Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@07:37:19 GMT

فعالیت 200 شرکت توانمندسازی جوامع محلی در کشور

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۱۱۳۱

فعالیت 200 شرکت توانمندسازی جوامع محلی در کشور

ایسنا/اردبیل وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بانک‌های عامل در بخش تولید نگاه سودجویانه را کنار گذاشته و تسهیلات را با نرخ سود پایین پرداخت کنند.

علیرضا رزم حسینی در حاشیه نشست با فعالان بخش صنعت در گرمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بانک‌های عامل باید در پرداخت تسهیلات برای بخش تولید و صنعت نگاه مهربانانه را در پیش گرفته و به نوعی حامی این بخش در مسیر تحول اقتصادی کشور باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عمده گلایه مطرح شده از سوی صنعتگران و تولیدکنندگان را در باب نرخ سود بالای بانکی و نظام بروکراسی اداری اعلام کرد و گفت: هر چند در سال‌های اخیر این فرآیند تا حدودی تسهیل شده اما همچنان انتظار می‌رود با محوریت ستاد رفع موانع تولید،‌ بخش عظیمی از این محدودیت‌ها رفع شده تا تولیدکننده با انگیزه‌ای بیشتر در مسیر تولید گام بردارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: هر چند گرمی در زمره 31 شهر محروم کشور است اما این محرومیت با تلاش صنعتگران و جوانان خوش فکر این شهرستان قابل رفع شدن است و ضرورت دارد با همکاری خود مردم و سرمایه‌گذاران این عنوان از نام گرمی حذف شود.

رزم حسینی به نشست خوب با اهالی صنعت و تولید گرمی اشاره کرد و ادامه داد: در این جلسه درد دل فعالان این بخش را شنیدیم و در حوزه اختیارات وزارت صمت سعی خواهیم کرد تا این مشکلات مطرح شده را برطرف و به پشتیبانی و کمک کارآفرینان و صنعتگران بشتابیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: شرکت ایمیدرو با حضور در گرمی فرصت سرمایه‌گذاری صنعتی را مورد مطالعه قرار خواهد داد تا با مشارکت بخش خصوصی زمینه این تحول اقتصادی به وجود آید.

رزم حسینی اضافه کرد: البته ایمیدرو چند سالی است که در استان اردبیل و در اکتشاف ذخایر معدنی تلاش می‌کند و در برخی از شهرها صنایع تبدیلی و تکمیلی معدنی نیز در مرحله شکل‌گیری است.

وی به فعالیت 200 شرکت توانمندسازی جوامع محلی در کشور اشاره کرد و ادامه داد: در فروردین سال آینده یکی از این شرکت‌های توانمند مکلف به حضور در گرمی خواهد شد تا الگوی موفقی که در قلعه گنج اجرا شده در قالب طرح اقتصاد مقاومتی در گرمی شکل اجرایی بگیرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت رویکرد این شرکت را توجه به بحث آموزش، مهارت‌افزایی و ارتقا توان کسب و کار و تربیت نیروی ماهر و متخصص اعلام کرد و گفت: سعی خواهیم کرد تا در حوزه‌های مختلف این شرکت بتواند به توسعه گرمی و جلوگیری از مهاجرت جوانان منطقه کمک کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرداخت تسهیلات به بخش تولید بانک ها استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۱۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • روز‌های خوب تولید در نیشکر هفت تپه
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • سه، دو ، یک «آشپز شو»
  • افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است