Web Analytics Made Easy - Statcounter

​​​​​​​همکاری مشترک پژوهشی دانشگاه تهران و گمرک جمهوری اسلامی ایران موفق به کسب جایگاه مقاله برتر کنفرانس سازمان جهانی گمرک شد.

به گزارش ایسنا،  در سال ۲۰۰۶ برنامه WCO PICARD  (مشارکت در تحقیقات و توسعه مابین دانشگاه و گمرک) به منظور فراهم آوردن چارچوبی برای همکاری گمرکات عضو سازمان جهانی گمرک (WCO) و دانشگاه‌ها راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از این برنامه افزایش دانش و جایگاه حرفه‌ای مدیران و متخصصان گمرک، تشویق موسسات دانشگاهی و ادارات گمرک برای افزایش همکاری در زمینه آموزشی و پژوهشی به منظور ارتقا سطح علمی، به‌کارگیری آخرین دستاوردهای علمی جهت تسهیل تجارت و افزایش امنیت، و توسعه تحصیلات تکمیلی مسئله‌محور برای ارتقاء تجارت بیان واعلام شد، دانشگاه‌هایی که قادر به تحقق این اهداف هستند، مورد تایید سازمان جهانی گمرک (WCO) قرار خواهند گرفت. در کشورهای توسعه‌یافته بر اساس تلاش مشترک بین WCO  و اعضای آن و جامعه دانشگاهی، توسعه تحقیقات مرتبط با تجارت و گمرک ادامه دارد.

در این راستا مقاله ارائه‌شده با عنوان A New Dynamic System Model to Control the Price of Goods During the Epidemic of COVID-۱۹ Using Customs Tariffs  منتج از همکاری مشترک معاونت پژوهشی دانشگاه تهران و گمرک جمهوری اسلامی ایران در پژوهشکده سامانه‌های هوشمند کاربردی دانشگاه تهران، پس از بررسی‌های کارشناسان سازمان جهانی گمرک در بین ۱۸۳ کشور عضو در کنفرانس بین‌المللی ON DIGITAL TRANSFORMATION IN CUSTOMS ضمن کسب پذیرش به عنوان مقاله برگزیده به‌عنوان تحقیق برتر به جایزه ویژه این کنفرانس دست یافت. کنفرانس این دوره توسط وزارت اقتصاد و دارایی کشور اندونزی و گمرک اندونزی با نظارت سازمان جهانی گمرک در سال ۲۰۲۱ برگزار شد.

بنابر اعلام روابط‌عمومی دانشگاه تهران؛ همه‌ساله سازمان جهانی گمرک با همکاری بانک جهانی و یکی از کشور های عضو نسبت به برگزاری کنفرانس با محتوای کاربردی اقدام می‌کند. محققین کشورهای بلاروس، هلند و اندونزی از دیگر برگزیدگان این کنفرانس بودند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتشار مقاله گمرك سازمان جهانی گمرک دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۱۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر