Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معصومه ابتکار: موضوع قاچاق انسان و خطر آن برای دختران و زنان کشور، یک موضوع جهانی است و متاسفانه درصد عمده‌ی از افراد در موضوع خرید و فروش انسان، شامل زنان و دختران هستند
معصومه ابتکار: موضوع قاچاق انسان و خطر آن برای دختران و زنان کشور، یک موضوع جهانی است و متاسفانه درصد عمده‌ی از افراد در موضوع خرید و فروش انسان، شامل زنان و دختران هستند
«معصومه ابتکار» معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به موضوع قاچاق انسان و خطر آن برای دختران و زنان کشور، گفت: این یک موضوع جهانی است و متاسفانه درصد عمده‌ی از افراد در موضوع خرید و فروش انسان، شامل زنان و دختران هستند که علت اصلی آن هم بهره‌برداری جسمی و بردگی جنسی است، یعنی این‌ها وادار به بردگی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: از رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست دارم تا سریع‌تر به لایحه‌ی مبارزه با قاچاق انسان بپردازند و آن را تصویب کنند، چون این قانون می‌تواند راه بسیاری از سوء استفاده‌ها را ببندد و به کمک دختران ما بیاید.
وی تصریح کرد: در ماجرای قاچاق انسان، گاهی با وعده‌هایی افراد را به سمت خود می‌کشند، اما وقتی فرد به مقصد می‌رسد، متوجه می‌شود راه برگشتی ندارد و در واقع وارد یک دام شده است.
وی با تاکید بر آگاهی برای فعالیت در فضای آنلاین گفت: در مورد چنین مسائلی اولین موضوع آگاهی به مخاطرات شبکه‌های قاچاق و سوء استفاده‌هایی است که اتفاق می‌افتد و بخشی از آن به سواد دیجیتال مربوط است، در فضای مجازی برخلاف فضای واقعی که افراد را می‌شناسیم و اساس روابط اعتماد است، در فضای مجازی اساس روابط بر بی‌اعتمادی است که آموزش کافی داده نشده و در واقع این موضوع یکی از پیشنهادهای ما برای آموزش در سطح دبستان است.
معاون اموز زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به متلاشی کردن باندهایی که اخیرا توسط نیروی انتظامی و وزارت کشور و نهادهای بین‌الملی اتفاق افتاده است، بیان کرد: کشورهای مختلف دختران را با وعده‌های بسیار بی‌اساس فریب می‌دادند که خوشبختانه این باند متلاشی شد، ولی احتمالا باندهای دیگری هم باشند به خصوص باندهای بین‌المللی، پس مهمترین مسئله آگاهی و نظارت دستگاه‌های امنیتی و نظارتی است.
وی در مورد قانون مبارزه با قاچاق انسان گفت: الان مدتی است که پرداختن به این قانون در مجلس متوقف مانده، این قانون به همه ابعاد قاچاق و خرید و فروش آن پرداخته و از رئیس مجلس شورای اسلامی درخواست دارم تا سریع‌تر به این موضوع بپردازند و آن را تصویب کنند. چون این قانون می‌تواند راه بسیاری از سوءاستفاده‌ها را ببندد و به کمک دختران بیاید و همچنین لایحه تامین امنیت زنان هم در این زمینه ورود کرده که امیدواریم این لایحه هم به سرانجام برسد.
ابتکار ادامه داد: متاسفانه در منطقه، برخی کشورهای عربی در مسئله‌ی قاچاق زنان و دختران سهم بسزایی دارند و در سطح بین‌الملل و سازمان‌های بین‌المللی با آنها هیچ برخوردی نمی‌شود، یکی از علت‌ها این است که پشتوانه مالی بسیار بالایی دارند و خیلی از افراد را به عنوان کارگرهای خانگی جذب می‌کنند.
وی بیان کرد: اما متاسفانه آن اراده‌ای که نیاز است تا در سطح بین‌المللی و کشورهای اروپایی دیده شود که خیلی از آن جاها نیز مقصد این دختران است، وجود ندارد و اینجا دوگانگی در مباحث حقوق بشری دیده می‌شود که گاهی درست یا نادرست به یک نفر توجه ویژه می‌کنند و گاهی هزاران دختر به همان کشورهای اروپایی قاچاق می‌شوند و در صنعت پورن و مسائل جنسی مورد استفاده قرار می‌گیرند و سکوت عجیبی در این رابطه وجود دارد، چون آنها دریافت کننده‌ی این خدمات هستند و آنقدر از نظر مالی در این موضوع پشتوانه‌ی قوی وجود دارد که خیلی وقت‌ها چنین مسئله‌هایی اصلا دیده نمی‌شود.
ابتکار گفت: این نوع قاچاق‌ها در دنیا گاهی به دلیل پشتوانه‌ی مالی که دارند و همینطور نفوذی که در حکومت‌ها دارند برای خودشان مصونیت ایجاد می‌کنند و عملا خیلی از معاملات دنیا را می‌چرخانند.
وی با اشاره به اثر فضای دیجیتال بر این موضوع افزود: قبلا وقتی که فضای دیجیتال نبود، افراد باید در یک شبکه فیزیکی با فرد مورد نظر خود ارتباط برقرار می‌کرد، اما الان با فضای مجازی به راحتی می‌توان با یک فرد ارتباط برقرار کرد و او را فریب داد، برای همین آگاهی برای دختران و پسران جوان مهمترین مسئله است، فراموش نکنیم که این فضا خدمات بسیار خوبی برای آموزش آگاهی و مهارت افزایی و تعاملات اقتصادی و اجتماعی برای ما دارد و فقط موضوع این است که مهارت و آموزش برای حضور در آن نیاز است که این موضوع به خصوص برای خردسالان و نوجوانان بسیار حائز اهمیت است، چون حتی گاهی از روی کنجکاوی به سمت سایت‌های خطرناکی کشیده می‌شوند که تمام زندگی آنها را نابود می‌کند.
ابتکار با اشاره به گروه سنی افرادی که در دام این گروه‌های فاسد می‌افتند، گفت: طبعا رنج سنی که در این مسئله به مشکل می‌خورد، نوجوان‌ها و جوان‌ها است و بیشتر آنها واقعا فریب می‌خورند، چون آنقدر تصویرهای دروغین برای آینده این افراد نشان می‌دهند که متاسفانه به تعداد خیلی کم برخی خانواده‌ها هم در این موضوع همراهی می‌کنند، چون واقعا فکر می‌کنند که فرصتی برای فرزندشان وجود دارد، در صورتی که همه اینها دام و فریب بوده و وقتی که فرد دستش از همه جا کوتاه شد و متوجه اصل ماجرا شد دیگر هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد و در آن شرایط خود هیچ کاری نمی‌تواند انجام دهد، مگر اینکه از طریق نیروهای امنیتی و اینترپل و عملیات بین‌المللی به کمک او بروند تا نجات پیدا کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برای دختران زنان و دختران قاچاق انسان خرید و فروش فضای مجازی بین المللی ی از افراد ی قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۱۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تکان‌دهنده از عملیات پلیس در زیرپوست شهر؛ از انهدام خانه‌های فساد تا مقابله باقاچاق زنان

سردار سعید منتظرالمهدی در تشریح برخی از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای گفت: پلیس به عنوان آخرین و مهم‌ترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیت زیر پوست شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

سرویس اسکورت و قاچاق دختران به خارج از کشور برای خدمات جنسی

وی با تاکید بر این که اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بین بخشی که به شکل نیمه آشکار و نیمه پنهان بود و به پروژه «سرویسِ اسکورت» معروف بود، شاخه خارجی یک باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور کرده بودند، مورد شناسایی قرار گرفت و منهدم شد. در فاز اول رسیدگی به این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

قاچاق دختران به ترکیه و گرجستان در پروژه کینگ

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به پروژه دیگری که به پروژه «کینگ» مشهور است، اشاره کرد و گفت: در این پروژه شبکه‌ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان فعال بود. ارتباطات اعضای این باند با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیراخلاقیِ خارج از کشور مشخص بود و در نهایت نیز اعضای اصلی آن در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

پخش زنده فیلم‌های مستهجن از دختران کم سن در پروژه چتربیت

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده دیگری موسوم به «چَتِر بِیت» نیز گفت: اعضای این باند اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی کرده بودند. متاسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان که عمدتا بین ۱۵ تا ۲۶ سال سن داشتند در دام سرکرده شبکه چَتِربِیت که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ کرده بود، گرفتار شده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و ... کرده بودند.

بازداشت ۵۰ مدل مستهجن در پرونده رافائل

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» نیز گفت: اعضای این شبکه با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند. پلیس توانست با انواع اقدامات فنی دو سر شبکه اصلی، پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشا و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و بطور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

قاچاق دختران به خارج از کشور به بهانه مسابقه دنس

سخنگوی پلیس در ادامه به پرونده دیگری به نام «لِوِل آپ دنس» اشاره کرد و گفت: در این پرونده گردانندگان به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و ... کرده بودند. پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیما خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

انهدام خانه‌های فساد سایه در شمال تهران

وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده سایه یا همان خانه فسادِ واقع در یکی از مناطق مرفه تهران که زیر شاخه‌های متعددی داشت نیز ورود کرد که پس از رصد و پایشِ اطلاعاتی دقیقِ صورت گرفته در فاز یکِ این پرونده هشت زن و دو مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته، اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز پنج زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید
  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • ۵ صفحه مجازی هنجارشکن مسدود شد
  • ۵ صفحه مجازی به دلیل انتشار محتویات خلاف اخلاق و عفت عمومی مسدود شد
  • جزئیات تکان‌دهنده از عملیات پلیس در زیرپوست شهر؛ از انهدام خانه‌های فساد تا مقابله باقاچاق زنان
  • هشدار به داوطلبان کنکور؛ شیادان در فضای مجازی در کمین هستند
  • ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی