Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: . بدون شک مددکاران اجتماعی به دلیل انباشت اطلاعاتی که دارند یکی از بهترین گروه‌های تخصصی برای امر دیده بانی اجتماعی و رصد مسایل و آسیب‌های اجتماعی هستند.

به گزارش ایسنا، عیسی زاده در سومین کنگره بین المللی و سی و پنجمین همایش روز ملی مددکاری اجتماعی در ایران ضمن تبریک فرارسیدن روزهای جهانی و ملی مددکاری اجتماعی به جامعه مددکاری اجتماعی بیان کرد: کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به عنوان کمیسیون اصلی که مسئولیت سیاستگذاری و نظارت بر امور اجتماعی و رفاه و تامین اجتماعی از جمله مددکاری اجتماعی را بر عهده دارد از انتخاب شعار همبستگی اجتماعی و اتحاد جهانی استقبال می‌کند، به ویژه این که کرونا شرایطی را ایجاد کرده که همه مردم در جهان این اتحاد و همبستگی را برای عبور از این شرایط بحرانی را، به زیستن اجتماعی بیش از پیش احساس کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این هوشمندی مددکاران اجتماعی را می‌رساند که به خوبی شرایط و نیاز جامعه جهانی را درک می‌کنند. این همان دیده بانی اجتماعی است که نیاز سیاستگذاران در عرصه‌های مختلف از جمله حوزه اجتماعی را برای سیاستگذاری واقع بینانه تر و با نگاه به حال و آینده میسر می‌سازد. بدون شک مددکاران اجتماعی به دلیل انباشت اطلاعاتی که دارند یکی از بهترین گروه‌های تخصصی برای امر دیده بانی اجتماعی و رصد مسائل و آسیب‌های اجتماعی هستند. مجلس شورای اسلامی ایران این را به عنوان یک فرصت ارزشمند قلمداد می‌کند.

عیسی زاده با بیان اینکه یکی از الزامات سیاستگذاری های اجتماعی و برنامه ریزی‌های مرتبط در حوزه اجتماعی از جمله سلامت اجتماعی، آسیب های اجتماعی، کیفیت زندگی اجتماعی و اتخاذ تدابیر لازم برای ایجاد نظام دیده بانی اجتماعی است تا تصمیم گیری ها در خلاء صورت نگیرد و مبتنی بر شواهد و داده ها و اطلاعات سودمند و یافته های پژوهشی و یا تحلیل های علمی باشد، گفت: به همین دلیل ضروری است تا تحولات و تغییرات اجتماعی و وضعیت اجتماعی و مولفه‌های مرتبط با این وضعیت به طور مستمر رصد شوند.

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: بسترسازی برای «دیده بانی اجتماعی» یکی از راه های تحقق علمی این نظام رصد است.

عیسی زاده بر این باور است که دیده‌بانی مستمر و دقیق مسایل اجتماعی می تواند مدیریت بهینه منابع و تحقق عدالت اجتماعی را بیش از پیش فراهم کند تا همین عوامل برای تحقق و افزایش همبستگی اجتماعی شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در کمیسیون اجتماعی مجلس به روی همه صاحب نظران حوزه اجتماعی و مددکاری اجتماعی باز است تا بتوانیم از نظرات و مشورتهایی که به همدیگر می توانیم بدهیم کار موثری را انجام دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مهدی عیسی زاده کمیسیون اجتماعی مجلس کمیسیون اجتماعی مجلس مجلس شورای اسلامی دیده بانی اجتماعی مددکاران اجتماعی آسیب های اجتماعی مددکاری اجتماعی عیسی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۹۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم

ایسنا/لرستان معاون بازسازی بنیاد مسکن لرستان گفت: برای اجرای دیوار و پل روستای بیشه ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد دادیم.

سید علی رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در سیل سال ۱۳۹۸ در مجموع ۱۶ هزار و ۶۳۵ واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب دیدند.

وی با بیان اینکه در آن مقطع، واحدهای آسیب‌دیده نیازمند کمک بیشتری بودند و بخشی از آنها به‌عنوان مصوبه هیأت دولت به لرستان در نظر گرفته شد، بیان کرد: در مجموع، از کل واحدهای یادشده، کار ۲۸۵۰ واحد از واحدهای آسیب‌دیده انجام شد.

معاون بازسازی بنیاد مسکن لرستان گفت: مصوبه هیأت دولت ۱۷ آبان ماه ۱۴۰۲ در قالب کمک به ۲۸۵۰ واحد نیمه‌تمام آسیب‌دیده از سیل سال‌های ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ تصویب شد و در نهایت در ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۲ این مصوبه به بانک مرکزی ابلاغ شد و این بانک به عاملیت چهار بانک، کار پرداخت تسهیلات را برعهده گرفت.

وی اظهار کرد: تاکنون ابلاغیه استانی به بانک‌های ملت و صادرات ارسال و کار معرفی افراد به سیستم بانکی انجام شده و ۲۵ درصد پرونده‌های معرفی‌شده به بانک منجر به قرارداد شده است.

او با بیان اینکه نیازمند مساعدت بیشتر بانک‌های ملت و صادرات با متقاضیان تکمیل واحدها هستیم، ادامه داد: برای بانک‌های تجارت و سپه ابلاغیه‌ای به استان ارسال نشده است.

رحیمی افزود: برای روستای نظرآباد شهرستان دلفان که در بارندگی‌های پایان سال گذشته و فروردین ماه دچار رانش شده بود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد دادیم تا دیوار حائل بتنی آن را ایجاد کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد
  • وحیدی خطاب به استانداران: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • رکورد مهم عیسی آل‌کثیر در جام‌حذفی
  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • سقف کاذب کناف برای پوشاندن سقف خراب
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است