Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درخصوص درآمدهای غیرشهریه‌ای که استان در سال جاری کسب کرده است، گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا بخشی از این درآمدها از جمله اجاره‌بهای سالن‌ها و مکان‌های ورزشی حاصل نشد؛ اما عمده درآمدهای غیرشهریه‌ای ما مزرعه تحقیقاتی و واگذاری کلینک‌های دام کوچک و بزرگ در استان اصفهان بوده است که بین 7 تا 10‌درصد درآمد غیرشهریه‌ای داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس واحد چهارمحال‌وبختیاری در مورد بهره‌وری از مکان‌های بدون استفاده واحدهای استان اشاره کرد: در سال 99 برای برگزاری تمام آزمون‌های دولتی و غیردولتی از فضاهای دانشگاه ما استفاده شده است. در مورد اماکن ورزشی، تا زمانی که ستاد ملی کرونا اجازه داد حتی مسابقه ملی پاورلیفتینگ برگزار شد. در زمینه مزارع نزدیک 4هکتار از مزارع زیر کشت گل‌محمدی و 4 هکتار زیرکشت گیاهان دارویی بود. 

وی افزود: تمامی روش‌های کشت، داشت و برداشت بصورت مدرن با همکاری دانشجویان و فارغ‌التحصیلان خودمان انجام شد؛ همچنین تمام نیروهایی که برای برداشت محصولات کشاورزی استفاده کردیم نیروهای بدسرپرست یا بی‌سرپرست بودند که بهزیستی معرفی کرد تا در این زمینه هم کمکی به این عزیزان باشد. حدود 120 میلیون تومان فقط خام‌فروشی محصولات را داشتیم. آزمایشگاه ما نسبتا مدرن است؛ اما هنوز استانداردهای لازم را نداشته و ما نمی‌توانیم خیلی از آن استفاده کنیم. در حال گرفتن استانداردهای لازم هستیم و رایزنی‌ها انجام شده است.

رحیمی با اشاره به اشتغال‌زایی در سطح استان اشاره کرد: یکی از کارهای خوب ما در زمینه اشتغال‌زایی، تفاهم‌نامه‌ای است که با جهاد دانشگاهی منعقد شد و بر این اساس دانشجویان و فارغ‌التحصیلان ما، می‌توانند از امتیاز مشاغل خانگی استفاده کنند. این کار می‌تواند در همه واحدهای دانشگاه آزاد اجرایی شود و موجبات اشتغال‌زایی را به‌خوبی فراهم کند.

40 درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی، سرای نوآوری را میشناسند

رئیس واحد چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به اینکه دانشجویان تحصیلات تکمیلی بالای 40 درصد با فضای سراهای نوآوری آشنایی دارند، گفت: مسابقه ملی «دام‌تاپ» را در سطح ملی با موضوعیت امنیت غذایی، دام‌پزشکی و دام‌پروری اجرایی کردیم و 20 اسفند ایده‌های برتر را معرفی می‌کنیم. این مسابقات سال پیش در سطح استانی اجرا شد و ایده‌های بسیار زیادی خلق شد. دانشجویان با برگزاری مسابقات ملی و استانی از این دست، با فضای سراهای نوآوری آشنا می‌شوند.

وی برنامه واحدهای استان برای سال 1400 را اینگونه عنوان کرد: در تلاش هستیم چند سرای نوآوری با همکاری استان اصفهان راه‌ندازی شود و آزمایشگاه را  با توانمندی استادن فعال کنیم. همچنین هسته‌های فناوری که موفق بودند را به مرحله تجاری‌سازی برسانیم. بحث برند را امور حقوقی دانشگاه انجام داد و در سال 1400 همه محصولاتمان برند خواهند داشت.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1090614 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد چهارمحال‌وبختیاری اشتغالزایی ابراهیم رحیمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اشتغالزایی ابراهیم رحیمی چهارمحال وبختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۸۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • تارتار لباس فرار بزرگ را پوشید! (عکس)
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • پیروزی خانگی آرسنال در لیگ جزیره
  • دستاورد بزرگ اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ دانشگاه‌ها امتیاز دادند
  • دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا