی حرفه‌ای معلمان تصویب شد/ تصویب آیین نامه احداث واحدهای میان دستی و پایین دستی پتروشیمی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تولید ناخالص داخلی ویروس کرونا برجام تولید ناخالص داخلی هزار میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۶۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارتقای نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • چطور درصد حساب کنیم؟
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد