Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به راه‌اندازی سامانه شاد گفت: روزانه تا 700 هزار ارتباط زنده در این سامانه برقرار می‌شود.

محسن حاجی‌میرزایی دوشنبه ۱۸ اسفندماه، در جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، با اشاره به چالش‌های کرونا به عنوان بزرگترین چالش قرن، افزود: در جریان این چالش، فرآیندهایی که در سال‌های گذشته فراهم شده بود، تعطیل شد، اما مأموریت یادگیری و آموزش تعطیل‌بردار نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه باید در شرایط کرونایی تدابیر مناسب اندیشیده می‌شد، اظهار کرد: در این رابطه ابتدا به تلویزیون متوسل شدیم و در ادامه جهت ارزیابی بهتر، به فکر ایجاد یک سامانه افتادیم.
 
وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین کارکرد سامانه شاد، ایجاد انسجام در شبکه گسیخته معلمان و دانش‌آموزان بود، ادامه داد: تمام محتوای آموزشی در تمام پایه‌های تحصیلی را در این سامانه تولید و عرضه کردیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه با شبکه شاد، دسترسی به آموزش باکیفیت و آموزش معکوس در سراسر کشور توزیع شد، گفت: در این سامانه، مدیران با معلمان و معلمان با دانش‌آموزان ارتباط گرفتند.
 
وی با بیان اینکه از زمان راه‌اندازی سامانه شاد تاکنون، بیش از 26 میلیارد پیام و 10 میلیارد فایل آموزشی مبادله شده است، خاطرنشان کرد: در این رابطه، تنها در یکی از شهرهای آذربایجان شرقی، 20 هزار محتوای آموزشی تولید شده است.
 
وی با تاکید بر اینکه آموزش مجازی نمی‌تواند جایگزین آموزش حضوری باشد، افزود: هر زمان که نگرانی‌ها برطرف شود آموزش حضوری را از سر می‌گیریم.
 
حاجی میرزایی در ادامه، توجه به کیفیت نیروی انسانی و سرمایه‌گذاری در حوزه یادگیری را یکی از معیارهای حکمرانی شایسته دانست و گفت: تمامی تحولات پایدار اجتماعی، مرهون جریان آموزش و یادگیری است.
 
وی گفت: برای دست‌یابی به پیشرفت پایدار باید آموزش و پرورش را در کانون توجه قرار داده و همه اجزای تفکیک‌شده توسعه و پیشرفت را حول محور یادگیری جمع کنیم.
 
به گزارش ایسنا، وزیر آموزش و پرورش در بهش دیگر سخنانش، با اشاره به شاخص‌های ارزیابی عملکرد استان در حوزه آموزش و پرورش، خواستار تلاش بیشتر برای رفع نقاط ضعف استان شد.
 
وی ادامه داد: نسبت تعداد دانش‌آموزان رشته‌های فنی و حرفه‌ای در آذربایجان شرقی، در مقایسه با متوسط کشوری، نسبتاً خوب بوده و برای رسیدن به هدف‌گذاری 50 درصدی در این حوزه، نیازمند تلاش بیشتر و حمایت شورای آموزش و پرورش هستیم.
 
وی در خاتمه از مشارکت خیران استان در امر مدرسه‌سازی، به ویژه در شهرستان ملکان قدردانی کرد و گفت: طرح آجر به آجر برای سهیم شدن آحاد جامعه در این امر مهم اجرا می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آذربايجان شرقي قانون شورای آموزش و پرورش کروناویروس شبکه شاد آذربایجان شرقی آموزش و پرورش سامانه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۶۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ۴۰ روزه روشمند معنوی مبتنی بر قرآن کریم با عنوان طرح «حیات طیبه» به همت سامانه خدمات دینی در بستر فضای مجازی ویژه همه کاربران فضای مجازی برگزار می‌شود.

این طرح ۴۰ روزه روشمند معنوی شامل برنامه‌‎های روزانه قرائت یک صفحه از قرآن کریم، بیان نکات تفسیری از آیات و تدبر در آنها، بیان احکام شرعی مبتلا به، قرائت روزانه ادعیه منتخب، مطالعه یک کتاب معرفتی به همراه مشاور اختصاصی در زمینه مسائل اعتقادی و شرعی است.

از دیگر برنامه‌های این طرح می‌توان به ارائه دستورالعمل‌های اخلاقی و تربیتی، مشارکت در فعالیت‌های خیرخواهانه، ارائه برنامه‌های شخصی در صورت نیاز و هدیه ثواب اعمال هر روز اعضای کانال به اموات یکی از اعضاست.

در طول اجرای این برنامه‌ها یک مشاور متخصص به عنوان پشتیبان برای پاسخ به انواع سؤالات دینی مانند احکام، اعتقادات و ... در کنار اعضای این طرح خواهد بود. از مزیت‌های این برنامه نظرسنجی برای انتخاب موضوع محتوای احادیث، عنوان کتاب معرفتی و مدت زمان مورد نظر روزانه برای پیگیری برنامه است.

این برنامه به صورت رایگان و به عنوان یکی از خدمات سامانه خدمات دینی به مخاطبان خود، برای ترویج و تبلیغ معارف دینی ارائه می‌شود. سامانه خدمات دینی را جمعی از طلاب حوزوی برای اقامه احکام شرعی و رفع نیاز‌های کاربران به خدمات دینی راه‌اندازی کرده اند.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این طرح می‌توانند از طریق نشانی اینترنتی wojohat.com/hayate-tayyebah اقدام کنند. شروع برنامه‌های این طرح از ۱۰ اردیبهشت اعلام شده است.

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • تلاشهای آموزش و پرورش در برنامه‌های فرهنگی قابل تقدیر است
  • عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب از فساد جلوگیری می‌کند
  • عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب باعث جلوگیری از فساد می‌شود
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • گلایه شهروندان از اختلال در سامانه آموزش و پرورش
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید