Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از استارتاپ‌های نانویی اقدام به تولید ماده ضدعفونی‌کننده پایه گیاهی کرده که در آن از فرمولاسیون نانوآمولسیون استفاده شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، افرند کیارز سپهر یکی از استارت‌آپ‌های حاضر در سومین برنامه نانواستارت‌آپ‌ها است. این شرکت اقدام به تولید ماده ضدعفونی‌کننده پایه گیاهی کرده که در آن از فرمولاسیون نانوآمولسیون استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گیاهان مورد استفاده در این محصول بومی ایران هستند.

نیما حق‌شناس مدیرعامل شرکت افرند کیارز سپهر درباره این محصول گفت: این محصول ضدعفونی‌کننده، یک نانوآمولسیون روغن گیاهی است که با استفاده از عصاره ۸ گیاه دارویی بومی ایران ساخته شده است. نتایج بررسی‌های ما نشان می‌دهد که این ضدعفونی‌کننده قابلیت از بین بردن انواع عوامل بیماری‌زا را در کمتر از یک دقیقه دارد.

وی درباره ساز و کار این فناوری ادامه داد: نانوآمولسیون مورد استفاده در این ضدعفونی‌کننده به صورت عمده روی غشاء سلولی اثر می‌گذارد. یکپارچگی غشاء را از بین می‌برد و در ادامه موجب نشت مواد سلولی نظیر یون‌ها، اسید‌های نوکلئیک و ATP به خارج از سلول می‌شود.

به گفته مدیرعامل افرند کیارز سپهر، این ضدعفونی‌کننده گیاهی با پوست سازگار بوده و حساسیت ایجاد نمی‌کند و فاقد الکل است. همچنین در تولید آن از مواد آتش‌زا استفاده نمی‌شود و عاری از ترکیبات صنعتی مضر نظیر کلر، پراکسید هیدروژن، فلزات سنگین و هیپوکلریت اسید است.

این فناور جوان که دانشجوی دوره دکتری نانوفناوری است از دریافت مجوز‌های اولیه مربوط به محصول خبر داد و گفت: نمونه آزمایشگاهی تولید شده و مجوز‌های مربوط به آن نیز اخذ شده است. در حال تست‌های تکمیلی میدانی هستیم و همچنین در حال مذاکره برای جذب سرمایه‌گذار برای تولید انبوه این محصول هستیم.

این محصول برای ضدعفونی‌کردن دست، سطوح، دام و طیور، کفش و داشبورد و حتی صفحه تلفن همراه قابل استفاده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو ضدعفونی کننده نانواستارتاپ گیاهان بومی ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۸۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون ترویج مرکز تحقیقات خراسان شمالی از تلاش برای شکستن خواب بذر گیاه کاپاریس(خاویار گیاهی) خبر داد.

دکتر مهدی باور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه کاپاریس یک گیاه چند ساله بوته ای است، اظهار کرد: این گیاه به وفور در این استان وجود دارد اما متاسفانه از این نعمت خدادادی هیچ استفاده‌ای نمی‌شود.

وی با بیان اینکه این گیاه خواص زیادی دارد، گفت: هر بوته کاپاریس ۱۰ متر مربع از فضا را اشغال می‌کند و از سوی دیگر فُرم این گیاه به این شکل است که خود را بر روی زمین می‌اندازد و نقش خیلی مهمی در فرسایش‌های بادی خاک دارد.

باور افزود: از آنجایی‌که خراسان شمالی چند سالی است با مشکل شدید آلودگی گرد و غبار مواجه است این گیاه می‌تواند نقش مهمی را در مقابله با این معضل داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه این گیاه به شدت کم آب طلب است، ادامه داد: این گیاه بیشتر در اراضی شیب دار رشد می‌کند و تا مقدار زیادی می تواند از فرسایش‌های آبی در این اراضی جلوگیری کند.

این عضو هیات علمی بیان کرد: از آنجایی‌که میزان شهد و گل دهی این گیاه بالا است برای پرورش زنبورعسل بسیار مناسب بوده و زنبورها تا حدود زیادی از این گیاه تغذیه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه کاپاریس در درمان بسیاری از بیماری‌ها همچون کاهش قند و چربی خون و ... موثر بوده، تاکید کرد: کشور اسپانیا یکی از بزرگترین تولید و واردکننده این گیاه برای تولید دارو است.

باور بیان کرد: به دنبال آن هستیم تا کشت این گیاه را وارد مزارع کنیم، اما از آنجایی‌که بذر این گیاه تا ۹۵ درصد خواب دارد( یعنی از ۱۰۰ دانه بذر، پنج دانه بذر جوانه می زند) به دنبال آن هستیم تا در ابتدا خواب بذر را بشکنیم و تولید نشا را انجام دهیم و سپس کشت آن را در مزارع و عرصه‌های منابع طبیعی انجام دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • درباره سوخو ۷۵ روسی که ممکن است به ایران بیاید
  • جنگنده رادارگریز سوخو ۷۵ روسیه ممکن است به ایران بیاید/ فیلم
  • تلاش برای شکستن خواب بذر خاویار گیاهی در خراسان شمالی
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران