Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر میانمار در انگلیس خواستار آزادی رهبر دوفاکتوی این کشور شده و مخالفت انگیس را با کودتای اول فوریه در این کشور آسیایی اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گاردین، "کیاو زوار مین" که از ۲۰۱۴ ریاست سفارت میانمار در لندن را برعهده دارد در بیانیه‌ای اعلام کرد، به دومینیک راب، وزیر خارجه انگلیس گفته که از سوی آنگ سان سوچی، رهبر دو فاکتوی میانمار به این سمت منصوب شده و تنها از اوست که دستور می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت، یک سفیر یک دیپلمات است. او مسیر دیپلماتیک را انتخاب می‌کند: "پاسخ به بحران کنونی در میانمار را فقط می‌توان با مذاکره یافت. ما خواستار آزادی سوچی و وین مینت، رئیس جمهوری میانمار هستیم."

راب نیز گفت:‌ من شجاعت و میهن پرستی سفیر میانمار را برای درخواست آزادی سوچی و رئیس جمهوری میانمار و احترام به نتایج انتخابات ۲۰۲۰ در این کشور می‌ستایم.

این صحبت‌ها از سوی سفیر میانمار در انگلیس پس از صحبت‌های ماه گذشته میلادی سفیر میانمار در سازمان ملل و محکوم کردن کودتای نظامی در این کشور مطرح شد.

این تحولات در بحبوحه نگرانی‌ها درباره سرنوشت معترضان دستگیر شده علیه کودتا در یانگون ایجاد شده است. حدود ۲۰۰ تن پس از آنکه ماموران امنیتی دوشنبه شب منطقه‌ای را که معترضان در آن حضور داشتند، محاصره کردند، گیر افتاده‌اند و این مساله باعث شده تا سازمان ملل خواستار آزادی آنها شود.

سفارتخانه‌های غربی و دفتر حقوق بشر سازمان ملل گفته‌اند که به شدت نگران وضعیت و سرنوشت این معترضان هستند و از پلیس خواسته‌اند تا بدون فوت وقت آنها را آزاد کنند.

در همین حال، گروه پزشکان بین‌المللی برای حقوق بشر نیز اشغال بیمارستان‌ها را محکوم کرده و گفت:‌ این جدیدترین اقدام خشونت آمیز از سوی ارتش میانمار شامل یورش و اشغال بیمارستان‌های دولتی و استفاده بیش از حد از زور علیه معترضان به کودتای اول فوریه است.

این گروه اعلام کرده که اقدامات از سوی ارتش تضعیف کننده سیستم بهداشت است که پیش از این بابت کرونا و کودتا ضعیف شده است.

همچنین دست کم ۱۸ اتحادیه تجاری، ساختمانی، کشاورزی و تولیدی به اعضای خود گفته‌اند تا در حمایت از جنبش نافرمانی مدنی دست از کار بکشند و به خونتا فشار بیاورند تا عقب نشینی کند.

در همین حال، خونتای نظامی در میانمار مجوز پنج رسانه را با هدف سرکوب پوشش مستقل اعتراضات ضد کودتا لغو کرد که این ضربه‌ای بزرگ به آزادی رسانه در میانمار محسوب می‌شود.

از اول فوریه سال جاری میلادی که کودتای نظامی در میانمار اتفاق افتاد، قریب به ۱۸۰۰ تن دستگیر شدند که شامل ده‌ها خبرنگار نیز می‌شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کودتا در میانمار سفیر میانمار خواستار آزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۹۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در واکنش به آغاز اعتراضات دانشجویان آمریکا در محکومیت رژیم صهیونیستی با تاکید بر اینکه امروز صدای حق در هر حال شنیده می‌شود، گفت: مشاهده می‌کنیم که مردم دنیا ولو در آمریکا، ظلم ستیز هستند و با نگاه‌های استکباری که در آمریکا و اسرائیل وجود دارد، مخالف هستند.

مهدی باقری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اعتراضات دانشجویان آمریکا در محکومیت رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم غزه تاکید کرد: این اعتراضات برای ما یک نگاه جدیدی ایجاد می‌کند که بدانیم با وجود اقدامات رسانه‌ها و فعالیت‌های بنگاه‌های خبرپراکنی و رسانه‌های غربی که تلاش می‌کنند واقعیات را پنهان کنند و به مردم اطلاعات غلط بدهند و به نفع خودشان ذهنیت سازی کنند، حقایق پشت ابر نمی‌ماند و حتی در آمریکا که تلاش دارند اوضاع دنیا را به نحوی جلوه دهند که به نفع خودشان باشد، باز مردم می‌فهمند که اسرائیل بر حق نیست و در غزه چه جنایتی رخ می‌دهد.

وی ادامه داد: شنیدن صدای آغاز اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا برای ما که در جمهوری اسلامی ایران هستیم و رسانه‌ها در حال کار شبانه روزی علیه ما و جبهه مقاومت هستند خبر خوبی است؛ چراکه مشاهده می‌کنیم که مردم دنیا ولو در آمریکا، ظلم ستیز هستند و با نگاه‌های استکباری که در آمریکا و اسرائیل وجود دارد، مخالف هستند و این می‌تواند کمک کار ما باشد تا بدانیم صدای حق در هر حال شنیده می‌شود و نباید از این ادعای رسانه‌های دنیا که می‌خواهند این تلقی را ایجاد کنند که کل دنیا به سمت صرفاً فسق و فجور رفته و هیچ جایی به دنبال عدالت طلبی و عدالت خواهی نیستند، مرعوب شویم.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس همچنین با اشاره به بازداشت دانشجویان معترض در دانشگاه‌های آمریکا و سرکوب شدید اعتراضات آنها گفت: مردم ما باید بدانند تفاوت ایران با کشوری مثل آمریکا که خود را مهد آزادی می‌داند، چقدر است؛ در کشور ما رفتار با مردم معترض در اعتراضات بسیار مهربانانه است، اما حکومت آمریکا وقتی مردمش نسبت به اقدامات رژیم مستکبری مثل اسرائیل اعتراض می‌کنند، حاضر است مردم خود را تحت فشار قرار دهد و به آنها لطمه بزند و حتی در دانشگاه‌ها حضور پیدا کند و با دانشگاهیان برخورد بسیار زننده و تند و تیز داشته باشد؛ این اتفاقات نشانه‌ دهنده رو به انحطاط بودن حکومت آنها و تعالی حکمرانی در کشور ماست؛ در کشور ما اگر با کسانی اعتراض خود را با رفتاری ولو خطا انجام می‌دهند، با رأفت برخورد می‌شود.

باقری افزود: در سالهای گذشته در کشور چالش‌های اجتماعی متعددی داشتیم که شاید عمده آنها ناشی از خطای در اطلاع رسانی بوده اما با این وجود سعی بر رأفت بود و عفو رهبری در سال ۱۴۰۱ نمونه بی نظیری است؛ هر چقدر آمریکا از آزادی و تمدن حرف می‌زند، کشور ما در موقت بهتری در این زمینه قرار دارد.

وی در ادامه با اشاره تاثیر عملیات «وعده صادق» بر ایجاد انگیزه در دانشجویان کشورهای دیگر در امید داشتن به مقاومت و ایستادگی در برابر متجاوز، تاکید کرد: هم عملیات «وعده صادق» در ایجاد و افزایش انگیزه دانشجویان دانشگاه‌های مختلف در دنیا در محکومیت رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم غزه اثرگذار بوده و هم این اعتراضات موجب ضریب پیدا کردن این عملیات می‌شود. امروز مشاهده می‌کنیم که با وجود اقدامات امپراتوری عظیم رسانه‌ای غرب و شرق و تلاش آنها برای زیر سوال بردن عملیات وعده صادق در دنیا، نه تنها این اتفاق نیفتاده بلکه عکس آن رخ داده و امروز هم این عملیات باعث ایجاد قوت قلب برای آزادی خواهان و آزادی طلبان شده و هم از طرف دیگر حرکت این آزادی خواهان باعث می‌شود عملیات ما باعزت و اقتدار بیشتری مطرح شود؛ امروز نه تنها کسی نتوانست حرکت جمهوری اسلامی ایران را محکوم کند بلکه در ادامه کار ما در دانشگاه‌های آمریکا نیز اعتراضات سراسری شکل گرفته است.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه اعتراضات جوانان و دانشگاهیان دنیا در محکومیت رژیم صهیونیستی نیازی به شبکه سازی و توسعه شبکه‌ای ندارد، گفت: اعتراضاتی که در میان جوانان دنیا شکل گرفته است نشان از آن دارد که فطرت جوانان دنیا در حال مبارزه با ظلم است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • عقب‌نشینی اسرائیل از مطالبه اولیه خود درباره آزادی اسرا
  • دانشگاه «سوربن» فرانسه در دست حامیان فلسطین
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در تل آویو
  • دموکراسی علیه آزادی
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • باقری: عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا علیه صهیونیست‌ها را افزایش داد
  • دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر