Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد در چهارمین روز از هفته منابع طبیعی با شعار «حفاظت و قانون» ۲۰۰ اصله نهال بلوط در اراضی رفع تصرفی معصوم آباد یاسوج به همراه اجرای رای سبز با حضور دادستان مرکز استان، معاونین دادگستری و همچنین مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد و برخی مسئولان محلی کاشته شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه بویراحمد به بیان عملکرد این اداره کل در جهت حفاظت و صیانت از عرصه های طبیعی پرداخت و از همکاری و همراهی رئیس کل دادگستری، دادستان و همکاران مجموعه تقدیر و تشکر کرد و خواستار تداوم برخورد با متجاوزین به اراضی ملی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به نقش جایگاه دستگاه قضا در جهت حفاظت و تثبیت مالکیت منابع طبیعی بر عرصه های ملی، همچنین آمار پرونده های متشکله در جهت تجاوز به اراضی ملی پرداخت و با توجه به گستردگی عرصه های طبیعی استان خواستار تداوم همکاری دادگستری در جهت حفاظت از انفال شد.
سید علی ملک ‌حسینی، دادستان عمومی و انقلاب یاسوج، مرکز کهگیلویه و بویراحمد صدور احکام سبز را از سیاست‌های ویژه دادگستری دانست و عنوان کرد: در گذشته احکامی صادر و رفع تصرف صورت می‌گرفت اما بعد از رفع تصرف عرصه در همان وضعیت بود و مورد سوء استفاده سودجویان قرار می‌گرفت.
دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: به همین دلیل کسانی که اقدام به قطع درختان می‌کردند مجازات تکمیلی و جایگزین صادر شد که کاشت درخت یکی از احکام است که به احیاء جنگل‌ها کمک می‌کند.
عباس حسن زاده، رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان بویراحمد نیز گفت: عرصه های طبیعی جزو سرمایه های ملی و متعلق به همه مردم و نسل های آینده است که ضروری است آحاد مردم و تمامی دستگاه ها و نهادها با منابع طبیعی همکاری لازم را در حفظ و نگهداری از این ثروت های الهی داشته باشند.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: از مجموعه دستگاه قضایی استان، دادستان محترم و معاونین وی به جهت حمایت های ویژه از انفال تقدیر و تشکر کرد.
گفتنی است؛ در پایان  چهارمین روز از هفته منابع طبیعی مانور مشترک یگان حفاظت ادارات استان  ونیروی انتظامی به مناسبت هفته منابع طبیعی  و آبخیزداری در مرکز استان صورت گرفت.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كهگيلويه و بويراحمد منابع طبيعي روز درختکاری احکام سبز دادستان یاسوج بویراحمد یاسوج کهگیلویه و بویراحمد منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۶۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، سعید جاوید بخت پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: کهگیلویه و بویراحمد سرانه نخست جنگل در کشور را دارد و ۸۷ درصد مساحت استان در عرصه‌های ملی است.

وی با بیان اینکه دوهزار و ۱۰۰ گونه گیاهی و ۴۵۰ گونه گیاه دارویی در استان رشد می‌کنند، گفت: ریشه کنی و برداشت بی رویه سبب شده که گیاهانی همچون، «بن سرخ»، «بیلهر»، «تره»، «جاشیر» خوراکی، «کرفس» کوهی، «آنغوزه» و «باریجه» در خطر انقراض قرار بگیرند.

جاوید بخت تصریح کرد: جریمه ریشه کنی هر بوته بر اساس قانون یک میلیون و ۲۰۰ هزار ریال است اما همچنان ریشه کنی گیاهان در استان ادامه دارد.

وی افزود: مسدود کردن جاده‌های فرعی منتهی به مراتع، فرهنگ‌سازی از طریق رسانه‌های جمعی و سازماندهی نیروها به سمت مناطق بحرانی که خطر تخریب گیاهان مرتعی دارند از مهمترین اقدامات انجام شده برای جلوگیری از ریشه کنی گیاهان کوهی و در حال انقراض استان است.

مدیرکل منابع طبیعی استان با بیان اینکه در سال گذشته ۶۵ هزار بوته کرفس در منطقه دیمشوک با مشارکت شهروندان طبیعت دوست در عرصه‌های منابع طبیعی کشت شد، گفت: استفاده از ظرفیت مرتع‌داران دارای پروانه به صورت بهینه از منطقه «گُرگو»، «دلی گردو» و «میان تنگان» و همچنین برخورد قانونی لازم برای عبرت آموزی دیگران از اقدامات انجام شده در راستای کاهش بوته کنی هستند.

جاوید بخت تصریح کرد: فرهنگ سازی اساسی و اصولی مرتبط با بقای منابع طبیعی برای آیندگان، آموزش مردم و جوامع محلی درباره زمان و میزان بهره‌برداری از گیاهان مرتعی و اطلاع رسانی عواقب قانونی و میزان جرایم ریشه‌کنی گیاهان مراتع، می‌تواند به کاهش بوته کنی در استان و جلوگیری از انقراض گونه‌های گیاهی کمک کند.

کد خبر 6094110

دیگر خبرها

  • تولید ۲۵۰ میلیون اصله نهال در کشور
  • خلع ید ۳۳ هزار متر مربع اراضی سوادکوه شمالی
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه خلع ید شد
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر