Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@12:15:50 GMT

سفرهای محدود با وسیله نقلیه شخصی را مجاز کنید

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۸۴۳۴

سفرهای محدود با وسیله نقلیه شخصی را مجاز کنید

یک اپیدمیولوژیست ضمن هشدار نسبت به انتقال آلودگی به شهرهای زرد و آبی به دنبال مجاز شمردن سفر به این شهرها، در عین حال نسبت به آزاد بودن سفر با وسایل حمل و نقل عمومی نیز هشدار داد و گفت: در وسایل حمل و نقل عمومی افراد مختلف با میزان رعایت‌ متفاوت پروتکل‌های بهداشتی کنار هم می‌نشینند و احتمال انتفال بیماری افزایش می‌یابد و به همین دلیل شاید بهتر باشد مسئولین انجام سفرهای محدود با وسیله نقلیه شخصی را مجاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین: دکتر مسعود یونسیان _ اپیدمیولوژیست در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تصمیمات گرفته شده پیرامون سفرهای نوروزی و ممنوعیت سفر به شهرهای قرمز و نارنجی، گفت: من فکر می‌کنم اتفافا شهرهایی که آلودگی کمتری دارند مانند شهرهای زرد و آبی بیشتر در معرض خطر هستند. اگر فردی بیمار باشد و به یک شهر قرمز سفر کند چیزی از نگرانی به آنجا اضافه نمی‌کند؛ زیرا آن شهر خودش قرمز است اما سفر به شهرهایی با بار کمتر بیماری نگران کننده است.

وی افزود: هنوز سیستمی وجود ندارد که همه افراد از نظر بیماری تست شوند و از طرفی عده‌ای هم ناقل بی‌علامت هستند. اگر اعلام می‌شد مجوز سفر به شهرهایی با بیماری کمتر تست منفی pcr است آن وقت خیالمان راحت‌تر است؛ هرچند که برخی موارد آلودگی هم بی علامت‌اند. تنها شاید مسافرت از شهر با بار بیماری کمتر ( آبی) به شهر پاک دیگر ( آبی) نگرانی کمتری داشته باشد.

خطر انتقال آلودگی به شهرهای پاک

این اپیدمیولوژیست ادامه داد: باید در سیاست‌ها به انتقال آلودگی به شهرهای پاک‌تر هم فکر کنیم؛ زیرا حتی یک مورد انتقال هم در شرایطی که تا پیش از سفرهای نوروزی مردم آن منطقه احساس امنیت می‌کردند، می‌تواند منجر به فاجعه شود.

مسوول صف خرید نوروزی کیست؟

کادر درمان را دلسرد نکنید

وی ضمن درخواست از مردم برای نرفتن به سفرهای نوروزی، تاکید کرد: ولی واقعا چه باید بگوییم؟ تصاویری به دستمان می‌رسد که مردم شب عید شانه به شانه هم بدون هیچ فاصله‌ای در بازار در حال خرید هستند. کادر بهداشت و درمان هم با دیدن این تصاویر دلسرد می‌شود. زمانی ممکن است مردم مجبور باشند برای تامین مایحتاج روزانه در صف قرار گیرند که آن زمان می‌توان دولت را مسئول دانست، اما اینکه کسی در صف خرید نوروزی باشد دیگر مسئول خود اوست. این حس امنیت کاذب است، مردم بدانند هنوز شرایط بیماری و انتقال آن تغییر نکرده است و تنها باید برای کارهای ضروری از منزل خارج شویم.

قدرت سرایت بالا در ویروس جهش یافته انگلیسی

یونسیان درباره بروز ویروس‌های جهش‌یافته از جمله ویروس انگلیسی در کشور، اظهار کرد: آنچه که از شیوع ویروس جهش‌یافته در برخی استان‌ها اعلام شده است به معنای آن نیست که در مابقی شهرها ویروس کرونای جهش‌یافته انگلیسی وجود ندارد، بلکه معنای آن این است که در بقیه نقاط یا آزمایش انجام نشده است و یا در تعداد محدودی که آزمایش شدند موردی از ابتلا به ویروس جهش یافته شناسایی نشده است. وقتی ویروسی با قدرت سرایت بالا وارد یک کشور می‌شود، احتمال انتقال ویروس به تمام نقاط کشور هم وجود دارد و ما باید مبنا را این بگذاریم که در هر جایی ممکن است با همان ویروس قدرتمند و جهش یافته سر و کار داشته باشیم، زیرا آمارها، آمارهای کاملی نیستند و هنوز در تمام نقاط کشور به اندازه کافی نمونه نگرفتیم که بتوانیم ادعا کنیم کدام نقطه کاملا عاری از ویروس جهش یافته انگلیسی است.

وی درباره پیش‌بینی از روزهای آتی روند بیماری، تصریح کرد: اطلاعات فعلی نمی‌تواند برای پیش‌بینی به ما کمک کند زیرا نمی‌دانیم چه نسبتی از جامعه به دنبال ابتلا به بیماری مصون شدند، تعدادی هم که از طریق تزریق واکسن مصون شدند فعلا بسیار محدود هستند و فعلا تاثیر بزرگی از واکسیناسیون در نوروز نخواهیم دید.

خطر سفر؛ حتی برای جوانان

یونسیان ادامه داد: جوانان هم خودشان ممکن است مبتلا نشوند یا نوع  خفیف بیماری را تجربه کنند، اما افراد در معرض تماس با آنها ممکن است بیماری را به شکل کشنده‌ای تجربه کنند؛ بنابراین حتی جوانان هم نمی‌توانند ادعا کنند که به سفر می‌روند و هیچ مشکلی برای خود و خانواده‌شان ایجاد نمی‌کنند، آنها در ارتباط با اعضای خانواده بیماری را به سایرین انتقال می‌دهند.

سفر با وسایل نقلیه عمومی آزاد است!

یونسیان تاکید کرد: یکی از نکات مهم انجام سفر با وسایل نقلیه عمومی است که آزاد است و هر فردی می‌تواند با اتوبوس به هرجایی برود اما سفر با وسیله نقلیه شخصی که احتمال انتقال بیماری در آن کمتر است به برخی شهرها غیرمجاز است. در وسایل حمل و نقل عمومی افراد مختلف با میزان رعایت‌ متفاوت پروتکل‌های بهداشتی کنار هم می‌نشینند و احتمال انتفال بیماری افزایش می‌یابد، من تصور می‌کنم بهتر است مسئولین انجام سفرهای محدود با وسیله نقلیه شخصی را مجاز کنند. 

وی در بخش پایانی صحبت‌هایش ضمن انتقاد از کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تصریح کرد: در ترددهای درون شهری غیر از یک ماسک زدن ساده که به تنهایی کفایت نمی‌کند، نمود دیگری از رعایت نکات بهداشتی می‌بینید؟ دقت در فاصله گذاری فیزیکی، محدودیت در تعداد ظرفیت خودروهای عمومی داخل شهری و بیرون شهری و... چندان مناسب اجرا نمی‌شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کرونا محدودیت های کرونایی ممنوعیت سفر وسیله نقلیه شخصی ویروس جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۸۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند.

به گزارش تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پرداخت قسطی خلافی خودرو ۱۴۰۳: رهایی از بار سنگین جرایم رانندگی
  • اجرای طرح تشویقی فرهنگ سازی برای موتورسواران مشهدی
  • اجرای طرح تشویقی فرهنگسازی برای موتورسواران مشهدی
  • خروج تمام وسایل نقلیه رسوبی در پارکینگ‌های تهران
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان