Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان حسنی می‌گوید فاصله زنان تنیس روی میز ایران با رقبایشان در انتخابی المپیک آسیای میانه کم است و رقابت نزدیکی خواهند داشت.

به گزارش ایسنا، مسابقات جهانی انتخابی المیپک ۲۴ تا ۲۷ اسفند و مسابقات آسیایی انتخابی المپیک ۲۸ تا ۳۰ اسفند برگزار می‌شود. از ایران ندا شهسواری و شیما صفایی بامداد ۱۸ اسفند به این مسابقات اعزام شدند تا شانس خود را برای کسب سهمیه امتحان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان حسنی در مورد آمادگی تیم ایران به ایسنا گفت: با توجه به شیوع کرونا و نداشتن مجوز برگزاری اردو، بازیکنان ما از ابتدای سال ۹۹ در شهرهای خود تمرین‌شان را شروع کردند، فدراسیون هم تجهیزات مورد نیاز آنها را تهیه کرد و از راه دور زیر نظر مربی تیم ملی برنامه خود را پیش بردند. اردوی تیم ملی هم با بهتر شدن شرایط برگزار شد. ضمن اینکه حضور در دو مرحله لیگ به آمادگی آنها کمک کرد و در نهایت یک هفته تیم ترکیه به ایران آمد و اردوی مشترکی با بازیکنان ما داشت. فکر می‌کنم بازیکنان از نظر فنی و روحی آماده حضور در مسابقات انتخابی المپیک هستند و باید ببینیم در جریان مسابقات چه می‌شود.

او در مورد شانس ایران برای کسب سهمیه گفت: در دو دوره قبل این سهمیه در رقابتی نزدیک و میلی‌متری با قزاقستان به دست آمد و این دوره هم مثل گذشته است، یعنی اختلاف زیادی با حریفانمان نداریم که به راحتی کسب سهمیه کنیم اما بازیکنان ما با توجه به تمریناتی که داشتند، آماده هستند. البته قزاقستان و ازبکستان هم بازیکنان خوبی دارند و خود را آماده کرده‌اند. امیدوارم بازیکنان ما شرایطی که در ایران داشتند را تا روز مسابقه حفظ کنند و همچون دوره‌های قبل سهمیه را بگیرند.

دبیر فدراسیون تنیس روی میز در پاسخ به این سوال که آیا رنگینگ بالاتر بازیکنان قزاقستان ملاکی برای سطح بالاتر آنها نسبت به بازیکنان ایران است؟ گفت: هر کسی که در مسابقات بیشتری شرکت کند و امتیاز بهتری بگیرد، رنکینگ بالاتری را هم به دست می‌آمد، بنابراین این موضوع به معنی کیفیت فنی بالاتر آنها نیست، اما در نهایت چون در مسابقات بیشتری کرده کرده‌اند قطعا تجربه‌شان در رقابت‌های بین‌المللی بیشتر است.

او در مورد نحوه گروه‌بندی تیم‌ها در مسابقات انتخابی المپیک آسیای میانه بیان کرد: ۶ بازیکن در این مسابقه حضور دارند که در دو گروه تقسیم می‌شوند. مطابق قوانین دو بازیکن یک کشور نمی‌توانند در یک گروه قرار بگیرند و بین دو گروه تقسیم می‌شوند.

حسنی در پاسخ به این سوال که از نظر شما کدام بازیکن ایران شانس بیشتری برای کسب سهمیه دارد؟  گفت: هر دو بازیکن ما از نظر آمادگی خوب هستند، چون فدراسیون امکانات را برای هر دوی آنها فراهم کرده و شرایط‌شان یکسان بود. دیگر به روز مسابقات بستگی دارد اما از دور که نگاه می‌کنیم چون ندا دو بار در این مسابقات و المپیک‌ شرکت کرده و تجربه بیشتری دارد، با آرامش خاطر بهتری بازی می‌کند. شیما برای اولین بار در این رقابت‌ها شرکت می‌کند که مقداری سخت است اما اگر خوب کار کند، می‌تواند گزینه خوبی برای سهمیه باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تیم ملی تنیس روی میز زنان انتخابی المپیک بازیکنان ما کسب سهمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۰۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفت‌وگو کرد.

کیومرث هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار داشت: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویدادهای مهم کسب مدال کنیم. با استعدادهایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعدادها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشورها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید براینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکار است اظهار داشت: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ژیمناستیک اظهار کرد: از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتارهای مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود.

هاشمی اظهار داشت: آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیازهای اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

زهرا اینچه درگاهی رییس فدراسیون ژیمناستیک نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت‌های وزیر ورزش از رشته ژیمناستیک اظهار داشت: ممنونیم که این فرصت به رشته ژیمناستیک داده شد. دوستان زیادی در مجموعه فدراسیون در کسب این موفقیت سهم دارند و با تلاش گروهی فدراسیون و کادر فنی امروز شاهد این اتفاق تاریخی و کسب سهمیه هستیم.

وی در ادامه افزود: در این چند سال توفیقات بسیار خوبی برای ژیمناستیک ایران به دست آمد و همه هدف ما ایجاد همدلی و موفقیت این رشته مادر است که استعدادهای بیشماری در آن وجود دارند. همه این موفقیت‌ها باعث سرافرازی ژیمناستیک است و خوشحالیم که در اعتلای ورزش کشور سهیم بوده‌ایم.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک ادامه داد: حضور هاشمی در موفقیت ژیمناستیک بسیار تاثیرگذار بوده است و خوشحالیم که با حضور او حال ورزش عوض شد چون دغدغه ورزشکاران را داشتند. وزیر ورزش پیگیر وضعیت ژیمناستیک بود و این پیگیری باعث شد که الان شاهد این افتخار بزرگ برای ژیمناستیک باشیم.

مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار داشت: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش، مدیرکل حوزه وزارتی، سلیمانی دبیر فدراسیون ژیمناستیک و رضا خیرخواه سرمریی تیم ژیمناستیک هنری نیز در این جلسه حضور داشتند.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد تجلیل کرد.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901428

دیگر خبرها

  • طلوع کیان:مهمتر از صعود بازیابی چهره معتبر تیم ملی والیبال در عرصه بین المللی است/ بازیکنان غایب اردو عذر موجه ارائه کردند
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • هندبال ایران در مسیر توسعه قرار دارد
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟